Stiekem zou ik dit willen veranderen aan mijzelf

Je bent perfect zoals je bent. Iets wat ik met enige regelmaat probeer mezelf wijs te maken. Het heeft twee kanten, niemand is perfect maar voor jezelf kun je je wel perfect voelen. Ik struggle al jaaaaaren met een aantal zaken waar ik behoorlijk onzeker van kan worden. Sommige momenten is het up top en andere momenten valt het weer en kan ik prima met mijzelf door 1 door. Alles valt en staat met zelfliefde. Goed, dat is ander verhaal. Wel ga ik je meenemen in mijn onzekerheid wat betreft mijn lichaam en de dingen die daarbij horen.

Mijn lovehandles om maar meteen met de deur in huis te vallen. Zolang ik mij kan herinneren zitten die dingen daar. Toen ik veel sportte waren ze aanzienlijk geslonken. Maar 5 zwangerschappen heeft ook niet erg veel goeds gedaan voor dit stukje van mijn lijf. Working on it. Maar neemt niet weg dat ik ze het liefst het raam uit zou gooien. Ze gewoon super onhandig. Een high waisted jeans? Schrijf dat maar op je buik. Past net niet. Nou zijn bepaalde oefenin…

Wish Wish Want

 photo Vastleggeninvolledigscherm28-5-2013104748bmp_zpsa854b871.jpg

Gaat het dan eindelijk gebeuren? Die langverwachte zonnestraaltjes op onze bleek witte huid? Kunnen dan eindelijk gaan genieten van het warme lente zonnetje? Helemaal vrolijk door de zon die door het kantoor raam heen schijnt was ik lekker aan het rond snuffelen in webshops. Snuffelen in webshops zonder dat musthave items in je winkelmandje propt, dat bestaat bijna niet!


Mij dus ook niet, nooit eigenlijk. Ik heb een aantal items gevonden die mijn dag nog beter maken dan dat hij nu al is door de zon, want bij zon en lekker weer hoort natuurlijk luchtige kleding. Weg met dikke sjaals en de winterjassen!

Ik vond een ontzettend mooie en elegante maxi dress waar ik al zolang naar opzoek was en dan ook nog helemaal in mijn kleur ook. Perfect! Shortjes zijn een must met het warme weer, maar wat doe je als je geen één shortje hebt liggen die leuk genoeg is? ;-) De shirts met printjes maken mij sowieso altijd al erg happy. Toen met blazer en nu zonder blazer. Het it-girl topje vind ik helemaal het einde. Dan nog 2 paar stappers, neeeee die heb ik nog niet genoeg. Een paar leuke fashionable sandaaltjes moest ik nog hebben en deze zijn zó leuk en wat denk je van de Nike Vortex stappertjes? Die staan op dit moment het meest hoge in mijn to buy list. Ik móet ze gewoon hebben!Wat vind jij van de items op mijn to buy list? Welk item zou je zelf ook aantrekken?