Doorgaan naar hoofdcontent

Fashion bloggers I ♥

 photo bloggerslove_zps50773d8f.jpg

Momenteel lijken de fashion bloggers als paddenstoelen uit de grond te knallen. Waarschijnlijk valt er niet eens te tellen hoeveel fashion bloggers er op dit moment zijn. Zelf ben ik een mega fashion-lover en mijn rijtje met favorieten fashion bloggers begint langzamerhand steeds voller en voller te raken. Ik ontdek iedere week wel weer een paar nieuwe bloggers waar ik helemaal idolaat van ben. Vandaag deel ik met jullie de fashion bloggers die ik zelf ook nog niet erg lang volg, maar zeker de moeite zijn om te gaan volgen.
  photo IMG_60021-620x930_zpsdad42d3d.jpg  photo IMG_94561-620x930_zpsc338bd92.jpg

Uit ons eigen koude kikkerlandje, Negin. De fashionable lady is nog niet zo lang geleden haar eigen fashion blog gestart nadat zij op Instagram uitgroeide tot een stijl icoon. Ze plaatste op haar Instagram account foto's van haar kleding die zij op dat moment droeg en blijkbaar viel dit in de smaak. Deze gorgeous looking lady heeft aan de hand daarvan haar blog opgestart en wordt met de dag populairder. Ook haar volgers op Instagram, Bloglovin en Facebook blijven maar groeien. Ik volg haar nog niet erg lang, maar lang genoeg om te zeggen dat haar stijl té gek is. Fashionable & classy. Ik weet zeker dat wij nog heel veel van Negin gaan horen. www.neginmirsalehi.comwww.caraloren.com
 photo untitled-2064_zps15b8dc46.jpg  photo untitled-2153_zps41b29b63.jpg

De beeldschone Cara behoort ook tot 1 van mijn grootste favorieten. Deze blondine is nog maar 22 lentes jong en haar blog is een razend succes. Niet alleen gaat ze door het leven als blogger, maar ook is zij mama van een fashionable boy. Ze plaatst niet alleen foto's van haar eigen outfits online, maar ook haar zoontje en man staan vaak voor de lens van de camera. Op haar blog plaatst ze vooral veel fashion, maar ook persoonlijke stukje tekst komen voorbij. Als je het mij vraagt is dit toch wel de meest fashionable mommy, toch? En daarbij is ze ook nog eens een prachtige verschijning! www.caraloren.comwww.styledavenue.com
 photo Fringe-and-Dots-1_zps1a2f15f9.jpg  photo puzzle-4-_zps6438db2e.jpg

De 24 jarige Megan heb ik eigenlijk gister pas ondekt. Ze is nog maar net begonnen - 4 Juini - met haar eigen fashion blog. Via Instagram plaatste zij vaak outfit foto's en dit werd goed opgepakt. Ze kreeg veel vragen van haar volgers waar ze bepaalde kledingstukken had gekocht en dan is het idee om een fashion blog te beginnen eigenlijk heel makkelijk toch? Hoewel er nog niet erg veel op haar blog staat ben ik nu al een grote fan van haar kledingstijl. Ze weet het juist met elkaar te combineren. Ik gok dat we ook van Megan nog wel veel zullen horen! www.styledavenue.com


www.madamejulietta.blogspot.nl
 photo maffashion_3_zps2ec7d76f.jpg

Misschien beter bekend als Maffashion?! Deze dame heeft stijl en geen klein beetje ook. Ze is ontzettend populair. Ik moet bekennen dat ik haar wel al een tijdje volg, maar pas laatst haar blog heb uitgespit en sjong jonge zeg, she has style! Ze trekt aan wat zij leuk vind en het past altijd. Check ook de wiet jurk hierboven. Hoe gaaf is die? Julietta blogt al een langere tijd en het leukste hieraan vind ik dat je degene achter het blog ook erg ziet groeien met alles. www.madamejulietta.blogspot.nl

Natuurlijk volg ik nog véél meer fashion bloggers, maar op dit moment zijn dit mijn favorieten. Bij mij kriebelt  het ook nog steeds enorm, een eigen fashion blog en de stijl die je met de hele wereld kunt delen. Waarschijnlijk blijft dit voor mij bij dromen ;-) Heb jij een Instagram account en plaats je daar vaak foto's van jezelf op (outfits), valt het ook in de smaak? Er groeien op dit moment de meeste fashion bloggers uit de grond vanaf Instagram! Niet twijfelen maar doen!


Kende jij deze 4 bloggers al? Wat zijn jou favo fashion bloggers?

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.