Deze tijdschriften uit de 90's kennen we allemaal nog wel

Wat zeggen de 90's kids ervan als we de Break Out en de Hitkrant weer nieuw leven in blazen? Iedereen geboren in de jaren 90 weet precies wat ik bedoel. Ik knipte alles uit deze twee tijdchriften en de posters hing ik op in mijn kamer. Genieten! Ik ben eigenlijk wel heel erg benieuwd wie de tijdschriften van vroeger nog weet te herinneren. Ik ga je mijn favorieten van vroeger vertellen. Vroeger was ik een echt lees meisje meisje. Ik verslond boeken als Kippenvel, Carry Slee en Jip en Janneke. Ik vond eigenlijk alles leuk, zolang er maar letters in stonden. Lezen kon ik als een malle. Wie kan zich nog de boeken abonnementen herinneren? Zo had ik bijvoorbeeld een abonnement gekregen van mijn ouders op de bekende Barbie boeken. Dat was gezellig iedere maand. Een mooi roze brievenbus pakketje. Ik had de hele collectie compleet. Geen idee wat ermee is gebeurd, maar hoe tof was het geweest als mijn eigen meisjes ook compleet verliefd waren geworden op deze boekjes. Daarnaast heeft de vr…

Blog toppers - musthave t-shirts voor bloggers

 photo Vastleggeninvolledigscherm2-7-201355924bmp_zps07a8a5d8.jpg

Bloggen op het wereld wijde web begint alleen maar populairder en populairder te worden. Winkelketens springen hier massaal op in. Zo heb je de "blog your dreams" clutch van Bershka en wat dacht je van de nieuwe collectie notitiekboekjes van Hema? It's all about the blog. Ik ben een online shopper en kwam 2 verschillende blog t-shirts tegen die ik wel met jullie moest delen.
Ik weet dat de meesten van mijn bezoekers een eigen blog heb en des te leuker is het om deze musthaves met jullie te delen. Maar ook al ben je geen blogger zijn beide shirtjes alsnog leuk gewoon voor de heb.


 photo 913514-0080_5_zpsaa246fdb.jpg

Blog off! Is deze niet ontzettend gaaf? Ik vond hem in de sale van Nelly. Nog leuker! Het shirt is een wat langer model en aan de achterkant is hij wat langer dan aan de voorkant. Dat maakt dit shirtje ook meteen leuk om de voorkant een klein stukje in je broek te doen zoals onderstaande foto, gecombineerd met een short. 

 photo 913514-0080_1_zps56879472.jpg

Het shirt is van Sister Point via Nelly en kost geen € 37.95 maar 18.95. Bestel het shirt hier. photo GE621D00A-00211_zpsff64e786.jpg

Het 2e shirtje en stiekem eigenlijk ook meteen de leukste van de 2 vond ik bij Zalando. Net nieuw toegevoegd aan de collectie. Het shirt spreekt boekdelen vind je niet? Ook dit shirt is aan de achterkant weer iets langer dan de voorkant. Deze is geen oversized, maar valt als een normaal shirt. Deze zijn in meerdere kleur varianten verkrijgbaar, maar ook als tanktop of speciaal voor vriendlief, de mannen variant. 


 photo GE621D00A-00221_zps158b1b03.jpg

Het shirt is van German Garment via Zalando en kost € 39.95. Bestel hier dit shirtje.


Ik denk dat ik bede t-shirts maar snel ga bestellen voor ze uitverkocht zijn ;-) Want, als blogger moet je toch wel een ├ęcht blogger shirt in je kast hebben liggen? Haha!


Zou jij hiermee gaan lopen? Zo ja, welke van 2 vind je het leukst?