Even terug naar de basis

We kunnen niet meer zonder onze telefoon, dat tijdperk is inmiddels al een tijdje aangebroken. Weetje nog die goede oude tijd waarin een verjaardag echt een verjaardag was en je niet tegen de muur stond te lullen, de tijd waarin brieven en kaartjes versturen nog de normaalste zaak van de wereld was, die tijd waarin wij als mensen veel minder prikkels van buitenaf kregen? Ik betrapte mijzelf vorige week op het feit dat ik continu wordt getriggerd door mijn telefoon te pakken. Even snel, gewoon even snel kijken of ik iets heb gemist. Snel even kijken of er appjes binnen zijn gekomen..... Ik was het zat! Spuugzat. Ik besefte mij dat iedere keer die telefoon oppakken geen goed deed voor mijn hoofd en mijn humeur. We worden tegenwoordig in een ander zijn leven gezogen wat automatische betekend, een ander zijn zooi. Ik opende de afgelopen weken mijn eigen Instagram veel minder vaak omdat ik zo intens werd meegezogen in de negativiteit van anderen. Ik maakte een andere Instagram aan en ben da

Milka Crispello - Zelfs de kleinste prestatie verdient een traktatie

 photo Schermafbeeldingen-1_zpsa9ba97fc.jpg Chocolaatjes, ik ben er gek op. Ze zijn dan ook niet veilig bij mij in de buurt. Wanneer je een klein stukje neemt, volgt de volgende al snel. Klinkt bekend? Dan zijn deze nieuwe bonbons van Milka écht iets voor jou. Milka heeft namelijk overheerlijke bonbons geïntroduceerd, Crispello's.
Een ultiem verwenmoment voor jezelf? In de relax modus met een kop thee en een paar heerlijke chocolaatjes zoals deze Milka Crispello's. Of ja, een paar? Doe mij maar een hele schaal Crispello's! Deze heerlijke bonbons zijn verkrijgbaar in twee smaken,vanille en chocolade. Luchtige crème vulling in een in een knapperig wafeltje, omhuld met een dikke laag Milka Alpenmelkchocolade . Alleen al bij het typen van deze zin loopt het water in mijn mond.Ook handig, de bonbons zijn per stuk verpakt! Daarnaast zijn ze ook nog eens erg leuk voor bij een high tea, zoals in onderstaand filmpje te zien is. Is dat niet genieten?
Wat is jouw ultieme verwenmoment? 

Advertorial