Doorgaan naar hoofdcontent

Win een Dove Beauty Blossom pakket

 photo CIMG1261_zps9e864966.jpg

Vanmorgen kon je mijn positieve ervaring lezen over de nieuwe limited edition lijn van Dove, Beauty Blossom. Ik kreeg 2 pakketjes thuisgestuurd, dat kan alleen maar betekenen dat ik 1 van jullie heel erg blij mag gaan maken met dit heerlijke pakket. Lees gauw verder.

 photo CIMG1261_zps020936ff.jpgLees hier mijn ervaring over de Beauty Blossom producten.

In het pakket vind je de Body Wash, Body Lotion en de Bodycrème. De producten zitten in een grote Dove doos, je kunt de doos dus nog een keer gebruiken!

Wat moet je doen om dit pakket te kunnen winnen:

Volg Shewearsitlovely.nl op Bloglovin 
Like dit bericht op Bloglovin

Nou, dat is niet heel erg moeilijk toch? :-) Als ik jullie blij kan maken ben ik ook blij. Ik zag dat ik bijna de 600 followers op Bloglovin heb gepasseerd. Wow, dankzij jullie! Dank jullie wel, zonder jullie kon ik niet doen wat ik het liefste doe, bloggen. Ik ga kijken of ik wat leuks voor jullie kan regelen, keep you posted!

De winactie loopt tot 7 Juni. De winnaar krijgt van mij persoonlijk bericht via de mail dus zorg dat je je mailbox goed in de gaten blijft houden en laat natuurlijk wel een geldig mail adres achter. Alleen ik kan dit mail adres zien, no worries.

Succes loves ♥

 photo CIMG1260_zpsc82a8887.jpg


Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.