Dit zijn de tips voor een glow skin

Ik ben inmiddels een oudje aan het worden, 30 something. Ouder worden is an sich niet zo een probleem maar de huid drama die daarbij komt kijken. Nu ik de 30 ben gepasseerd besef ik mij maar al te goed hoe intens belangrijk een goede huidverzorging is. Je huid is je huisje waar je lang mee moet doen, take care of it! Ik begon wat laat met het ontdekken van gezichtsverzorging. Maar je bent nooit te laat.  Wanneer je mij dit een paar jaar geleden had verteld, had ik je uitgelachen. Denk ik. Skincare deed mij niet zoveel. Ik waste mijn gezicht met zeep, geen poespas met speciale middeltjes die vriendelijk zijn voor je huid, maar gewoon zeep. Tsja meer kon ik er ook niet van maken. Dag en nacht crème? Dat vond ik iets voor oudere mensen. Ik was nog niet zo oud dus dat heb ik helemaal niet nodig. Maar boy oh boy wat heb ik mijzelf vergist in deze materie van mijn brein...... Het verzorgen van je huid is zo zo zo intens belangrijk. Het kost je wat tijd om uit te vogelen hoe je dit het beste

Win - Shewearsitlovely.nl Beautypakket

 photo CIMG1120_zps1c960b25.jpg

De afgelopen dagen is het wat stil geweest hier op Swil. Wij zaten middenin een verhuizing en al onze spullen moesten in een paar dagen over. Vriendlief had maar een paar dagen vrij en in mijn uppie kan ik natuurlijk geen vriezer, koelkast en wasmachine tillen haha. Om het goed te maken met jullie ben ik mijn "winactie doos" uit gaan pluizen om wat leuke spulletjes voor jullie te verzamelen. En of dat gelukt is!

Het resultaat, een leuke Shewearsitlovely.nl Beautypakket waar jij de het lente zonnetje perfect mee kan inluiden. Kijk hieronder even mee naar de foto's.

 photo CIMG1119_zps02abc01e.jpg

 photo CIMG1121_zps49bd5a5d.jpg

In het pakket vind je onder andere producten uit de nieuwste Teeez collectie, de geliefde en oh zo heerlijke Revlon lipbutters, lakjes van W.I.C, wat Gosh producten, mijn favoriete blush van dit moment, van Hema, Zenner haarpoducten, een Etos lipgloss inclusief spiegeltje en lampje en last but not least, dé musthave onder de parfums, Sex and the City Hello Lover.

Kortom, een beautypakket waar je wel raad mee weet, toch?!

 photo CIMG1118_zps5d76c526.jpg

Wat moet je doen om kans te maken? Eigenlijk niet veel bijzonders.

♥ Volg mij op Bloglovin en Like dit bericht (must). 
♥ Laat in een comment weten dat je meedoet met deze actie.

That's it! De actie loopt tot 16 Mei en de winnaar krijgt van mij persoonlijk bericht. Het is dus wel van belang dat je je goede gegevens achterlaat in het daarvoor bestemde vakje. Anders kan ik je niet bereiken mocht jij de gelukkige winnaar zijn.WINNAARS WINACTIES
Lieve dames, ik krijg vaak mailtjes van jullie of de winnaar al bekend is. Ik plaats geen winnaars op Swil, dit voor de privacy van de winnaar(s). Als je geen mailtje hebt gehad van mij dan betekent dit dus dat je deze keer niet hebt gewonnen.