Doorgaan naar hoofdcontent

Etos Toppers - Suncare Mousse, Color Balm, Blush Powder & Aftershave balsem

 photo CIMG1422_zpsa872b0ec.jpg

Voor jullie zal het waarschijnlijk geen groot nieuws meer zien,  ik ben een grote fan van Etos. Het Etos huismerk. Top producten voor budget prijzen, dus voor iedereen geschikt. Etos heeft weer een aantal nieuwe items in hun assortiment zoals je in dit artikel al kon lezen over de strandtas en de onwijs handige toilettas. Vandaag laat ik jullie 4 toppers zien van Etos eigen merk is zeker de moeite waard om eens in de winkel te gaan bekijken.

 photo CIMG1421_zps001fcd78.jpg


ETOS BLUSH POWDER
 photo CIMG1423_zpsb6b0981f.jpg

Ik begin meteen met het product waar ik het meest nieuwsgierig naar was, namelijk de Etos Blush Powder. Wat direct opvalt zijn de puntige lange driekhoekjes allemaal in verschillende roze kleurtjes. Er zijn 4 verschillende kleuren, in totaal vind je dus 4 losse kleuren in het doosje.

Laat ik dan ook direct beginnen met het doosje. Deze voelt lekker stevig aan en is meteen te herkennen als Etos door het gouden onderkantje en de doorzichtige deksel met gouden letters. Het is geen doosje wat snel kapot gaat, althans mijn ervaring met de verpakkingen van Etos zijn tot nu toe altijd goed geweest.

 photo CIMG1424_zps30f14ffc.jpg

Een paar keer met je kwast over de blush heen en weer zwiepen is meer als genoeg zoals je kunt zien op de foto hierboven. Mijn kwast zit direct vol met verschillende kleurtjes. Het eerste wat ik dacht, zou dit ook zo zijn op je gezicht een fel roze/oranje kleurige gloed...... Gelukkig, dat was niet waar!

 photo CIMG1425_zpsb95af3b6.jpg

Het swatchen van deze blush werd mij wel erg moeilijk gemaakt hoor ;-) De puntjes kon ik niet los van elkaar swatchen doordat de pigmentatie niet zo erg groot is op de losse stukken, maar combineer je alle puntjes met elkaar, dan heb je een zacht en glimmend roze bekkie. Zie je de veeg op mijn arm? Licht subtiel roze en zeker niet overheersend. Ideaal voor meiden die net beginnen met het dragen van make-up en geen barbie roze wangetjes wilt hebben of gewoon voor jou of mij die ook niet van het overheersende houden.

Een blush die mijn verwachtingen overtrof, dat is de Etos Blush Powder zeker weten. In de eerste instantie verwachte ik véél roze dus ook roze wangen, maar nee! De blush is tevens ook goed te gebruiken als highlighter. Zelf gebruik ik hem regelmatig op mijn wenkbrauw bot.

Etos Blush Powder limited verkrijg bij Etos voor € 4.99


ETOS COLOR BALM
 photo CIMG1427_zps9f27342e.jpg

Ook helemaal nieuw in het make-up schap, de Etos Color Balm. Een liptisck in balsem vorm en een verzorgende werking. Dus eigenlijk een lippenbalsem die wél kleur op je lippen achterlaat. Er zijn maar liefst 5 verschillende kleuren. Wat ik wel erg jammer vind, de color balms hebben geen naam of nummer.

Waar doet deze balm nog meer aan denken? Eigen een look-a-like, maar dan voor een budget prijsje... Chubby sticks van Clinique. Volgens mij zijn de look-a-likes aardig in opkomst ;-)

 photo CIMG1428_zps1db06fbb.jpg

Wauw! Helaas komt de kleur in de foto niet helemaal tot zijn recht, maar het is een bordeaux rood achtige kleur. De huls is erg hygiënisch doordat je niet met je vingers de balsem aan hoeft te raken. Mocht de punt van de balm wat kleiner worden kun je hem gemakkelijk omhoog draaien. Wat mij ook opviel, nergens geen ingrediënten te bekennen.(?)

Zodra ik de dop van de huls af haal ruik ik een zoet fruitig geurtje, framboos-achtig als je het mij vraagt, Erg aangenaam.

 photo CIMG1429_zps0debf992.jpg

Ook hier komt de kleur niet helemaal tot zijn recht, maar het geeft je een idee van de color balm. Hij brengt heerlijk aan, zacht en direct verzorgend op je lippen. De kleur is niet erg aanwezig op je lippen, afhankelijk van de pigmentatie in je lippen. Ik heb van mijzelf al vrij donkere lippen. De substantie op je lippen is écht een balsem gevoel, een balsem met een kleurtje. Voor mij is hij favoriet!

