Stiekem zou ik dit willen veranderen aan mijzelf

Je bent perfect zoals je bent. Iets wat ik met enige regelmaat probeer mezelf wijs te maken. Het heeft twee kanten, niemand is perfect maar voor jezelf kun je je wel perfect voelen. Ik struggle al jaaaaaren met een aantal zaken waar ik behoorlijk onzeker van kan worden. Sommige momenten is het up top en andere momenten valt het weer en kan ik prima met mijzelf door 1 door. Alles valt en staat met zelfliefde. Goed, dat is ander verhaal. Wel ga ik je meenemen in mijn onzekerheid wat betreft mijn lichaam en de dingen die daarbij horen.

Mijn lovehandles om maar meteen met de deur in huis te vallen. Zolang ik mij kan herinneren zitten die dingen daar. Toen ik veel sportte waren ze aanzienlijk geslonken. Maar 5 zwangerschappen heeft ook niet erg veel goeds gedaan voor dit stukje van mijn lijf. Working on it. Maar neemt niet weg dat ik ze het liefst het raam uit zou gooien. Ze gewoon super onhandig. Een high waisted jeans? Schrijf dat maar op je buik. Past net niet. Nou zijn bepaalde oefenin…

Milka Crispello - Zelfs de kleinste prestatie verdient een traktatie

 photo Schermafbeeldingen-1_zpsa9ba97fc.jpg Chocolaatjes, ik ben er gek op. Ze zijn dan ook niet veilig bij mij in de buurt. Wanneer je een klein stukje neemt, volgt de volgende al snel. Klinkt bekend? Dan zijn deze nieuwe bonbons van Milka écht iets voor jou. Milka heeft namelijk overheerlijke bonbons geïntroduceerd, Crispello's.
Een ultiem verwenmoment voor jezelf? In de relax modus met een kop thee en een paar heerlijke chocolaatjes zoals deze Milka Crispello's. Of ja, een paar? Doe mij maar een hele schaal Crispello's! Deze heerlijke bonbons zijn verkrijgbaar in twee smaken,vanille en chocolade. Luchtige crème vulling in een in een knapperig wafeltje, omhuld met een dikke laag Milka Alpenmelkchocolade . Alleen al bij het typen van deze zin loopt het water in mijn mond.Ook handig, de bonbons zijn per stuk verpakt! Daarnaast zijn ze ook nog eens erg leuk voor bij een high tea, zoals in onderstaand filmpje te zien is. Is dat niet genieten?
Wat is jouw ultieme verwenmoment? 

Advertorial