Doorgaan naar hoofdcontent

Ad - Nieuwe parfum Diesel Fuel For Life Spirit

 photo Vastleggeninvolledigscherm24-6-2013132206bmp_zpsdc1114e9.jpg

Als er één parfum merk is die mij keer op keer weer weet te verbazen is het Diesel wel. Niet alleen de vrouwen parfum, maar ook de mannen kant. Vriendlief en Diesel? Dé perfecte combinatie. En ik? Ik snif de hele dag in zijn nek. Nu zijn wij allebei extra happy, want Diesel brengt zijn nieuwste geur uit, Fuel For Life Spirit.
Zijn de mannen klaar voor een extra dosis intensiteit in het leven? Helemaal klaar om nieuwe dingen te ontdekken en klaar om deel uit te maken van een sexy en ongelooflijk mannenwereld? Want daar staat Diesel Fuel For Life Spirit voor. Intens, sensueel en vibrerend. Dé parfum die je leven een boost geeft.

 photo Vastleggeninvolledigscherm24-6-2013132122bmp_zpse39c3f12.jpg  photo Vastleggeninvolledigscherm24-6-2013132027bmp_zps86d0f3d8.jpg  photo Vastleggeninvolledigscherm24-6-2013131938bmp_zps374edf60.jpg
 photo Diesel-Fuel_for_Life_Homme_zpsfc0600ae.jpg

De flacon is uit duizenden te herkennen. Een echte Diesel flacon die je op het eerste oog doet denken aan een heupfles. De zachte amberkleur van de fles steelt de show, waar je ogen naartoe getrokken worden. Dan de metalen dop on top, die maakt de flacon helemaal compleet. Zeg nou zelf, een parfum is toch aanlokkelijker als de flacon een échte eycatcher betreft?!

Als je nu al helemaal om bent, dan ben je helemaal ondersteboven als je de noten van deze parfum weet. Ik neem je eerst mee naar de topnoten van Fuel For Life Spirit. De geur opent met bergamot, kaneel en grapfruit, op de voet gevolgd in de hartnoten, geranium, iris en oranje bloesem. De geur word afgesloten met   amber, hout noten en wierookaccenten. Dit bij elkaar maakt Diesel Fuel For Life Spirit sensueel, krachtig en sexy. Als dit geen vrouwen magneet is!!

Kun jij niet wachten en wil jij als één van de eerste de geur proberen? En komt een promo-tour aan inclusief dansers. Deze promo-tour vind plaats op:

 - 5 Juli in Rotterdam
 - 6 Juli in Amsterdam ( Op de heilige weg staat een DJ te draaien )
 - 12 Juli in Brussel
 - 13 Juli in Antwerpen

Zorg dat je 1 deze dagen erbij bent om de geur op te snuiven en zelf te ervaren wat de parfum met je doet. Is het weer een vrouwen-magneet? I think so, dus vergeet vooral niet je boyfriend mee te nemen naar 1 van deze dagen. Kun jij geen genoeg krijgen van deze allernieuwste parfum van Diesel Fuel For Life Spirit? Bekijk dan onderstaande korte film en je begrijpt meteen het idee achter deze parfum.


Diesel Fuel for Life Spirit is beschikbaar in drie formaten en verkrijgbaar bij parfumerieën: 
50 ml 
75ml 
100ml 

Diesel Fuel for Life Spirit: intens mannelijk en razend sexy

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.