Doorgaan naar hoofdcontent

Etos Wellness - Shower Foam

 photo CIMG1034_zps5b197a9d.jpg

Nu het zonnetje weer op ons lichaam begint te schijnen kan zij wel wat extra aandacht en verzorging gebruiken. Je gaat niet naar een wellness, maar haalt de wellness naar je eigen badkamer met de luxe wellness-lijn van Etos. Pure verwennerij in drie werelden!Eens per week heb ik een dagje voor mijzelf - het liefst op zondag - om mijzelf helemaal van top tot teen in de watten te leggen en eens extra lief te zijn voor mijn lichaam voor zowel de buitenkant als de binnenkant. Nu Etos een compleet nieuwe wellness-lijn heeft geïntroduceerd kan ik die ene keer per week mijn badkamer omtoveren tot een heuse Kimberly Wellness!


 photo CIMG1034_zps14823422.jpg

Ik ontving de Shower Foam uit de Your Pure Body lijn. Er zijn namelijk 3 verschillende werelden waar je uit kunt kiezen met elk verschillende producten.

A Beautiful You - De wereld van de perfecte verzorging met Shower Foam, Shower Cream, Shower Scrub en Body Serum

Inner Calm - De wereld van optimale ontspanning met Shower Foam, Salt Scrub, Body oil spray en een Body Mask.

De Your Pure Body bestaat uit een Shower Foam, Shower Oil, Dark Clay Scrub en een Body Cream.

Mijn eerste indruk van de verpakking, wow! Luxe voor een klein prijsje. Een luxe flacon die ook nog eens mooi staat in de badkamer.

 photo CIMG1036_zpscc3a5ac0.jpg

De shower foam is verrijkt met Hammam- aroma's van rozemarijn en eucalyptus. De geurcombinatie is niet een alledaagse, maar als je dol bent op beide geuren is het een fijne geur. De eucalyptus geur komt direct je neus in geslopen zodra je de dop van de flacon afhaalt. Like!

 photo CIMG1035_zps4625b2b2.jpg

De Ingrediënten lijst van de shower foam.

 photo CIMG1037_zpsd983a497.jpg


 photo CIMG1038_zpsb2b99722.jpg

 photo CIMG1039_zps0959597d.jpg

De shower foam op mijn hand. Let me tell you one thing, niet té hard de spuit indrukken haha! Het liefst gebruik ik voor douche schuim een puff, deze zorgt ervoor dat er nog meer schuim ontstaat en je jezelf nog lekkerdere kunt insmeren. Natuurlijk ook even de douche uitzetten.

 photo CIMG1040_zps11184792.jpg

Op de foto hierboven kun je goed zien dat de schuim erg compact is. Ideaal! En afcourse heb ik een aantal keren tijdens het douchen de shower foam gebruikt en ik waan mij in een compleet andere wereld. De geur die er vrijkomt tijdens het insmeren van je lichaam zijn onbeschrijflijk fijn. Ik heb dan ook niet het idee dat ik in mijn eigen badkamertje sta te douchen! Deze shower foam tovert een grote glimlach om mijn gezicht na het douchen en tijdens mijn wekelijkse wellness dagje in de badkamer!

Etos Wellness You Pure Body Shower Foam € 4.99 (200ml) Verkrijgbaar bij Etos.

Mocht je 1 van de producten uit de lijnen willen proberen, tot 12 Mei krijg je maar liefst 25% korting op al deze producten.

Heb jij al iets uit 1 van de wellness lijnen geprobeerd?


Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.