Doorgaan naar hoofdcontent

Je bent mooier dan je zelf denktHet zelfbeeld van ons verschilt ontzettend van hoe anderen ons zien en we zijn kritischer en negatiever. Nergens voor nodig, want je bent mooier dan je zelf denkt! Dove heeft onlangs een experiment uitgevoerd, Real Beauty Schetsen. Een korte film waarin je kennis maakt met 7 willekeurige vrouwen die net als de andere miljoenen dames op deze aardbol een negatief zelfbeeld van zichzelf hebben.

Gil Zamora is een oud forensisch tekenaar voor de FBI en heeft al heel wat schetsen moeten tekenen. Voor deze campagne van Dove tekent hij opnieuw portretten. Hij tekent de portretten aan de hand van de beschrijvingen die de vrouwen van zichzelf geven. Tussen Gil en de persoon die hij tekent zit een gordijn zodat hij de dames zelf niet kan zien.

Voor hun sessie met Zamora hebben de vrouwen onverwacht tijd door gebracht met een compleet vreemde en zonder te weten waarom. Zamora vraagt daarna aan de vrouw die zij heeft ontmoet haar te beschrijven en tekent opnieuw een portret. Uiteindelijk zijn er dan 2 portretten van de vrouwen gemaakt. ééntje hoe zij zichzelf zien en het andere portret hoe de vreemde dame haar ziet. Het resultaat is verbluffend!! Bekijk bovenstaand filmpje of klik hier en je begrijpt wat ik bedoel.

Ik heb nu een paar keer het filmpje bekeken en het verbaasd mij hoe vrouwen zichzelf zien en hoe andere haar zien. De tranen biggelde over mijn wangen! Bekijk hieronder een aantal schetsen die gemaakt zijn tijdens het experiment door Zamora en oordeel zelf.


 photo pic3-back_zps9e5abb99.jpg


 photo pic1-back_zps5dc3277c.jpg

 photo DoveSketch2FInal_zps963d2f17.jpg

Ook JIJ bent mooier dan JIJ denkt, vergeet dat niet!

Laten wij de leuke, lieve en mooie complimentjes meer waarderen en geloven dan wij tot nu toe hebben gedaan. Twitter mee via de hashtag #wearebeautiful

Deel het filmpje op je eigen Twitter, Facebook en blog, laten wij er zo voor zorgen dat er miljoenen mensen op deze wereld ook dit filmpje te zien krijgen.

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.