Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Etos Wellness - Shower Foam

 photo CIMG1034_zps5b197a9d.jpg

Nu het zonnetje weer op ons lichaam begint te schijnen kan zij wel wat extra aandacht en verzorging gebruiken. Je gaat niet naar een wellness, maar haalt de wellness naar je eigen badkamer met de luxe wellness-lijn van Etos. Pure verwennerij in drie werelden!Eens per week heb ik een dagje voor mijzelf - het liefst op zondag - om mijzelf helemaal van top tot teen in de watten te leggen en eens extra lief te zijn voor mijn lichaam voor zowel de buitenkant als de binnenkant. Nu Etos een compleet nieuwe wellness-lijn heeft geïntroduceerd kan ik die ene keer per week mijn badkamer omtoveren tot een heuse Kimberly Wellness!


 photo CIMG1034_zps14823422.jpg

Ik ontving de Shower Foam uit de Your Pure Body lijn. Er zijn namelijk 3 verschillende werelden waar je uit kunt kiezen met elk verschillende producten.

A Beautiful You - De wereld van de perfecte verzorging met Shower Foam, Shower Cream, Shower Scrub en Body Serum

Inner Calm - De wereld van optimale ontspanning met Shower Foam, Salt Scrub, Body oil spray en een Body Mask.

De Your Pure Body bestaat uit een Shower Foam, Shower Oil, Dark Clay Scrub en een Body Cream.

Mijn eerste indruk van de verpakking, wow! Luxe voor een klein prijsje. Een luxe flacon die ook nog eens mooi staat in de badkamer.

 photo CIMG1036_zpscc3a5ac0.jpg

De shower foam is verrijkt met Hammam- aroma's van rozemarijn en eucalyptus. De geurcombinatie is niet een alledaagse, maar als je dol bent op beide geuren is het een fijne geur. De eucalyptus geur komt direct je neus in geslopen zodra je de dop van de flacon afhaalt. Like!

 photo CIMG1035_zps4625b2b2.jpg

De Ingrediënten lijst van de shower foam.

 photo CIMG1037_zpsd983a497.jpg


 photo CIMG1038_zpsb2b99722.jpg

 photo CIMG1039_zps0959597d.jpg

De shower foam op mijn hand. Let me tell you one thing, niet té hard de spuit indrukken haha! Het liefst gebruik ik voor douche schuim een puff, deze zorgt ervoor dat er nog meer schuim ontstaat en je jezelf nog lekkerdere kunt insmeren. Natuurlijk ook even de douche uitzetten.

 photo CIMG1040_zps11184792.jpg

Op de foto hierboven kun je goed zien dat de schuim erg compact is. Ideaal! En afcourse heb ik een aantal keren tijdens het douchen de shower foam gebruikt en ik waan mij in een compleet andere wereld. De geur die er vrijkomt tijdens het insmeren van je lichaam zijn onbeschrijflijk fijn. Ik heb dan ook niet het idee dat ik in mijn eigen badkamertje sta te douchen! Deze shower foam tovert een grote glimlach om mijn gezicht na het douchen en tijdens mijn wekelijkse wellness dagje in de badkamer!

Etos Wellness You Pure Body Shower Foam € 4.99 (200ml) Verkrijgbaar bij Etos.

Mocht je 1 van de producten uit de lijnen willen proberen, tot 12 Mei krijg je maar liefst 25% korting op al deze producten.

Heb jij al iets uit 1 van de wellness lijnen geprobeerd?