Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Milka Crispello - Zelfs de kleinste prestatie verdient een traktatie

 photo Schermafbeeldingen-1_zpsa9ba97fc.jpg Chocolaatjes, ik ben er gek op. Ze zijn dan ook niet veilig bij mij in de buurt. Wanneer je een klein stukje neemt, volgt de volgende al snel. Klinkt bekend? Dan zijn deze nieuwe bonbons van Milka écht iets voor jou. Milka heeft namelijk overheerlijke bonbons geïntroduceerd, Crispello's.
Een ultiem verwenmoment voor jezelf? In de relax modus met een kop thee en een paar heerlijke chocolaatjes zoals deze Milka Crispello's. Of ja, een paar? Doe mij maar een hele schaal Crispello's! Deze heerlijke bonbons zijn verkrijgbaar in twee smaken,vanille en chocolade. Luchtige crème vulling in een in een knapperig wafeltje, omhuld met een dikke laag Milka Alpenmelkchocolade . Alleen al bij het typen van deze zin loopt het water in mijn mond.Ook handig, de bonbons zijn per stuk verpakt! Daarnaast zijn ze ook nog eens erg leuk voor bij een high tea, zoals in onderstaand filmpje te zien is. Is dat niet genieten?
Wat is jouw ultieme verwenmoment? 

Advertorial