Doorgaan naar hoofdcontent

Andrélon natuurlijk puur

 photo CIMG1212_zps98ebf88e.jpg

Andrélon heeft flink uitgepakt wat betreft hun nieuwe lijn verzorgingsproducten, Natuurlijk Puur. Het allergrootste pluspunt aan deze compleet nieuwe lijn? De producten bevatten geen parabenen, geen siliconen en geen kleurstoffen. Voordat ik je meeneem naar de wereld vol zen, kan ik alvast verlappen dat deze Natuurlijk Puur lijn van Andrélon inmiddels hier dé grote favoriet is. Als je al een tijdje opzoek bent naar betaalbare en natuurlijke verzorging voor je haar kun je stoppen met zoeken. Lees gauw verder waarom.

 photo CIMG1212_zps94058cd8.jpgDe lijn heeft maar liefst 6 verschillende verzorgingsproducten  in 2 verschillende lijnen. Namelijk, Zuiver & Zen met groene thee extract en vitamine C, voor fris vol en gezond uitziend haar. De tweede lijn Zijdeglans & Zen is verrijkt met avocado- en amandelolie voor prachtig verzorgd en glanzend haar. Op het 1 minuut masker na zijn alle producten zonder siliconen, parabenen en kleurstoffen. Het 1 minuut masker bevat wel siliconen maar zijn wel vrij van parabenen en kleurstoffen.

Verpakking
De verpakking is direct te herkennen als Andrélon. Waarvan 4 transparante flacons en 2 uit de lijn normaal wit met paarse afwerkingen. Makkelijk te herkennen dus als je de drogisterij in huppelt.

 photo CIMG1213_zpsb13fb2e0.jpg

Laten we de grote test beginnen met de twee shampoo's. Zuiver & Zen (blauw) en Zijdeglans & Zen (groen).

 photo CIMG1214_zps19391568.jpg


 photo CIMG1215_zps5da548c1.jpg
Zuiver & Zen

Deze shampoo is speciaal ontwikkeld voor haar dat snel vet wordt en slap gaat hangen. Deze beschrijving klopt precies met mijn eigen haar. Het wordt snel vet waardoor het slap gaat hangen en er eigenlijk geen beginnen meer aan is. Extra benieuwd was ik dus naar deze variant. 0% siliconen, parabenen en kleurstoffen, ik kan het wel 20 keer herhalen zo enorm enthousiast ben ik! Wat eigenlijk direct opvalt in het rijtje met ingredíenten, SLES. Voor mijzelf is dit geen enkel probleem, maar ik kan mij voorstellen dat dit voor andere mensen een doorn in het oog is

 photo CIMG1217_zpsb41a8a20.jpg
Zijdeglans & Zen

Deze shampoo is speciaal ontwikkeld voor dof haar dat er vermoeid uitziet. Dit is bij mij niet het geval, maar ik heb hem samen met Jeen toch getest aangezien Jeen zijn haar een flinke oppepper kon gebruiken.

Beide shampoo's hebben een aangename geur die niet erg overheersend is. De favoriet is Zuiver & Zen als ik  hem zou moeten beoordelen op de geur. De geur is net iets frisser en aangenamer dan die van Zuiver & Zen. Natuurlijk gaat het om het totaal plaatje. Jeen is verzot op de Zijdeglans & Zen variant terwijl mijn hart toch uitgaat naar Zuiver & Zen als het gaat om de werking. Ik merk zeker verschil met mijn haar. Voor het gebruik van deze shampoo was mijn haar vrij snel vettig en ik merk dat deze Natuurlijk Puur shampoo zijn steentje bijdraagt om het vette haar tegen te gaan.

Beide flacons bevatten 300ml en kosten € 3.69 per stuk. photo CIMG1219_zps69250327.jpg

Naar deze twee pareltjes was ik ontzettend nieuwsgierig. Ik heb een échte conditioner zwakte haha. En waarschijnlijk niet alleen ik?! Beide producten behoren tot de Zuiver & Zen lijn.

 photo CIMG1220_zps12d6c459.jpg

De conditioner bevat geen siliconen. Dus na het douchen geen zwaar haar en makkelijk doorkam, althans dé belofte. Het 1 minuut masker bevat wel siliconen.

 photo CIMG1221_zps73d344f4.jpg
Zijdeglans & Zen Conditioner

Kom je in mijn badkamer, dan vind je ontelbaar veel conditioners en daar heb ik deze Natuurlijk Puur Conditioner met alle liefde aan toegevoegd. Deze conditioner is verrijkt met amandel- en avocado-olie. Dat kan maar 1 ding betekenen, verzorgend tot en met. Ook deze conditioner is weer voor dof en vermoeid uitzien haar. Na het wassen van mijn haar breng ik deze conditioner aan en laat hem even inwerken. Zo'n 2 á 3 minuutjes. Na het uitspoelen voel ik direct verschil. Ik kan met gemak door mijn haar heen. Met uitkammen wacht ik tot mijn haar handdoek droog is en eigenlijk kan ik je alleen maar vertellen dat de werking van deze conditioner mijn verwachtingen overtrof. Naar mijn idee heb ik nog nooit zo easy peasy mijn haren uit kunnen kammen. De geur is typisch Andrélon en voor iedereen aangenaam.

