Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Picknick perfect - Foodies

 photo Picknickperfect_zpsf50493c7.jpg

Eerder deze week schreef ik al over de voorbereidingen en de basis benodigdheden voor een Picknick Perfect. Als je het artikel hebt gemist kun je hem hier terug lezen. Zoals beloofd, vandaag een aantal lekkere hapjes om je vingers bij op te eten tijden het picknicken. Mijn maag heeft het erg moeilijk gehad tijdens het typen van dit artikel ;-)

In het vorige artikel zei ik het al... een lekker drankje tijdens het picknicken is een must. Standaard limonade is ook zo standaard toch?! Ik vond een paar heerlijke recepten, de ingrediënten zijn niet moeilijk en het is ook nog eens ontzettend gezond. Zie je, het karafje komt perfect van pas!

 photo 229891_406171439422099_1269265670_n_zps0b8f86bb.jpg

Deze geweldig lekkere flavoured watertjes zijn zó makkelijk te maken. Iedereen heeft wel een favo fruitsoort. Pineapple mint lijkt mij de meest lekkere en is daarbij ook nog eens fris tijdens de warmere dagen. Hoe je deze waters maakt? Heel simpel, check de afbeelding hieronder.

 photo 4681_zpsb4466b2d.jpg

Je snijdt je favo fruit in stukje, vervolgens druk je met een lepel de sap uit het fruit, ijsblokjes toevoegen en klaar is je flavoured water. Jummie!! Het complete recept vind je op thatish.com

 photo 8590816580_f6c51d64f1_b_zps7bd81781.jpg

Als ik iedere dag pizza zou moeten eten, dan zou ik gaan voor een proscuitto. Kaas en ham, maar een beetje salami en uitjes erbovenop vind ik ook helemaal niet erg. Deze croissantjes op de afbeelding hierboven bevatten juist die 2 ingrediënten, ham en kaas. Smullen en genieten! Eigenlijk een ham kaas croissant, maar je kunt natuurlijk zelf ook het één en ander toevoegen. Of wat dacht je van 's mores croissants? Ook beren lekker! Het complete recept is te vinden op alexandracooks.com

 photo 2012_06_14-TortelliniSalad-3_zps214a012f.jpg

Mijn favorietje van alle hapjes, tortellini salade. Oh hemels, voor deze pasta mag je mij wel midden in de nacht wakker maken. Deze salade hierboven is koud en dat is 9 van de 10 keer nog lekkerder dan warme tortellini. Je kunt hier ook flink je fantasie op los laten. Zelf maak ik het liefst een tortellini salade met crème fraische en tomaat. Een echte aanrader. Het recept hierboven komt van thekitchn.com

 photo Vastleggeninvolledigscherm11-6-2013143140bmp_zps61baf327.jpg

Kleine schattige broodjes mogen niet ontbreken tijdens een middagje picknicken. Ik vind het zelf enorm leuk om hier ook mijn fantasie de vrije loop te laten. Dit zijn Jalapeno cream cheese rolls, yums! Bladerdeeg, cream cheese en jalapeno's, makkelijker kan bijna niet en je kunt ze een dag van te voren al klaar maken. Vind je jalapeno's te pittig? Dit kun je ook vervangen door bijvoorbeeld paprika of misschien wil je deze rolletjes alleen gevuld hebben met kaas. De instructies van het recept vind je hier.

 photo images-1_zps0361e54f.jpg

Nou hebben we de hartige hapjes gehad en dan blijft er natuurlijk nog maar 1 ding over, fruit. Deze fruit kebab stokjes bijvoorbeeld. Holy moly, zien die er niet verrukkelijk uit? Zwarte besjes, aardbeitjes, marshmallows en stukjes brownie. De combinatie is in mijn ogen fantastisch ;-) Makkelijk te maken, snel klaar en smullen alsof je leven er vanaf hangt. Het recept en uitleg vind je op melskitchencafe.com

 photo tumblr_m9ee9ceQeS1r3kt7zo1_500_zpseb4a0670.jpg

Om alles dan nog even weg te spoelen, watermeloen stukjes uitgesneden met een hartjesvorm. Ze zien er onwijs lief uit. Zeker een romantisch idee als je met vriendlief gaat picknicken en de picknick op leuke manier wilt afsluiten. De foto komt van Tumblr.com

Er zijn oneindig veel ideetjes voor het picknicken. Met een beetje crea bea brein creër jij binnen no-time een picknick die jullie niet gauw zullen vergeten. Hapjes maak je thuis en eenmaal op plaats van bestemming aangekomen hoef je deze foodies alleen maar uit te pakken en uiteraard te gaan genieten van je zelf gemaakte lekkernijtjes.

Heb jij nog lekkere hapjes tips voor picknicken? Wat neem jij altijd mee?