Even terug naar de basis

We kunnen niet meer zonder onze telefoon, dat tijdperk is inmiddels al een tijdje aangebroken. Weetje nog die goede oude tijd waarin een verjaardag echt een verjaardag was en je niet tegen de muur stond te lullen, de tijd waarin brieven en kaartjes versturen nog de normaalste zaak van de wereld was, die tijd waarin wij als mensen veel minder prikkels van buitenaf kregen? Ik betrapte mijzelf vorige week op het feit dat ik continu wordt getriggerd door mijn telefoon te pakken. Even snel, gewoon even snel kijken of ik iets heb gemist. Snel even kijken of er appjes binnen zijn gekomen..... Ik was het zat! Spuugzat. Ik besefte mij dat iedere keer die telefoon oppakken geen goed deed voor mijn hoofd en mijn humeur. We worden tegenwoordig in een ander zijn leven gezogen wat automatische betekend, een ander zijn zooi. Ik opende de afgelopen weken mijn eigen Instagram veel minder vaak omdat ik zo intens werd meegezogen in de negativiteit van anderen. Ik maakte een andere Instagram aan en ben da

Wish Wish Want

 photo Vastleggeninvolledigscherm28-5-2013104748bmp_zpsa854b871.jpg

Gaat het dan eindelijk gebeuren? Die langverwachte zonnestraaltjes op onze bleek witte huid? Kunnen dan eindelijk gaan genieten van het warme lente zonnetje? Helemaal vrolijk door de zon die door het kantoor raam heen schijnt was ik lekker aan het rond snuffelen in webshops. Snuffelen in webshops zonder dat musthave items in je winkelmandje propt, dat bestaat bijna niet!


Mij dus ook niet, nooit eigenlijk. Ik heb een aantal items gevonden die mijn dag nog beter maken dan dat hij nu al is door de zon, want bij zon en lekker weer hoort natuurlijk luchtige kleding. Weg met dikke sjaals en de winterjassen!

Ik vond een ontzettend mooie en elegante maxi dress waar ik al zolang naar opzoek was en dan ook nog helemaal in mijn kleur ook. Perfect! Shortjes zijn een must met het warme weer, maar wat doe je als je geen één shortje hebt liggen die leuk genoeg is? ;-) De shirts met printjes maken mij sowieso altijd al erg happy. Toen met blazer en nu zonder blazer. Het it-girl topje vind ik helemaal het einde. Dan nog 2 paar stappers, neeeee die heb ik nog niet genoeg. Een paar leuke fashionable sandaaltjes moest ik nog hebben en deze zijn zó leuk en wat denk je van de Nike Vortex stappertjes? Die staan op dit moment het meest hoge in mijn to buy list. Ik móet ze gewoon hebben!Wat vind jij van de items op mijn to buy list? Welk item zou je zelf ook aantrekken?