Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

I've got some love in my ears

 photo KopievanCIMG1242_zps8f3d41a6.jpg

Met oorbellen heb ik een soort haat liefde verhouding. Ik ben gek op oorbellen, maar na een tijdje beginnen ze ontzettend te irriteren, in ieder geval de grotere hangers. Ondanks de irritatie en de gigantisch jeukende oorlel blijf ik ze gewoon dragen. Als ik een paar dagen geen hangers in kan, dan ruil ik de hangers in voor knopjes die niet zo zwaar zijn. Dé perfecte plek op oorknopjes - of sowieso oorbellen - te bestellen kan er maar 1 zijn. Benieuwd welke? Lees dan even verder.


 photo CIMG1242_zps84e598e8.jpg

Een walhalla en een snoepwinkel voor oorbellen liefhebbers is natuurlijk Ebay. Dé plek voor de meest leuke oorbellen en dat voor spotprijsjes. Een tijdje geleden kocht ik deze Love oorknopjes. Ik ontving ze vrij snel van de verkoper, maar bij het uitpakken zag ik dat beide stokjes gebroken waren. Ik krijg direct nieuwe toegestuurd, maar dit duurde wat langer. Nu ik ze wel helemaal heel heb ontvangen wou ik deze budget lovers graag met jullie delen.

 photo CIMG1243_zps26a0e1e4.jpg

Toen ik ze vond op Ebay was ik al meteen verliefd. Ik had ze wel ietsjes groter verwacht, maar he, voor de dames onder ons met kleine oorlellen is het een prima formaatje. Op de foto hierboven heb ik de oorbellen in mijn handpalm gelegd zodat je een goed beeld krijgt van de grote. Ze wegen een poep en scheet, helemaal niks dus. Daar hoopte ik al op!

 photo CIMG1244_zps93860a24.jpg

Verder zijn ze perfect! Het materiaal kan ik niet helemaal uitkomen. Bij de verkoper in de advertentie staat dat het een plastic-achtig materiaal is, maar zo voelen de oorbellen zeker niet aan. Bij de oorbellen zitten ook nog 2 plastic achterkantjes zodat je deze lovers niet kunt verliezen. Als je zelf gouden achterkantjes hebt kun je die natuurlijk ook gebruiken.

 photo CIMG1245_zpsae0e0324.jpg

Tadaaa, i've got some love in my ears! Hoe je ze in doet is even uitvogelen. Ik heb volgens mij een halfuur lopen prutsten. Ik heb 2 gaatjes in mijn oorlel en uiteindelijk besloot ik om ze toch maar in het 2e gaatje te prikken. Als ik ze in de eerste doe hangen ze erg naar beneden en is de tekst niet eens te lezen. Dit ligt waarschijnlijk aan mijn oorgaatjes, die zijn ietwat (lees: érg) uitgerekt doordat ik vroeger te zware oorbellen droeg. Ik voel ze niet in mijn oren zitten dus wat mij betreft zijn het dé perfecte oorbellen, ook als je bijvoorbeeld niet zo gek bent op grote oorbellen

Nou zijn jullie vast erg nieuwsgierig naar de prijs? Mag ik alsjeblieft een beetje tromgeroffel.......................................................... Voor deze lieve lovers betaal je maar € 0.75.Whoaaha, geen zere portemonnee haha. Je kunt ze hier bestellen. Kijk ook even bij de andere sieraden van deze verkoper. Er zit nog veel meer leuks tussen.

Heb jij ooit al eens sieraden besteld op Ebay? Was je tevreden over de kwaliteit?