Etos Color Balm verkrijgbaar bij Etos voor € 3.99


ETOS SUNCARE MOUSSE
 photo CIMG1430_zps34a437f5.jpg

Als we het hebben over de Etos toppers dan hoort deze nieuwe Suncare verzorgende mousse zeker in het rijtje thuis. Het zomer zonnetje laat zich eindelijk zien en dat betekend smeren smeren smeren. Je wilt bruint worden en niet rood toch? ;-)

De Etos suncare lijn is vernieuwd en aangevuld met nieuwe producten waarvan deze mousse er 1 is. De complete lijn telt maar liefst 23 producten en allemaal zijn zij verrijkt met vitamine E. Ik heb zelf al allerlei soorten zonnebrandcrème geprobeerd, maar mousse dat was ook voor mij een compleet nieuw iets.

De verpakking is klein maar fijn. Weg met de grote flessen in je strandtas, de mini van 75ml neem je makkelijk overal mee naartoe zonder dat hij te veel ruimte in neemt. Handig toch?

 photo CIMG1431_zps83b1af44.jpg

 photo CIMG1432_zps2db96918.jpg

Is het slagroom?! Neeeee het is mousse! Die textuur, die geur, heerlijk. Pas wel op dat je net te hard het spuitje indrukt, zoals bij mij de eerste eer gebeurde. Er komt namelijk vrij veel mousse uit in 1 keer.

De geur vind ik persoonlijk erg aangenaam. Wel sterk aanwezig, maar niet vervelend. Dat is natuurlijk een persoonlijke kwestie. Ik ben gek op de geur van zonnebrand, dus mij hoor je niet klagen haha.

 photo CIMG1433_zps43d69cfd.jpg

Zodra je de mousse uitsmeert lijkt het nog meer op slagroom en  trekt het langzaam in je huid. Op de achterkant van de flacon staat dat je je een halfuur van te voren moet insmeren, true that. Niet insmeren en gelijk gaan liggen, de mousse plakt namelijk erg. Hij heeft dus wel wat tijd nodig om goed in je huid te trekken.

En dan.... bakken in de zon! Wel een paar keer de mousse opnieuw opsmeren als je snel verbrand, like me. Ik heb niets anders dan log voor deze mousse suncare van Etos. Ik ben in de zon tijdens het gebruik niet verbrand en dat zegt echt heel veel bij mij, aangezien ik razend snel verbrand ongeacht de factor die ik gebruik. Top dus!

Etos Suncare verzorgende mousse is verkrijgbaar bij Etos voor € 4.99


ETOS AFTERSHAVE BALSEM VOOR HEM
 photo CIMG1434_zpse5a6f933.jpg

Jeen is happy, erg happy. Er komen namelijk steeds vaker pakketjes binnen voor hem met daarin verzorgingsproducten voor de man, net zoals deze aftershave balsem van Etos. Ook zo een topper, althans als wij Jeen moeten geloven. Hij gebruikt al zolang ik weet aftershave balsem en hij kan ook niet meer zonder. Deze aftershave balsem heeft hij een tijdje speciaal voor jullie -mannetjes- getest. Zo heb je meteen een kleinigheidje om je lover cadeau te doen, toch? ;-)

Etos heeft ook de gezichtsverzorgingslijn vernieuwd en verbeterd. Er zijn 8 verschillende gezichtsproducten en hebben een verzorgende werking, verzachten de huid en houden de vochtbalans op peil. Want mannen moeten net als wij vrouwen ook hun gezicht goed verzorgen! Daarbij zijn de producten ook nog eens gemaakt op basis van natuurlijke ingrediënten

 photo CIMG1435_zpsa615f88d.jpg

Wat meteen opvalt als ingrediënt, zeewier. Dit is voor een optimale hydratatie. Vandaar ook de geliefde zeewiermaskers. Hoewel Jeen niks moet weten van dingen uit de zee was hij toch meteen enthousiast. Tsja dames, ook mannen geven dus veel om verzorging voor een zacht en verzorgd huidje haha.


 photo CIMG1436_zps413cf112.jpg

Zulke doseer doppen doen het altijd goed. Niks geen vervelende doppen die je moet draaien, gewoon klik klak en klaar. Natuurlijk heb ik ook zelf even de geur van de aftershave balsem opgesnoven en god damn.... verrukkelijk lekker! Ik vind aftershave balsem over het algemeen erg lekker ruiken, maar deze is voor mij top en dat beaamt Jeen. "een lichte parfum geur" Aldus Jeen.

 photo CIMG1437_zpsf354f79f.jpg

De balsem is als een soort crème. Volgen Jeen heb je maar weinig nodig van de balsem, dus je doet er lang mee. Jeen brengt direct na het scheren de balsem aan en naar eigen zeggen voelt het meteen verfrissend aan en prikt het niet op de net geschoren huid. Kijk, dat willen we horen! "Bij sommige afstershave balsems krijg ik snel rode bultjes, maar bij deze is er geen rood bultje te bekennen"

Jeen is om en heeft er een favoriet bij! Een frisse en verzorgende huid na het scheren, niets beters dan dat. Enne ladies...... wist je dat ook jij de afstershave balsem van vriendlief in kan pikken? ;-) Als ook jij last heb van rode bultjes na het scheren is het een aanrader. Jij koopt aftershave balsem voor hem en zelf kun je de balsem ook af en toe gebruiken. Handig toch?!

Etos Aftershave Balsem verkrijgbaar bij Etos voor € 3.99Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.