Doorgaan naar hoofdcontent

Wish Wish Want

 photo Vastleggeninvolledigscherm28-5-2013104748bmp_zpsa854b871.jpg

Gaat het dan eindelijk gebeuren? Die langverwachte zonnestraaltjes op onze bleek witte huid? Kunnen dan eindelijk gaan genieten van het warme lente zonnetje? Helemaal vrolijk door de zon die door het kantoor raam heen schijnt was ik lekker aan het rond snuffelen in webshops. Snuffelen in webshops zonder dat musthave items in je winkelmandje propt, dat bestaat bijna niet!


Mij dus ook niet, nooit eigenlijk. Ik heb een aantal items gevonden die mijn dag nog beter maken dan dat hij nu al is door de zon, want bij zon en lekker weer hoort natuurlijk luchtige kleding. Weg met dikke sjaals en de winterjassen!

Ik vond een ontzettend mooie en elegante maxi dress waar ik al zolang naar opzoek was en dan ook nog helemaal in mijn kleur ook. Perfect! Shortjes zijn een must met het warme weer, maar wat doe je als je geen één shortje hebt liggen die leuk genoeg is? ;-) De shirts met printjes maken mij sowieso altijd al erg happy. Toen met blazer en nu zonder blazer. Het it-girl topje vind ik helemaal het einde. Dan nog 2 paar stappers, neeeee die heb ik nog niet genoeg. Een paar leuke fashionable sandaaltjes moest ik nog hebben en deze zijn zó leuk en wat denk je van de Nike Vortex stappertjes? Die staan op dit moment het meest hoge in mijn to buy list. Ik móet ze gewoon hebben!Wat vind jij van de items op mijn to buy list? Welk item zou je zelf ook aantrekken? 

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.