Doorgaan naar hoofdcontent

Blog toppers - musthave t-shirts voor bloggers

 photo Vastleggeninvolledigscherm2-7-201355924bmp_zps07a8a5d8.jpg

Bloggen op het wereld wijde web begint alleen maar populairder en populairder te worden. Winkelketens springen hier massaal op in. Zo heb je de "blog your dreams" clutch van Bershka en wat dacht je van de nieuwe collectie notitiekboekjes van Hema? It's all about the blog. Ik ben een online shopper en kwam 2 verschillende blog t-shirts tegen die ik wel met jullie moest delen.
Ik weet dat de meesten van mijn bezoekers een eigen blog heb en des te leuker is het om deze musthaves met jullie te delen. Maar ook al ben je geen blogger zijn beide shirtjes alsnog leuk gewoon voor de heb.


 photo 913514-0080_5_zpsaa246fdb.jpg

Blog off! Is deze niet ontzettend gaaf? Ik vond hem in de sale van Nelly. Nog leuker! Het shirt is een wat langer model en aan de achterkant is hij wat langer dan aan de voorkant. Dat maakt dit shirtje ook meteen leuk om de voorkant een klein stukje in je broek te doen zoals onderstaande foto, gecombineerd met een short. 

 photo 913514-0080_1_zps56879472.jpg

Het shirt is van Sister Point via Nelly en kost geen € 37.95 maar 18.95. Bestel het shirt hier. photo GE621D00A-00211_zpsff64e786.jpg

Het 2e shirtje en stiekem eigenlijk ook meteen de leukste van de 2 vond ik bij Zalando. Net nieuw toegevoegd aan de collectie. Het shirt spreekt boekdelen vind je niet? Ook dit shirt is aan de achterkant weer iets langer dan de voorkant. Deze is geen oversized, maar valt als een normaal shirt. Deze zijn in meerdere kleur varianten verkrijgbaar, maar ook als tanktop of speciaal voor vriendlief, de mannen variant. 


 photo GE621D00A-00221_zps158b1b03.jpg

Het shirt is van German Garment via Zalando en kost € 39.95. Bestel hier dit shirtje.


Ik denk dat ik bede t-shirts maar snel ga bestellen voor ze uitverkocht zijn ;-) Want, als blogger moet je toch wel een ├ęcht blogger shirt in je kast hebben liggen? Haha!


Zou jij hiermee gaan lopen? Zo ja, welke van 2 vind je het leukst? 


Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.