Doorgaan naar hoofdcontent

Win - Shewearsitlovely.nl Beautypakket

 photo CIMG1120_zps1c960b25.jpg

De afgelopen dagen is het wat stil geweest hier op Swil. Wij zaten middenin een verhuizing en al onze spullen moesten in een paar dagen over. Vriendlief had maar een paar dagen vrij en in mijn uppie kan ik natuurlijk geen vriezer, koelkast en wasmachine tillen haha. Om het goed te maken met jullie ben ik mijn "winactie doos" uit gaan pluizen om wat leuke spulletjes voor jullie te verzamelen. En of dat gelukt is!

Het resultaat, een leuke Shewearsitlovely.nl Beautypakket waar jij de het lente zonnetje perfect mee kan inluiden. Kijk hieronder even mee naar de foto's.

 photo CIMG1119_zps02abc01e.jpg

 photo CIMG1121_zps49bd5a5d.jpg

In het pakket vind je onder andere producten uit de nieuwste Teeez collectie, de geliefde en oh zo heerlijke Revlon lipbutters, lakjes van W.I.C, wat Gosh producten, mijn favoriete blush van dit moment, van Hema, Zenner haarpoducten, een Etos lipgloss inclusief spiegeltje en lampje en last but not least, dé musthave onder de parfums, Sex and the City Hello Lover.

Kortom, een beautypakket waar je wel raad mee weet, toch?!

 photo CIMG1118_zps5d76c526.jpg

Wat moet je doen om kans te maken? Eigenlijk niet veel bijzonders.

♥ Volg mij op Bloglovin en Like dit bericht (must). 
♥ Laat in een comment weten dat je meedoet met deze actie.

That's it! De actie loopt tot 16 Mei en de winnaar krijgt van mij persoonlijk bericht. Het is dus wel van belang dat je je goede gegevens achterlaat in het daarvoor bestemde vakje. Anders kan ik je niet bereiken mocht jij de gelukkige winnaar zijn.WINNAARS WINACTIES
Lieve dames, ik krijg vaak mailtjes van jullie of de winnaar al bekend is. Ik plaats geen winnaars op Swil, dit voor de privacy van de winnaar(s). Als je geen mailtje hebt gehad van mij dan betekent dit dus dat je deze keer niet hebt gewonnen.


Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.