Kinderen stapelen met een stapelbed

Beeld: Instagram Ik krijg regelmatig de vraag als mama van vier kids of ze allemaal een eigen slaapkamer hebben. Nee, dat hebben ze niet. We hebben drie slaapkamers. Proppen for life huh. Het is soms behoorlijk lastig om een beetje orde in de chaos te scheppen met alle kids en hun slaapkamer. Hoe lossen we dit op?  De jongste, Quinn slaapt al bij ons vanaf de geboorte. Het voelde voor ons goed om dit zo te doen. En laten we eerlijk zijn; bij de laatste doe je het net allemaal even iets anders. Dat kan ik nu voor 100% beamen. De één na jongste slaapt af en toe met haar twee jaar oudere zus op de slaapkamer. Deze oudere zus is een vroege vogel en geen van de andere meiden kan dit handelen. 05:30 en mevrouw is klaarwakker en ready voor de dag terwijl haar zussen nog makkelijk tot 07:30 door zouden kunnen slapen. Dit brengt vooral veel chaos met zich mee. Dus eens in de zoveel tijd verbouwen wij de boel en wisselen we het af met slapen. De ene keer slaapt ze bij haar oudere zus en daarna w

Win een Dove Beauty Blossom pakket

 photo CIMG1261_zps9e864966.jpg

Vanmorgen kon je mijn positieve ervaring lezen over de nieuwe limited edition lijn van Dove, Beauty Blossom. Ik kreeg 2 pakketjes thuisgestuurd, dat kan alleen maar betekenen dat ik 1 van jullie heel erg blij mag gaan maken met dit heerlijke pakket. Lees gauw verder.

 photo CIMG1261_zps020936ff.jpgLees hier mijn ervaring over de Beauty Blossom producten.

In het pakket vind je de Body Wash, Body Lotion en de Bodycrème. De producten zitten in een grote Dove doos, je kunt de doos dus nog een keer gebruiken!

Wat moet je doen om dit pakket te kunnen winnen:

Volg Shewearsitlovely.nl op Bloglovin 
Like dit bericht op Bloglovin

Nou, dat is niet heel erg moeilijk toch? :-) Als ik jullie blij kan maken ben ik ook blij. Ik zag dat ik bijna de 600 followers op Bloglovin heb gepasseerd. Wow, dankzij jullie! Dank jullie wel, zonder jullie kon ik niet doen wat ik het liefste doe, bloggen. Ik ga kijken of ik wat leuks voor jullie kan regelen, keep you posted!

De winactie loopt tot 7 Juni. De winnaar krijgt van mij persoonlijk bericht via de mail dus zorg dat je je mailbox goed in de gaten blijft houden en laat natuurlijk wel een geldig mail adres achter. Alleen ik kan dit mail adres zien, no worries.

Succes loves ♥

 photo CIMG1260_zpsc82a8887.jpg