Even terug naar de basis

We kunnen niet meer zonder onze telefoon, dat tijdperk is inmiddels al een tijdje aangebroken. Weetje nog die goede oude tijd waarin een verjaardag echt een verjaardag was en je niet tegen de muur stond te lullen, de tijd waarin brieven en kaartjes versturen nog de normaalste zaak van de wereld was, die tijd waarin wij als mensen veel minder prikkels van buitenaf kregen? Ik betrapte mijzelf vorige week op het feit dat ik continu wordt getriggerd door mijn telefoon te pakken. Even snel, gewoon even snel kijken of ik iets heb gemist. Snel even kijken of er appjes binnen zijn gekomen..... Ik was het zat! Spuugzat. Ik besefte mij dat iedere keer die telefoon oppakken geen goed deed voor mijn hoofd en mijn humeur. We worden tegenwoordig in een ander zijn leven gezogen wat automatische betekend, een ander zijn zooi. Ik opende de afgelopen weken mijn eigen Instagram veel minder vaak omdat ik zo intens werd meegezogen in de negativiteit van anderen. Ik maakte een andere Instagram aan en ben da

Betaalbare en stijlvolle brillen bij Brillen24.nl


Brildragende ladies opgelet, ken jij Brillen24.nl al? Zo nee, klik dan zeker niet weg, want dit artikel kan nog wel eens goed van pas komen. Brillen24.nl is een webshop voor zowel vrouwen als mannen gericht op de brildragers. Misschien zo 1, 2, 3 niet erg speciaal, maar dat is deze online shop zeker weten wel. Tegenwoordig is het niet makkelijk om een leuk montuur bril te vinden in de gewone winkelstraat. Regelmatig kom ik in een brillen zaak samen met Omi, maar de montuurtjes zijn het allemaal nét niet en dan heb ik het nog niet eens over de prijzen in de "normale" winkels gehad. Die zijn zeker niet mis voor een goede bril. Brillen24.nl heeft hier ontzettend slim op ingespeeld. Zij hebben een uitgebreid assortiment voor dames als wel heren, maar ook voor een leuke, stijlvolle en betaalbare zonnebril kun je bij Brillen24.nl terecht. Natuurlijk heb ik zelf ook even rondgesnuffeld in de webshop en ondanks dat ik geen brildrager ben vind ik de monturen hier erg hip en trendy, plus de prijzen... daar heeft onze portemonnee geen probleem mee. 

BRILLEN

Hierboven heb ik mijn favorieten modellen zonnebrillen op een rijtje gezet. Zei ik het niet? Stijlvol en trendy?! Het assortiment wat betreft de zonnebrillen is nog niet erg groot, maar er zitten toch zeker wel een aantal leukerdjes bij. Neem bijvoorbeeld de eerste zonnebril, dat is de Havana bril. Een rond montuur en een eyecatcher in modeland. Zonder of met sterkte, it's up to you. 


Natuurlijk heb je in de webshop van Brillen24.nl niet alleen de keuze uit zonnebrillen, maar ook normale brillen voor iedere dag of juist leesbrillen mogen niet in het assortiment ontbreken. De keuze is echt reuze! Ronde glazen,  vierkante glazen, als brildrager kun je hier goed slagen! Je hebt dus eigenlijk 3 verschillende keuzes in de shop, enkelvoudig, multifocaal en de zonnebril. 

Daarbij kun je ook nog eens zelf de kleur van je montuur aanpassen. Heb je een leuke bril gevonden, maar staat de kleur je niet helemaal aan? Kies dan 1 van de andere beschikbare kleuren. Dat is nog steeds niet alles, want je kunt iedere bril in 3D bekijken om een nog beter beeld te kunnen vormen van de bril. Zo kun je alle hoekjes bekijken en zie je niet alleen de voorkant van de bril. Dat is toch ideaal? En absoluut een stukje service van de webshop.

Niet geheel onbelangrijk, de vriendelijkheid van de webshop. Kun je alle informatie in de webshop vinden? Kun je alles makkelijk vinden? Ja, ja en nog eens ja. Alles staat netjes uitgelegd, het klikken tussen verschillende monturen is appeltje eitje. Aan de linkerkant van de webshop kun je je voorkeuren aanvinken zodat je alleen de brillen te zien krijgt op je voorkeuren. Dat is fijn! Ook kun je een foto uploaden van je gezicht en de bril waar je voorkeur voor uitgaat zo uitproberen, zo kun je direct zien of de bril je staat en of het montuur naar wens is. 

Bij Brillen24.nl kun je op de volgende manieren betalen;

 - PayPal Visa
 - Mastercard en American Express
 - iDeal
 - Maestro
 - Overschrijving

De gemiddelde levertijd die Brillen24 hanteert is tussen de 8 en 12 werkdagen. Dit heeft natuurlijk alles te maken met het op maat maken van je bril.

Kort samengevat is Brillen24.nl dé webshop voor brildragers en geen brildragers als we het hebben over de zonnebrillen. De prijzen zijn erg fijn, de service in de webshop en de mogelijkheden zijn top, kortom, als jij opzoek bent naar een betaalbare maar toch stijlvolle bril dan kun je je hart ophalen bij http://www.brillen24.nl/bril/online-bestellen/.