Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Wish Wish Want

 photo Vastleggeninvolledigscherm28-5-2013104748bmp_zpsa854b871.jpg

Gaat het dan eindelijk gebeuren? Die langverwachte zonnestraaltjes op onze bleek witte huid? Kunnen dan eindelijk gaan genieten van het warme lente zonnetje? Helemaal vrolijk door de zon die door het kantoor raam heen schijnt was ik lekker aan het rond snuffelen in webshops. Snuffelen in webshops zonder dat musthave items in je winkelmandje propt, dat bestaat bijna niet!


Mij dus ook niet, nooit eigenlijk. Ik heb een aantal items gevonden die mijn dag nog beter maken dan dat hij nu al is door de zon, want bij zon en lekker weer hoort natuurlijk luchtige kleding. Weg met dikke sjaals en de winterjassen!

Ik vond een ontzettend mooie en elegante maxi dress waar ik al zolang naar opzoek was en dan ook nog helemaal in mijn kleur ook. Perfect! Shortjes zijn een must met het warme weer, maar wat doe je als je geen één shortje hebt liggen die leuk genoeg is? ;-) De shirts met printjes maken mij sowieso altijd al erg happy. Toen met blazer en nu zonder blazer. Het it-girl topje vind ik helemaal het einde. Dan nog 2 paar stappers, neeeee die heb ik nog niet genoeg. Een paar leuke fashionable sandaaltjes moest ik nog hebben en deze zijn zó leuk en wat denk je van de Nike Vortex stappertjes? Die staan op dit moment het meest hoge in mijn to buy list. Ik móet ze gewoon hebben!Wat vind jij van de items op mijn to buy list? Welk item zou je zelf ook aantrekken?