Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

New in - Missgreen, Blink, H.J. de Rooy

 photo CIMG1256_zps721be084.jpg

Een tijdje geleden alweer vroeg ik jullie om in de comments feedback achter te laten voor rondom shewearsitlovely.nl. Massaal hebben jullie gereageerd. Na alle comments doorgelezen te hebben blijkt dat de meesten van jullie meer fashion willen zien. Yay, dat komt goed uit, want ik liep zelf al een tijdje met een paar leuke ideetjes en die kan ik nu uitwerken. Thanks! Om alvast in de sfeer te komen laat ik jullie vandaag een aantal nieuwe  items zien die net binnen zijn gekomen.

 photo CIMG1256_zps9ebf2e65.jpg

Miss-Green
 photo CIMG1258_zps56817d4c.jpg

Allereerst een pronkstukje, dé jumpsuit Lana van de ontzettend leuke webshop www.miss-green.nl De naam zegt het eigenlijk al. Alle items uit de webshop zijn groen. Ik ben er gek op. De jumpsuit trok meteen mijn aandacht toen wij elkaar voor voor het eerst digitaal ontmoette. Een musthave in je kledingkast als je het mij vraagt. Alle items in de webshop van Miss Green zijn basics. Een basis begint toch bij een complete outfit!

Als jij nog opzoek bent naar een fashionable jumpsuit voor iedere dag, Lana it is! Bezoek de website van Miss Green voor nog meer leuke basic items.

H.J. de Rooy


 photo CIMG1259_zps4bda2cd6.jpg

Een absolute beauty, deze lieve vormgegeven portemonnee van H.j de Rooy. De ruimte in de portemonnee is verbluffend. Er passen ontzettend veel pasjes in. Er is eigenlijk ruimte genoeg! De kleur is lekker basic waardoor je hem ook gewoon onder je arm mee kan nemen, want zeg nou zelf, het is toch eigenlijk zonde om deze beauty in je handtas te verstoppen?

H.J de Rooy staat bekend om zijn luxe lederwaren, ja ladies de Rooy verkoopt items van echt leer voor geweldige prijsje en de collectie is zó uitgebreid dat het bijna te moeilijk is om te kiezen.
Je vind de webshop hier. Snuffel rond, ik weet zeker dat er voor jou ook een luxe lederen paradepaardje tussen zit.

Blink
 photo CIMG1257_zps04230e03.jpg

Sneaker waar mijn mode hartje sneller van gaat kloppen! Deze lovelies van Blink zijn helemaal té wowers! Ik ben al zolang ik mij kan herinneren fan van Blink schoenen en hun collecties worden alleen maar leuker en leuker. Het is moeilijk om je in te houden bij het zien van al die beauties van schoenen. Van pumps tot sneakers, ze hebben alles soorten en maten schoenen en...... de prijs, die is helemaal top! Ik ben verliefd tot over mijn oren!!

Informatie, verkooppunten en de nieuwe collectie vind je hier.

Van alle 3 de items komt volgende week een outfit artikel online. Wil je dat niet missen? Wees er dan zeker van dat je mij volgt op de social media kanalen van shewearsitlovely.nl Zo mis je geen update en ben je altijd als één van de eerste op de hoogte van nieuwtjes. De linkjes vind je hieronder.


Naar welk item ben jij het meest nieuwsgierig? Hoe zou jij de sneakers en de jumpsuit combineren?