Win een Dove Beauty Blossom pakket

 photo CIMG1261_zps9e864966.jpg

Vanmorgen kon je mijn positieve ervaring lezen over de nieuwe limited edition lijn van Dove, Beauty Blossom. Ik kreeg 2 pakketjes thuisgestuurd, dat kan alleen maar betekenen dat ik 1 van jullie heel erg blij mag gaan maken met dit heerlijke pakket. Lees gauw verder.

 photo CIMG1261_zps020936ff.jpgLees hier mijn ervaring over de Beauty Blossom producten.

In het pakket vind je de Body Wash, Body Lotion en de Bodycrème. De producten zitten in een grote Dove doos, je kunt de doos dus nog een keer gebruiken!

Wat moet je doen om dit pakket te kunnen winnen:

Volg Shewearsitlovely.nl op Bloglovin 
Like dit bericht op Bloglovin

Nou, dat is niet heel erg moeilijk toch? :-) Als ik jullie blij kan maken ben ik ook blij. Ik zag dat ik bijna de 600 followers op Bloglovin heb gepasseerd. Wow, dankzij jullie! Dank jullie wel, zonder jullie kon ik niet doen wat ik het liefste doe, bloggen. Ik ga kijken of ik wat leuks voor jullie kan regelen, keep you posted!

De winactie loopt tot 7 Juni. De winnaar krijgt van mij persoonlijk bericht via de mail dus zorg dat je je mailbox goed in de gaten blijft houden en laat natuurlijk wel een geldig mail adres achter. Alleen ik kan dit mail adres zien, no worries.

Succes loves ♥

 photo CIMG1260_zpsc82a8887.jpg