Doorgaan naar hoofdcontent

Milka Crispello - Zelfs de kleinste prestatie verdient een traktatie

 photo Schermafbeeldingen-1_zpsa9ba97fc.jpg Chocolaatjes, ik ben er gek op. Ze zijn dan ook niet veilig bij mij in de buurt. Wanneer je een klein stukje neemt, volgt de volgende al snel. Klinkt bekend? Dan zijn deze nieuwe bonbons van Milka écht iets voor jou. Milka heeft namelijk overheerlijke bonbons geïntroduceerd, Crispello's.
Een ultiem verwenmoment voor jezelf? In de relax modus met een kop thee en een paar heerlijke chocolaatjes zoals deze Milka Crispello's. Of ja, een paar? Doe mij maar een hele schaal Crispello's! Deze heerlijke bonbons zijn verkrijgbaar in twee smaken,vanille en chocolade. Luchtige crème vulling in een in een knapperig wafeltje, omhuld met een dikke laag Milka Alpenmelkchocolade . Alleen al bij het typen van deze zin loopt het water in mijn mond.Ook handig, de bonbons zijn per stuk verpakt! Daarnaast zijn ze ook nog eens erg leuk voor bij een high tea, zoals in onderstaand filmpje te zien is. Is dat niet genieten?
Wat is jouw ultieme verwenmoment? 

Advertorial

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.