Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Foodie tip - Koffiepoeder in Vanille, Caramel en Wiener

 photo CIMG1128_zps2853982c.jpg

Als ik ergens een hekel aan heb dan is het wel koffie. Juk, ik gruwel ervan. De smaak vind ik gewoon echt niet lekker. Wat ik dan wel weer lekker vind, koffie soorten als Macchiato, ja daar mag je mij voor wakker maken. Bij Lidl vond ik een alternatief. Daar heb je verschillende smaken koffiesoorten in poedervorm. Ik probeerde ze uit en ben razend enthousiast. Dat moet ik toch met jullie delen?!


 photo CIMG1127_zps38018f8e.jpg

Ik nam 3 verschillende soorten mee, wiener melange, karamel en vanille. Ze hebben nog een andere smaak, maar deze is waarschijnlijk té lekker, namelijk steeds uitverkocht wanneer ik ook bij Lidl kom.

 photo CIMG1131_zps2c883087.jpg

In iedere bus zit 200g poeder wat genoeg zou moeten zijn voor ongeveer 13 koppen. Afhankelijk hoeveel poeder je in je kopje wilt natuurlijk.

 photo CIMG1129_zps393cd952.jpg


 photo CIMG1130_zpsf54a47a8.jpg

Per pot verschilt het hoeveel scheppen poeder je zou moeten gebruiken. Voor de wiener melange gebruik je 4 tot 5 eetlepels. De caramel heeft maar 3 tot 4 scheppen nodig, maar dit is altijd uitproberen hoe je ze zelf het lekkerst vind. Ik gebruik een wat kleinere lepel. Het maatje tussen de theelepel en eetlepel in en dit werkt voor mij het fijnst. Daarna voeg je gekookt water toe, even roeren en klaar is je bakkie leut!

 photo CIMG1136_zps481c0e54.jpg

Het is zo simpel, maar oh zo lekker! Er ontstaan een onwijs dikke schuimlaag na het toevoegen van het water. Uiteraard lepel ik die er ook het eerst af, haha! Ik ben dol op de zakjes van Nestlé, maar deze doen voor mij niet onder en zijn stiekem nog lekkerder. Wat dacht je van de prijs? Per pot € 1.55 voor 13 koppen, wowzers! Dat is nog eens leuk. Standaard bij het boodschappen doen vullen wij de voorraad weer aan in de kast, want tsja ik ben geen koffie lurker, maar dit gaat er zelfs bij mij goed in ;-)

TIP
Ben je gek op milkshakes? Doe een schepje van de poeder in je zelfgemaakte milkshake. Dit kun je ook doen met cupcakes, taart, ijs etc....Jummmie


Ben jij een koffiedrinker? En wil je deze een keer proberen?