Stiekem zou ik dit willen veranderen aan mijzelf

Je bent perfect zoals je bent. Iets wat ik met enige regelmaat probeer mezelf wijs te maken. Het heeft twee kanten, niemand is perfect maar voor jezelf kun je je wel perfect voelen. Ik struggle al jaaaaaren met een aantal zaken waar ik behoorlijk onzeker van kan worden. Sommige momenten is het up top en andere momenten valt het weer en kan ik prima met mijzelf door 1 door. Alles valt en staat met zelfliefde. Goed, dat is ander verhaal. Wel ga ik je meenemen in mijn onzekerheid wat betreft mijn lichaam en de dingen die daarbij horen.

Mijn lovehandles om maar meteen met de deur in huis te vallen. Zolang ik mij kan herinneren zitten die dingen daar. Toen ik veel sportte waren ze aanzienlijk geslonken. Maar 5 zwangerschappen heeft ook niet erg veel goeds gedaan voor dit stukje van mijn lijf. Working on it. Maar neemt niet weg dat ik ze het liefst het raam uit zou gooien. Ze gewoon super onhandig. Een high waisted jeans? Schrijf dat maar op je buik. Past net niet. Nou zijn bepaalde oefenin…

Win - Shewearsitlovely.nl Beautypakket

 photo CIMG1120_zps1c960b25.jpg

De afgelopen dagen is het wat stil geweest hier op Swil. Wij zaten middenin een verhuizing en al onze spullen moesten in een paar dagen over. Vriendlief had maar een paar dagen vrij en in mijn uppie kan ik natuurlijk geen vriezer, koelkast en wasmachine tillen haha. Om het goed te maken met jullie ben ik mijn "winactie doos" uit gaan pluizen om wat leuke spulletjes voor jullie te verzamelen. En of dat gelukt is!

Het resultaat, een leuke Shewearsitlovely.nl Beautypakket waar jij de het lente zonnetje perfect mee kan inluiden. Kijk hieronder even mee naar de foto's.

 photo CIMG1119_zps02abc01e.jpg

 photo CIMG1121_zps49bd5a5d.jpg

In het pakket vind je onder andere producten uit de nieuwste Teeez collectie, de geliefde en oh zo heerlijke Revlon lipbutters, lakjes van W.I.C, wat Gosh producten, mijn favoriete blush van dit moment, van Hema, Zenner haarpoducten, een Etos lipgloss inclusief spiegeltje en lampje en last but not least, dé musthave onder de parfums, Sex and the City Hello Lover.

Kortom, een beautypakket waar je wel raad mee weet, toch?!

 photo CIMG1118_zps5d76c526.jpg

Wat moet je doen om kans te maken? Eigenlijk niet veel bijzonders.

♥ Volg mij op Bloglovin en Like dit bericht (must). 
♥ Laat in een comment weten dat je meedoet met deze actie.

That's it! De actie loopt tot 16 Mei en de winnaar krijgt van mij persoonlijk bericht. Het is dus wel van belang dat je je goede gegevens achterlaat in het daarvoor bestemde vakje. Anders kan ik je niet bereiken mocht jij de gelukkige winnaar zijn.WINNAARS WINACTIES
Lieve dames, ik krijg vaak mailtjes van jullie of de winnaar al bekend is. Ik plaats geen winnaars op Swil, dit voor de privacy van de winnaar(s). Als je geen mailtje hebt gehad van mij dan betekent dit dus dat je deze keer niet hebt gewonnen.