Doorgaan naar hoofdcontent

...and that's who I am - Tag

 photo 123456_zpse100574f.png

Een zwak voor het kijken naar plaatjes van Tumblr, guilty pleasure!! Zodra ik even tijd heb om achter Tumblr te kruipen ben ik er vervolgens niet meer weg te slaan. Of het nou op mijn telefoon is of achter de laptop.. zet Tumblr voor mijn neus en ik ben even helemaal in een andere wereld. Een soort Bon Bon chocolade onder de websites haha.

Een tijdje geleden maakte ik kennis met andthatswhoiam.tumblr.com. Een verslaving was geboren. Afbeeldingen met teksten waar iedereen zich in zou kunnen vinden. Je kiest degene uit die het beste overeenkomen met je karakter of bepaalde dingen waar je gek op bent en zo ontstaat er weer een nieuwe tag ;-) Nog niet heel erg bekend in de blogger scene, maar op sommige blogs heb ik deze tag al voorbij zien komen. Jullie vinden het erg leuk op persoonlijke artikelen te lezen op Swil, dus ook deze tag is weer met liefde gemaakt! Ik zal bij de afbeeldingen een korte uitleg geven.

 photo atwia1_zpsc330ddfd.jpg

I sleep with a stuffed toy - Niet helemaal waar, maar het lijkt erop. Ik slaap namelijk met 2 gastendoekjes al zolang ik mij kan herinneren. Kan ik zonder deze 2 troetels? Neeeeeeh!

I have big dreams - Wie heeft ze niet? I have big dreams and i cannot lie. Om een voorbeeldje te noemen, mijn eigen redactie van een online magazine lijkt mij helemaal het einde. Wie weet? Ooit in de toekomst?

I love penguins - Oh lordy, sinds ik samen met Jeen de film, Mister Poppers Penguins heb gekeken ben ik gek op deze schatjes. Doe mij ook maar een paar penguins!

Id rather be behind the camera that in front of it - Dat is misschien een gekke, maar op de kiek gezet worden is niet echt mijn ding ;-) Outfit foto's maken daarintegen vind ge-wel-dig, maar echt fotogeniek ben ik niet. Hoogste tijd om mijn foto skills voor de camera wat te verbeteren.

 photo atwia5_zpsfba8051a.jpg

I love chocolate - Mijn grote liefde voor chocolade is geen geheim en daarom heeft deze afbeelding denk ik geen tekst en uitleg nodig toch? ;-)

I'm not the same person i was last year - Deze tekst greep mij meteen. Ik ben 3 jaar lang een compleet ander persoon geweest dan ik normaal gesproken hoor te zijn. Dat klinkt natuurlijk een beetje zweverig, maar toch is het waar. Een andere omgeving doet écht wonderen!

I hate nothing more than having to wake up early - Ohhhhh dit is zo mij, haha! Ik HAAT vroeg opstaan. De wekker gaat hier om de 2 weken om half 5 en nog kan ik er niet aan wennen. Thank god voor de snooze knop ;-)

I believe in soulmates - Eigenlijk heeft deze ook niet erg veel uitleg nodig toch?! Jeen en ik zijn in Februari alweer 8 jaar samen en zijn nu 24. Beide waren wij dus 16 dat wij "verkering" kregen. We begrijpen elkaar in alles en soms zijn er geen woorden nodig :-)


 photo atwhia6_zpsb9441d1f.jpg

I take photos of everything - Van een bierglas tot een speelgoed little pony van zusjelief... need to say more?

I love snuggling with my cat(s) - Okey, er miste een S, maar how i love snuggling with my babies! Gespin in je oren. Een ultiem geluk moment voor mij.

I'm confident - Nooit gedacht dat ik dit ooit in mijn leven zou zeggen, althans nu nog niet. Tot ongeveer anderhalf jaar geleden was ik echt een onzeker dametje. Kwam de deur bijna niet uit en sloot mijzelf op in mijn slaapkamer. De reden? ik vond mijzelf té dik. Niks mis mee, volle dames. Bij mij zat het in de weg. Nu ben ik ruim 20 kilo lichter en mijn zelfvertrouwen komt steeds vaker om de hoek gluren. Belangrijkste punt in je leven, zelfvertrouwen met of zonder 20 kilo.

