Even terug naar de basis

We kunnen niet meer zonder onze telefoon, dat tijdperk is inmiddels al een tijdje aangebroken. Weetje nog die goede oude tijd waarin een verjaardag echt een verjaardag was en je niet tegen de muur stond te lullen, de tijd waarin brieven en kaartjes versturen nog de normaalste zaak van de wereld was, die tijd waarin wij als mensen veel minder prikkels van buitenaf kregen? Ik betrapte mijzelf vorige week op het feit dat ik continu wordt getriggerd door mijn telefoon te pakken. Even snel, gewoon even snel kijken of ik iets heb gemist. Snel even kijken of er appjes binnen zijn gekomen..... Ik was het zat! Spuugzat. Ik besefte mij dat iedere keer die telefoon oppakken geen goed deed voor mijn hoofd en mijn humeur. We worden tegenwoordig in een ander zijn leven gezogen wat automatische betekend, een ander zijn zooi. Ik opende de afgelopen weken mijn eigen Instagram veel minder vaak omdat ik zo intens werd meegezogen in de negativiteit van anderen. Ik maakte een andere Instagram aan en ben da

Ad - Nieuwe parfum Diesel Fuel For Life Spirit

 photo Vastleggeninvolledigscherm24-6-2013132206bmp_zpsdc1114e9.jpg

Als er één parfum merk is die mij keer op keer weer weet te verbazen is het Diesel wel. Niet alleen de vrouwen parfum, maar ook de mannen kant. Vriendlief en Diesel? Dé perfecte combinatie. En ik? Ik snif de hele dag in zijn nek. Nu zijn wij allebei extra happy, want Diesel brengt zijn nieuwste geur uit, Fuel For Life Spirit.
Zijn de mannen klaar voor een extra dosis intensiteit in het leven? Helemaal klaar om nieuwe dingen te ontdekken en klaar om deel uit te maken van een sexy en ongelooflijk mannenwereld? Want daar staat Diesel Fuel For Life Spirit voor. Intens, sensueel en vibrerend. Dé parfum die je leven een boost geeft.

 photo Vastleggeninvolledigscherm24-6-2013132122bmp_zpse39c3f12.jpg  photo Vastleggeninvolledigscherm24-6-2013132027bmp_zps86d0f3d8.jpg  photo Vastleggeninvolledigscherm24-6-2013131938bmp_zps374edf60.jpg
 photo Diesel-Fuel_for_Life_Homme_zpsfc0600ae.jpg

De flacon is uit duizenden te herkennen. Een echte Diesel flacon die je op het eerste oog doet denken aan een heupfles. De zachte amberkleur van de fles steelt de show, waar je ogen naartoe getrokken worden. Dan de metalen dop on top, die maakt de flacon helemaal compleet. Zeg nou zelf, een parfum is toch aanlokkelijker als de flacon een échte eycatcher betreft?!

Als je nu al helemaal om bent, dan ben je helemaal ondersteboven als je de noten van deze parfum weet. Ik neem je eerst mee naar de topnoten van Fuel For Life Spirit. De geur opent met bergamot, kaneel en grapfruit, op de voet gevolgd in de hartnoten, geranium, iris en oranje bloesem. De geur word afgesloten met   amber, hout noten en wierookaccenten. Dit bij elkaar maakt Diesel Fuel For Life Spirit sensueel, krachtig en sexy. Als dit geen vrouwen magneet is!!

Kun jij niet wachten en wil jij als één van de eerste de geur proberen? En komt een promo-tour aan inclusief dansers. Deze promo-tour vind plaats op:

 - 5 Juli in Rotterdam
 - 6 Juli in Amsterdam ( Op de heilige weg staat een DJ te draaien )
 - 12 Juli in Brussel
 - 13 Juli in Antwerpen

Zorg dat je 1 deze dagen erbij bent om de geur op te snuiven en zelf te ervaren wat de parfum met je doet. Is het weer een vrouwen-magneet? I think so, dus vergeet vooral niet je boyfriend mee te nemen naar 1 van deze dagen. Kun jij geen genoeg krijgen van deze allernieuwste parfum van Diesel Fuel For Life Spirit? Bekijk dan onderstaande korte film en je begrijpt meteen het idee achter deze parfum.


Diesel Fuel for Life Spirit is beschikbaar in drie formaten en verkrijgbaar bij parfumerieën: 
50 ml 
75ml 
100ml 

Diesel Fuel for Life Spirit: intens mannelijk en razend sexy