Doorgaan naar hoofdcontent

Budget tip - Mijn agenda van Action

 photo CIMG1266_zps5e3633ef.jpg

Dat Action mijn meest favoriete shopping walhalla is, dat wisten jullie volgens mij al. Regelmatig breng ik met Jeen een bezoekje. Ook als we eigenlijk maar voor 1 klein dingetje heen gaan komen wij meestal de winkel uitlopen met 4 tassen. Dito vorige week zaterdag. Ik was al een tijdje opzoek naar een leuke agenda, maar nergens kon ik er eentje vinden. Het moest een budget agenda zijn, ik gooi hem immers toch na gebruik weer weg. Bij Action vond ik dé agenda. Kijk je mee?


 photo CIMG1262_zps0e68d25a.jpg

Ik wist dat ze bij Action wat agenda's hadden liggen, maar dat zijn van die simpele zieltjes. Niets-zeggende agenda's met alleen een kleurtje aan de buitenkant, tot mijn oog op het vak ernaast terecht kwam. Agenda's in verschillende liever kleurtjes, echt girly girly. Dus, helemaal ikke! Waarschijnlijk hebben meerdere meiden zo gedacht, want veel lagen er niet meer. Ik geloof dat je kon kiezen uit 3 verschillende waaronder deze variant die ik mee nam naar huis.

De agenda aan de buitenkant ziet er enorm schattig uit, like. Het een soort ringband waar je eventueel nog een pen in kwijt kan en een elastiek om de agenda dicht te houden. Yes, it's so me! Ik ben een grote ( - lees: hele grote - ) rommelkont en laat dan ook vaak papiertjes slingeren. Deze kan ik nu in de agenda kwijt en vallen ze er ook niet uit!

De voorste buiten flap van de agenda heeft een transparant insteekhoesje waar je - hoe leuk - een foto in kan stoppen. Op die manier maak je de agenda toch persoonlijk?!

 photo CIMG1264_zpsc531389f.jpg

Meteen als je de agenda opendoet vind je een stickervelletje. Deze kun je natuurlijk op de speciale datums plakken. Datums die je echt niet mag vergeten haha. Ik vind ze leuk! Party en holiday.. daar kan ik wel mee leven hoor ;-)

 photo CIMG1267_zpsccbad51f.jpg

Wat ik ook erg handig vind zijn de tabbladen in de agenda. Ze zitten nu erg onlogisch ingedeeld, maar als je een beetje handig bent kun je de tabbladen zo ergens anders tussen steken.

 photo CIMG1265_zps3c8e607b.jpg

Voorin heeft de agenda ook nog een leeg plastic insteekmapje voor nóg meer foto's! En helemaal achterin de  agenda vind je er nog eentje. Daar weet ik wel raad mee hoor, geen foto's maar deze rommeltante zal haar papiertjes nu niet snel meer kwijtraken, alhoewel....... haha!

 photo CIMG1270_zps47da7e95.jpg

Jammer dat ik de kleuren niet helemaal goed op de foto kreeg door de zon, maar zo krijgen jullie toch een idee hoe de agenda er aan de binnenkant uitziet. Issie niet leuk? Als dit geen écht girly agenda is, dan weet ik het ook niet meer. Op iedere pagina vind je wel een hartje of meer. Dat maakt de agenda zó snoezig!

 photo CIMG1268_zps7cdeff2e.jpg

Zelfs de pagina's zijn bijna allemaal anders. Zo heb je pagina's met stippen, ook weer in verschillende kleur combinaties, maar ook ruitjes zul je tegenkomen. Eigenlijk is iedere pagina weer een verrassing.

 photo CIMG1269_zps7f7a214e.jpg

En dan natuurlijk hetgeen wat zeker niet mag ontbreken in een agenda, de platisc lineaal. Ideaal. Hoevaak ik niet ergens loop dat ik iets wil opmeten, maar niks bij me heb behalave mijn arm ;-) Al met al, het is een onwijs ruime agenda. Je kunt op iedere dag wel een tal van afspraken kwijt of natuurlijk de huiswerk opdrachten die je moet maken. Ik gebruik de agenda voornamelijk voor het bloggen en de afspraken. Zo kan ik met een gerust hart gaan slapen zonder dat ik iets vergeten ben. De agenda heb ik nu een dikke week in gebruik en gaat overal mee naartoe... we zijn nu al onafscheidelijk!

De agenda is te koop bij Action voor € 0.99 

Kun jij zonder agenda? Wat voor agenda gebruik jij? Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.