Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Dove moederdag cadeaudoosje

 photo CIMG1179_zpsd1e45901.jpg

Ik heb al heel wat moederdag cadeautjes voorbij zien komen, maar dit is toch wel de allerleukste. Dove heeft in samenwerking met Etos een erg leuke moederdag actie opgezet, de Pick & Mix actie. Moederdag cadeautjes zijn véél leuker als ze ook persoonlijk zijn en dit is zeker een persoonlijk cadeau waar mama's heel erg blij mee zullen zijn.
 photo CIMG1188_zpsa2520f01.jpg

Bij Etos kun je nu een uniek Dove Moederdag Cadeaudoosje samenstellen voor maar € 4.99. Het cadeaudoosje is lichtroze met daaromheen een witte grote strik. Het doosje ziet er alleen al onwijs lief uit!

 photo CIMG1181_zps28a6e876.jpg

Hoe werkt het?

1. Je neem een cadeaudoosje

2. Kies twee miniproducten van Dove

3. Pak een Puff

Zo creëer jij een persoonlijk cadeautje in een handomdraai.De producten waar je uit kunt kiezen zie je hierboven.

♥ Dove Purely Pampering Nourishing Lotion
♥  Dove Purely Pampering Nourishing Shower Gel
♥ Dove Hair Therapy Color Care
♥ Dove Beauty Finish Anti- tranpirant Deodorant

Vier heerlijke producten dus. photo CIMG1184_zps406c0791.jpg

Om het cadeaudoosje nog een stuk persoonlijker te maken kun je een stickervel pakken en hierop een persoonlijke boodschap voor jouw mama opschrijven.

 photo CIMG1185_zps94520e0b.jpg

Ik vind het een geweldig en ook zeker een origineel idee van Dove. Ik denk dat er maar weinig cadeautjes zijn die dit persoonlijke cadeautje kunnen overtreffen en van mij mag Dove volgend jaar weer met een leuk moederdag cadeaudoosje komen om zelf samen te stellen. Jij weet natuurlijk als geen anders wat je mams lekker vind op het gebied van verzorging.

Stel nu je eigen cadeaudoosje samen bij Etos voor € 4.99.

Help jij mee om van #mijnmamaismooi trending topic te maken op Twitter? 
Waarom vind jij jouw moeder mooi? Vertel het haar en tweet je compliment met daarin hashtag: #mijnmamaismooi. Let's do it!