Dit zijn de tips voor een glow skin

Ik ben inmiddels een oudje aan het worden, 30 something. Ouder worden is an sich niet zo een probleem maar de huid drama die daarbij komt kijken. Nu ik de 30 ben gepasseerd besef ik mij maar al te goed hoe intens belangrijk een goede huidverzorging is. Je huid is je huisje waar je lang mee moet doen, take care of it! Ik begon wat laat met het ontdekken van gezichtsverzorging. Maar je bent nooit te laat.  Wanneer je mij dit een paar jaar geleden had verteld, had ik je uitgelachen. Denk ik. Skincare deed mij niet zoveel. Ik waste mijn gezicht met zeep, geen poespas met speciale middeltjes die vriendelijk zijn voor je huid, maar gewoon zeep. Tsja meer kon ik er ook niet van maken. Dag en nacht crème? Dat vond ik iets voor oudere mensen. Ik was nog niet zo oud dus dat heb ik helemaal niet nodig. Maar boy oh boy wat heb ik mijzelf vergist in deze materie van mijn brein...... Het verzorgen van je huid is zo zo zo intens belangrijk. Het kost je wat tijd om uit te vogelen hoe je dit het beste

Davidoff Cool Water - Love the Ocean

 photo CIMG1471_zpse55c5a64.jpg

Denk ik zon, zee en strand dan denk ik aan Davidoff Cool Water. Een eau de toilette die eigenlijk bij iedereen op haar kaptafel zou moeten hebben staan. Het mooie vormgegeven flesje en de geur brengen je even naar een compleet andere wereld vol wateren en mooie stranden. Maar dat is nog niet alles, want Davidoff Cool Water staat natuurlijk verbonden met  de oceaan en sponsort de National Geographic Pristine Seas expeditie.

 photo CIMG1468_zps7e793ab7.jpg
Wist je dat de oceaan 72% van het aardoppervlak bedekt en daarvan is nu maar 1% beschermt gebied. 1% maar, dat is toch helemaal niks. Er blijft dan 71 % over wat geen beschermd gebied is. Dat moet veranderen, vind je niet?! En wij kunnen daar samen een handje bij helpen.

De wonderen van de onderwater wereld heeft mijn aandacht altijd al gehad. Vooral als je zelf veel kijkt naar National Geographic die prachtige wereld voorbij komt. Mooie vissen, schildpadden, het koraal en noem het allemaal maar op. Het is een compleet andere wereld! Een beetje als Finding Nemo, maar dan in real life.

 photo CIMG1471_zps708d1c45.jpg


"Tijdens de expeditie in 2012 die Cool Water sponsorde werden er 384 duiken, met een totaal aan 450 manuren, in de wateren rond de Pitcairn Eilanden gemaakt. Daarbij werden 40.210 vissen, 14.500 algen en 6.300 koraalkolonies geteld en gemeten. De inspecties onthulde ongerepte maritieme ecosystemen met ongeschonden koraalgebieden, een gezonde vispopulatie en herbergt een unieke biodiversiteit met zeldzame diepzee haaien en vissoorten die helemaal nieuw zijn voor de wetenschap. Nadat ze gezien hadden wat het expeditie team gevonden had, stemde de Pitcairn gemeenschap in september 2012 unaniem voor de bescherming van hun wateren. Een voorstel voor het creëren van een maritiem reservaat rond de Pitcairn Eilanden, wat het grootste maritieme reservaat in de wereld zou betekenen, ligt nu ter bestudering bij de Britse regering. Wordt het voorstel geaccepteerd dan zal het Pitcairn Eilanden maritiem reservaat het grootste ter wereld zijn (> 800.000 km²) en dit zal veel bijdragen aan het overeengekomen internationale doel om 10% van de oceanen in de wereld te beschermen in 2020"


 photo CIMG1470_zpsbd83bc5a.jpg

HOE KUN JIJ EEN STEENTJE BIJ DRAGEN?

Geef je LIKE aan de facebook pagina van Cool water en hiermee bescherm je 5000 m² oceaan. Dat is maar liefst een heel voetbaldveld door simpelweg op de "vind ik leuk" knop te drukken. Hoe meer mensen dus de pagina leuk vinden, hoe meer oceaan er beschermt kan worden. Dat is nog niet alles, want de Cool Water geuren voor man en vrouw hebben een speciale verpakking gekregen. Deze verpakking zie je hieronder.

 photo CIMG1472_zps9a1a72a4.jpg

Door het aanschaffen van deze geur met de tijdelijke verpakking bescherm jij 10.000 m² van de oceaan. En dat is veel!

 photo CIMG1474_zpsd26f7a45.jpg

De QR code op de verpakking kun je scannen en zo de expeditie met ongelooflijke onderwaterbeelden te volgen. Ook kun je inloggen op www.love-the-ocean.com.

Ik heb de beelden bekeken en ze zijn meer dan de moeite waard. De prachtige onderwater wereld vol met levende wezens die je vanachter je computer of smarthphone kunt bewonderen. Ik zeg doen! Mijn like hebben ze!

 photo CIMG1473_zpse495a73e.jpg

Je kunt zelf natuurlijk nog een extra handje helpen door zoveel mogelijk mensen de pagina te laten liken. Vertel het verder op je social media kanalen als Twitter en Facebook en steun hiermee de oceaan!

Deze landelijke Cool Water actie loopt in de maanden Juli en Augustus

Psssssst - Niemand minder dan Paul Walker oftewel, Brian van Fast & the Furious is het gezicht van deze campagne. Een hottie met een hart kan ik beter zeggen ;-) Hieronder speciaal voor jullie het campagne filmpje met het onblote bovenlijf van Paul. Oehhhh me like!