I love stationery - Nog zo een guilty pleasure haha. Gummetjes, kladblokjes, notitieboekjes, pennetjes, schuif maar door naar Kim. Bij Action blijf ik dan ook altijd even staan neuzen bij dit schap. Ik ben ben vast niet de enigste.


 photo atwia2_zpsb9d23c85.jpg

I love making lists - Een lijstje meisje. Voor het slapen gaan moet ik altijd eerst een lijstje maken wat ik de volgende dag allemaal wil doen. Doe ik dat niet? Dan kun je er u tegen zeggen dat ik geen oog dicht doe. Lijstjes lijstjes lijstjes... ze liggen allemaal verspreid door het huis.

I enjoy the little things - Ik kan enorm blij worden van de kleinste dingen. Bijvoorbeeld de geur van wasverzachter  - Robijntje - of nieuwe volgers. Wie het kleine niet eert is het grote niet weert.

I'm friendly - Hoewel ik eigenlijk heel bescheiden ben en niet gauw iets positiefs over mijzelf zou zeggen, kan ik toch best stiekem vertellen dat ik een vriendelijk/aardig persoon ben. Een goede eigenschap toch?

I cant wait to get married - Ik droom al van een sprookjes trouwerij zolang ik mij kan herinneren. Op mijn 17e kocht ik van mijn zelf verdiende centjes 2 onwijs dikke trouwboeken bij de plaatselijke boekhandel. Oh hemel, ik was helemaal in de wolken en nog steeds trouwens. Ik kan echt niet wachten tot díe dag eindelijk zover is.


 photo atwia3_zps1e4c716b.jpg

When i like something, i get obsessed - Oh yeah, dat ben ik, zonder twijfel! De afbeelding geeft al een klein voorbeeld, tattoo's, maar ook kan ik geobsedeerd raken van fashion foto's, doodles en leuke websites.

I'm a dreamer - Meer een dagdromer. Niet alleen een dromer maar ook een doener. Behalve als het gaat om dromen als ik slaap ;-) Ja, ook dromen tijdens het slapen gebeurd mij érg vaak, bijna iedere nacht en het leukste, ik onthou bijna iedere droom en kan ze precies na vertellen.

I love hugging people - I love huggies! Een écht knuffelaar, vooral met oudere mensjes, die zou echt meteen helemaal plat willen knuffelen. They're way to cute!

I blush like crazy - Een compliment geeft mij bijna altijd erg rode wangetjes haha. Of als ik in het punt van de belangstelling sta... dan ben ik écht een tomaat.

 photo atwia4_zpsb9e71e4e.jpg

I wouldn't be able to survive without my pet(s) - Ik moet er niet aan denken om mijn 3 poezenkindjes te missen, maar dat wisten jullie natuurlijk allang na het artikel over mijn pluisjes.

I express myself better in writing than out loud - Praten kan ik wel, ook over mijn gevoel of als mij iets dwars zit, maar iets papier zetten en mijzelf dan uitdrukken gaat stukken beter. Ik klap vaak snel dicht en op papier heb ik dat totaal niet.

I think of my pets as my children - Ik een koekje? Zij ook iets lekkers. Ik praat tegen ze en krijg vaak ook een miauw terug ;-)  En het knuffelkwartiertje mag niet ontbreken voor ik ga slapen.

I love fashion - Deze heeft denk ik geen uitleg nodig? Passion for fashion!

Wauw, dat zijn er nogal wat en eigenlijk kon ik wel blijven klikken. Als je eenmaal tussen alle afbeeldingen gaat sneupen dan zijn er enorm veel waar je je in kunt vinden. Een nieuwe verslaving en toch stukken beter als een sigaret?! Hahaha!


In welke tekst kun jij je goed vinden?  


Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.