Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Win - Shewearsitlovely.nl Beautypakket

 photo CIMG1120_zps1c960b25.jpg

De afgelopen dagen is het wat stil geweest hier op Swil. Wij zaten middenin een verhuizing en al onze spullen moesten in een paar dagen over. Vriendlief had maar een paar dagen vrij en in mijn uppie kan ik natuurlijk geen vriezer, koelkast en wasmachine tillen haha. Om het goed te maken met jullie ben ik mijn "winactie doos" uit gaan pluizen om wat leuke spulletjes voor jullie te verzamelen. En of dat gelukt is!

Het resultaat, een leuke Shewearsitlovely.nl Beautypakket waar jij de het lente zonnetje perfect mee kan inluiden. Kijk hieronder even mee naar de foto's.

 photo CIMG1119_zps02abc01e.jpg

 photo CIMG1121_zps49bd5a5d.jpg

In het pakket vind je onder andere producten uit de nieuwste Teeez collectie, de geliefde en oh zo heerlijke Revlon lipbutters, lakjes van W.I.C, wat Gosh producten, mijn favoriete blush van dit moment, van Hema, Zenner haarpoducten, een Etos lipgloss inclusief spiegeltje en lampje en last but not least, dé musthave onder de parfums, Sex and the City Hello Lover.

Kortom, een beautypakket waar je wel raad mee weet, toch?!

 photo CIMG1118_zps5d76c526.jpg

Wat moet je doen om kans te maken? Eigenlijk niet veel bijzonders.

♥ Volg mij op Bloglovin en Like dit bericht (must). 
♥ Laat in een comment weten dat je meedoet met deze actie.

That's it! De actie loopt tot 16 Mei en de winnaar krijgt van mij persoonlijk bericht. Het is dus wel van belang dat je je goede gegevens achterlaat in het daarvoor bestemde vakje. Anders kan ik je niet bereiken mocht jij de gelukkige winnaar zijn.WINNAARS WINACTIES
Lieve dames, ik krijg vaak mailtjes van jullie of de winnaar al bekend is. Ik plaats geen winnaars op Swil, dit voor de privacy van de winnaar(s). Als je geen mailtje hebt gehad van mij dan betekent dit dus dat je deze keer niet hebt gewonnen.