Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Blog toppers - musthave t-shirts voor bloggers

 photo Vastleggeninvolledigscherm2-7-201355924bmp_zps07a8a5d8.jpg

Bloggen op het wereld wijde web begint alleen maar populairder en populairder te worden. Winkelketens springen hier massaal op in. Zo heb je de "blog your dreams" clutch van Bershka en wat dacht je van de nieuwe collectie notitiekboekjes van Hema? It's all about the blog. Ik ben een online shopper en kwam 2 verschillende blog t-shirts tegen die ik wel met jullie moest delen.
Ik weet dat de meesten van mijn bezoekers een eigen blog heb en des te leuker is het om deze musthaves met jullie te delen. Maar ook al ben je geen blogger zijn beide shirtjes alsnog leuk gewoon voor de heb.


 photo 913514-0080_5_zpsaa246fdb.jpg

Blog off! Is deze niet ontzettend gaaf? Ik vond hem in de sale van Nelly. Nog leuker! Het shirt is een wat langer model en aan de achterkant is hij wat langer dan aan de voorkant. Dat maakt dit shirtje ook meteen leuk om de voorkant een klein stukje in je broek te doen zoals onderstaande foto, gecombineerd met een short. 

 photo 913514-0080_1_zps56879472.jpg

Het shirt is van Sister Point via Nelly en kost geen € 37.95 maar 18.95. Bestel het shirt hier. photo GE621D00A-00211_zpsff64e786.jpg

Het 2e shirtje en stiekem eigenlijk ook meteen de leukste van de 2 vond ik bij Zalando. Net nieuw toegevoegd aan de collectie. Het shirt spreekt boekdelen vind je niet? Ook dit shirt is aan de achterkant weer iets langer dan de voorkant. Deze is geen oversized, maar valt als een normaal shirt. Deze zijn in meerdere kleur varianten verkrijgbaar, maar ook als tanktop of speciaal voor vriendlief, de mannen variant. 


 photo GE621D00A-00221_zps158b1b03.jpg

Het shirt is van German Garment via Zalando en kost € 39.95. Bestel hier dit shirtje.


Ik denk dat ik bede t-shirts maar snel ga bestellen voor ze uitverkocht zijn ;-) Want, als blogger moet je toch wel een écht blogger shirt in je kast hebben liggen? Haha!


Zou jij hiermee gaan lopen? Zo ja, welke van 2 vind je het leukst?