Doorgaan naar hoofdcontent

Vaseline Pink Bubbly Limited Edition

 photo CIMG1200_zpsd2482a60.jpg

Als ik ergens een zwak voor heb dan zijn het wel limited editions en vooral dé speciale LE. Zo ook met de nieuwste limited edition Vaseline, Pink Bubbly. Zoals de naam al doet vermoeden draait het bij dit tinnetje allemaal om de roze bubbels. Ik heb de Pink Bubbly getest, wil je mijn bevindingen lezen? Lees dan snel verder.


 photo CIMG1193_zpsdb66b27e.jpg

Om maar meteen met de deur in huis te vallen, de verpakking! Is dit niet één en al luxury en elegantie? Dit is zó iets anders dan de normale tinnetjes vaseline. Het zou bijna zonde zijn om hem te gebruiken voor the lips! De verpakking verteld eigenlijk het complete verhaal al. De letters, de kleuren en natuurlijk de naam doen mij meteen denken aan Champagne. Bubbels bubbels bubbels

 photo CIMG1196_zps88adfd9a.jpg

Ik heb altijd een tinnetje vaseline mee in mijn tas. Dat is gewoon een múst. Niet alleen om droge lippen mee te voeden, maar ook voor droge plekjes op je lichaam, het insmeren van je nagelriemen, eigenlijk allemaal kleine trucjes om je vaseline op verschillende manieren te gebruiken. Dit speciale tinnetje heeft heeft de plaats ingenomen van het blauwe basic Vasline tinnetje. LUXE!

 photo CIMG1195_zps4226d1d0.jpg

Oh hi wijn extract! Het tinnetje bevat 20g aan vaseline. De ingrediënten zijn verder niet echt bijzonder. Al blijf ik het wel helemaal té leuk vinden dat er in de ingrediëntenlijst "Alcohol" als ingrediënt tussen staat, haha.

 photo CIMG1197_zps45d4103e.jpg

Peachy it is! Ik gebruik de vaseline nu ongeveer een week lang, iedere dag. Ik heb ontzettend snel last van droge lippen, ja.. die vervelende velletjes. Als ik de deur uit stap zonder iets voor mijn lippen bij me te hebben dan raak ik al lichtelijk in paniek haha. Deze pretty heb ik dan ook iedere dag met mij meegedragen en ik kon niet stoppen met smeren!!!

 photo CIMG1198_zpsbc0bec18.jpg


 photo CIMG1199_zps7651a5da.jpg

De vaseline voelt precies aan zoals de normale basic tinnetjes van vaseline. De kleur is in het tinnetje heeft een perzik-achtig tintje, maar op lippen zie je hier niets van. Ideaal dus om je lipstick nog net dat beetje extra glans te geven met de Pink Bubbly Vaseline of gewoon voor de verzorging van je lippen met een mooie en elegante glans.

De geur en de smaak, die hebben mij helemaal verliefd gemaakt. De geur overheerst niet en dat maakt deze vaseline waarschijnlijk ook geschikt voor veel mensen, want ik had verwacht dat de geur ontzettend zou overheersen, maar niet dus.  De geur is lichtzoet, daar hou ik wel van! Dan vraag je je nu vast en zeker af, smaakt de Vaseline ook naar roze bubbels? Ik kan je vertellen dat de smaak niet erg aanwezig is. Je proeft wel iets, maar ook dit is niet overheersend. Gelukkig!


 photo CIMG1191_zpsc50a1ce4.jpg

Kortom, Vaseline is en blijft een favorietje. Zodra deze LE in de schappen ligt ben ik er als de kippen bij om nog een paar tinnetjes extra te scoren voor ze weer verdwijnen. De verpakking is om op te eten, idem dito voor de binnenkant. Als je gek bent op vaseline of balsem voor je lippen dan is dit zeker het proberen waard.

 photo CIMG1192_zpse2f1e74e.jpg

Vaseline Pink Bubbly is verkrijgbaar vanaf  10 Juni bij Etos en vanaf 8 Juli 2013 ook landelijk voor de prijs van € 2.99


Wil jij deze limited edition Vaseline proberen zodra deze in de schappen ligt? 
Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.