Zuiver & Zen Conditioner bevat 300ml en kost € 3.79

 photo CIMG1222_zps2ede2214.jpg
Zijdeglans & Zen 1 minuut masker

Misschien vraag je je af waarom je naast de conditioner ook nog het 1-minuut masker moet gebruiken. Nou ja, moeten is een groot woord, maar voor de dames die geen 3 minuten de tijd hebben onder de douche door drukte is dit een ideale uitkomst. Juist omdat het masker maar 1 minuut hoeft in te trekken. Dit masker bevat -helaas- wel siliconen. Ook hier hoor je mij verder niet over, maar misschien vind jij het juist wel vervelend. Verder vind je in het masker ook weer 2 verzorgende oliën, namelijk amandel- & avocado-olie. Andrélon adviseert naast de conditioner het 1-minuut masker te gebruiken voor het optimale resultaat. Daar ben ik het niet helemaal mee eens. Doordat de conditioner geen siliconen bevatten maakt het je haar niet zwaar na gebruik in tegenstelling tot het 1-minuut masker. Wel moet ik toegeven dat mijn haar bij het masker nog makkelijker doorkambaar is.

Zijdeglans & Zen 1-minuut masker bevat 180ml en kost € 3.99


 photo CIMG1224_zps934e7b83.jpg

Dan de 2 producten waar ikzelf het meest enthousiast van ben geworden. De Zuiver & Zen Haar Opfrisser (Links) en de Zuiver & Zen Anti-Klit Spray (rechts).


 photo Anti-KlitSprayZuiverenZen_zps2fd51abe.jpg
Edit: Het gaat om de bovenstaande flacon Zuiver & Zen Anti-Klit Spray voor slap haar dat snel vet wordt. Mocht je dit product willen aanschaffen dan moet je niet kijken naar de verpakking die ik heb gebruikt in dit artikel Zuiver & Zen voor vermoeid en dof haar. Dit klopt dus niet.

 photo CIMG1225_zpse9264435.jpg

 photo CIMG1226_zps55d7aad5.jpg

Laten we meteen beginnen met het nieuwste van het nieuwste product, namelijk de haar opfrisser. Hierboven zie je de informatie op de achterkant van de spuit flacon. De haar opfrisser bevat ook geen siliconen, parabenen en kleurstoffen. Dit nieuwe product kun je vergelijken met een droogshampoo, maar dan net een tikje anders. De vloeistof in de flacon is gewoon vloeibaar, maar zodra je het pompje indrukt komt er een soort schuim uit. Dit verdeel je over je haar en daarna kun je je haren gewoon in model brengen. Het heeft dus inderdaad dezelfde werking als droogshampoo, maar dan in een andere vorm. Over dit product ben ik echt razend enthousiast. Al vanaf het moment dat ik in aanraking kwam met droogshampoo kan ik meer zonder, maar deze  haar opfrisser heeft hun plek ingenomen. Om je haar net even die opfrisser te geven zonder dat je je haar hoeft te wassen en daarbij ook nog eens geen witte waas achterlaat, als je het mij vraagt... het beste product wat ik tot nu toe dit jaar in mijn handen heb gehad. De geur is heerlijk en aangenaam. Tevens blijft de geur de gehele dag in je haar hangen waardoor het ruikt alsof je je haar net hebt gewassen.

Zuiver & Zen Haar Opfrisser bevat 150ml en kost € 4.99

 photo CIMG1227_zps09e5bdc0.jpg

Last but not least, de Zuiver & Zen Anti-Klit Spray. Ook deze is weer speciaal voor haar wat snel vet wordt. De spray is verrijkt met groene thee extract en vitamine C. Het verzorgt je haar zonder te verzwaren. Dat laatste kan ik meteen beamen. Naast mijn grote liefde voor conditioner heb ik ook geen gebrek aan ant-klit spray. Waarom? Soms valt er geen land te bezeilen met mijn haar en het doorkammen is een groot drama. De geur van deze anit-klit spray vind ik persoonlijk iets minder lekker ruiken. Niet erg overheersend, maar geur is natuurlijk ook persoonlijk. De spray opzich doet voor mijn haar prima zijn werk. Zonder het 1 minuut masker of de conditioner te gebruiken, maar wel deze spray merk ik meteen dat mijn haar ook hiervan makkelijker kambaar is. Hij overtreft de conditioner en het masker niet, maar als snelle oplossing is het prima te doen.

Zuiver & Zen Ant-Klit Spray bevat 150ml en kost € 3.79


Om je toch nog even het idee te geven van de haar opfrisser, hieronder een foto zoals de substantie uit de flacon komt. Een bergje schuim.


 photo CIMG1232_zps52c05d5b.jpg

De Natuurlijk Puur lijn van Andrélon ligt inmiddels in de schappen bij drogisterijen en supermarkten.

Welke van de producten spreken je het meest aan en zou je zelf willen proberen?


Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.