Doorgaan naar hoofdcontent

Betaalbare en stijlvolle brillen bij Brillen24.nl


Brildragende ladies opgelet, ken jij Brillen24.nl al? Zo nee, klik dan zeker niet weg, want dit artikel kan nog wel eens goed van pas komen. Brillen24.nl is een webshop voor zowel vrouwen als mannen gericht op de brildragers. Misschien zo 1, 2, 3 niet erg speciaal, maar dat is deze online shop zeker weten wel. Tegenwoordig is het niet makkelijk om een leuk montuur bril te vinden in de gewone winkelstraat. Regelmatig kom ik in een brillen zaak samen met Omi, maar de montuurtjes zijn het allemaal nét niet en dan heb ik het nog niet eens over de prijzen in de "normale" winkels gehad. Die zijn zeker niet mis voor een goede bril. Brillen24.nl heeft hier ontzettend slim op ingespeeld. Zij hebben een uitgebreid assortiment voor dames als wel heren, maar ook voor een leuke, stijlvolle en betaalbare zonnebril kun je bij Brillen24.nl terecht. Natuurlijk heb ik zelf ook even rondgesnuffeld in de webshop en ondanks dat ik geen brildrager ben vind ik de monturen hier erg hip en trendy, plus de prijzen... daar heeft onze portemonnee geen probleem mee. 

BRILLEN

Hierboven heb ik mijn favorieten modellen zonnebrillen op een rijtje gezet. Zei ik het niet? Stijlvol en trendy?! Het assortiment wat betreft de zonnebrillen is nog niet erg groot, maar er zitten toch zeker wel een aantal leukerdjes bij. Neem bijvoorbeeld de eerste zonnebril, dat is de Havana bril. Een rond montuur en een eyecatcher in modeland. Zonder of met sterkte, it's up to you. 


Natuurlijk heb je in de webshop van Brillen24.nl niet alleen de keuze uit zonnebrillen, maar ook normale brillen voor iedere dag of juist leesbrillen mogen niet in het assortiment ontbreken. De keuze is echt reuze! Ronde glazen,  vierkante glazen, als brildrager kun je hier goed slagen! Je hebt dus eigenlijk 3 verschillende keuzes in de shop, enkelvoudig, multifocaal en de zonnebril. 

Daarbij kun je ook nog eens zelf de kleur van je montuur aanpassen. Heb je een leuke bril gevonden, maar staat de kleur je niet helemaal aan? Kies dan 1 van de andere beschikbare kleuren. Dat is nog steeds niet alles, want je kunt iedere bril in 3D bekijken om een nog beter beeld te kunnen vormen van de bril. Zo kun je alle hoekjes bekijken en zie je niet alleen de voorkant van de bril. Dat is toch ideaal? En absoluut een stukje service van de webshop.

Niet geheel onbelangrijk, de vriendelijkheid van de webshop. Kun je alle informatie in de webshop vinden? Kun je alles makkelijk vinden? Ja, ja en nog eens ja. Alles staat netjes uitgelegd, het klikken tussen verschillende monturen is appeltje eitje. Aan de linkerkant van de webshop kun je je voorkeuren aanvinken zodat je alleen de brillen te zien krijgt op je voorkeuren. Dat is fijn! Ook kun je een foto uploaden van je gezicht en de bril waar je voorkeur voor uitgaat zo uitproberen, zo kun je direct zien of de bril je staat en of het montuur naar wens is. 

Bij Brillen24.nl kun je op de volgende manieren betalen;

 - PayPal Visa
 - Mastercard en American Express
 - iDeal
 - Maestro
 - Overschrijving

De gemiddelde levertijd die Brillen24 hanteert is tussen de 8 en 12 werkdagen. Dit heeft natuurlijk alles te maken met het op maat maken van je bril.

Kort samengevat is Brillen24.nl dé webshop voor brildragers en geen brildragers als we het hebben over de zonnebrillen. De prijzen zijn erg fijn, de service in de webshop en de mogelijkheden zijn top, kortom, als jij opzoek bent naar een betaalbare maar toch stijlvolle bril dan kun je je hart ophalen bij http://www.brillen24.nl/bril/online-bestellen/.Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.