Even terug naar de basis

We kunnen niet meer zonder onze telefoon, dat tijdperk is inmiddels al een tijdje aangebroken. Weetje nog die goede oude tijd waarin een verjaardag echt een verjaardag was en je niet tegen de muur stond te lullen, de tijd waarin brieven en kaartjes versturen nog de normaalste zaak van de wereld was, die tijd waarin wij als mensen veel minder prikkels van buitenaf kregen? Ik betrapte mijzelf vorige week op het feit dat ik continu wordt getriggerd door mijn telefoon te pakken. Even snel, gewoon even snel kijken of ik iets heb gemist. Snel even kijken of er appjes binnen zijn gekomen..... Ik was het zat! Spuugzat. Ik besefte mij dat iedere keer die telefoon oppakken geen goed deed voor mijn hoofd en mijn humeur. We worden tegenwoordig in een ander zijn leven gezogen wat automatische betekend, een ander zijn zooi. Ik opende de afgelopen weken mijn eigen Instagram veel minder vaak omdat ik zo intens werd meegezogen in de negativiteit van anderen. Ik maakte een andere Instagram aan en ben da

Blog toppers - musthave t-shirts voor bloggers

 photo Vastleggeninvolledigscherm2-7-201355924bmp_zps07a8a5d8.jpg

Bloggen op het wereld wijde web begint alleen maar populairder en populairder te worden. Winkelketens springen hier massaal op in. Zo heb je de "blog your dreams" clutch van Bershka en wat dacht je van de nieuwe collectie notitiekboekjes van Hema? It's all about the blog. Ik ben een online shopper en kwam 2 verschillende blog t-shirts tegen die ik wel met jullie moest delen.
Ik weet dat de meesten van mijn bezoekers een eigen blog heb en des te leuker is het om deze musthaves met jullie te delen. Maar ook al ben je geen blogger zijn beide shirtjes alsnog leuk gewoon voor de heb.


 photo 913514-0080_5_zpsaa246fdb.jpg

Blog off! Is deze niet ontzettend gaaf? Ik vond hem in de sale van Nelly. Nog leuker! Het shirt is een wat langer model en aan de achterkant is hij wat langer dan aan de voorkant. Dat maakt dit shirtje ook meteen leuk om de voorkant een klein stukje in je broek te doen zoals onderstaande foto, gecombineerd met een short. 

 photo 913514-0080_1_zps56879472.jpg

Het shirt is van Sister Point via Nelly en kost geen € 37.95 maar 18.95. Bestel het shirt hier. photo GE621D00A-00211_zpsff64e786.jpg

Het 2e shirtje en stiekem eigenlijk ook meteen de leukste van de 2 vond ik bij Zalando. Net nieuw toegevoegd aan de collectie. Het shirt spreekt boekdelen vind je niet? Ook dit shirt is aan de achterkant weer iets langer dan de voorkant. Deze is geen oversized, maar valt als een normaal shirt. Deze zijn in meerdere kleur varianten verkrijgbaar, maar ook als tanktop of speciaal voor vriendlief, de mannen variant. 


 photo GE621D00A-00221_zps158b1b03.jpg

Het shirt is van German Garment via Zalando en kost € 39.95. Bestel hier dit shirtje.


Ik denk dat ik bede t-shirts maar snel ga bestellen voor ze uitverkocht zijn ;-) Want, als blogger moet je toch wel een ├ęcht blogger shirt in je kast hebben liggen? Haha!


Zou jij hiermee gaan lopen? Zo ja, welke van 2 vind je het leukst?