Doorgaan naar hoofdcontent

Dove moederdag cadeaudoosje

 photo CIMG1179_zpsd1e45901.jpg

Ik heb al heel wat moederdag cadeautjes voorbij zien komen, maar dit is toch wel de allerleukste. Dove heeft in samenwerking met Etos een erg leuke moederdag actie opgezet, de Pick & Mix actie. Moederdag cadeautjes zijn véél leuker als ze ook persoonlijk zijn en dit is zeker een persoonlijk cadeau waar mama's heel erg blij mee zullen zijn.
 photo CIMG1188_zpsa2520f01.jpg

Bij Etos kun je nu een uniek Dove Moederdag Cadeaudoosje samenstellen voor maar € 4.99. Het cadeaudoosje is lichtroze met daaromheen een witte grote strik. Het doosje ziet er alleen al onwijs lief uit!

 photo CIMG1181_zps28a6e876.jpg

Hoe werkt het?

1. Je neem een cadeaudoosje

2. Kies twee miniproducten van Dove

3. Pak een Puff

Zo creëer jij een persoonlijk cadeautje in een handomdraai.De producten waar je uit kunt kiezen zie je hierboven.

♥ Dove Purely Pampering Nourishing Lotion
♥  Dove Purely Pampering Nourishing Shower Gel
♥ Dove Hair Therapy Color Care
♥ Dove Beauty Finish Anti- tranpirant Deodorant

Vier heerlijke producten dus. photo CIMG1184_zps406c0791.jpg

Om het cadeaudoosje nog een stuk persoonlijker te maken kun je een stickervel pakken en hierop een persoonlijke boodschap voor jouw mama opschrijven.

 photo CIMG1185_zps94520e0b.jpg

Ik vind het een geweldig en ook zeker een origineel idee van Dove. Ik denk dat er maar weinig cadeautjes zijn die dit persoonlijke cadeautje kunnen overtreffen en van mij mag Dove volgend jaar weer met een leuk moederdag cadeaudoosje komen om zelf samen te stellen. Jij weet natuurlijk als geen anders wat je mams lekker vind op het gebied van verzorging.

Stel nu je eigen cadeaudoosje samen bij Etos voor € 4.99.

Help jij mee om van #mijnmamaismooi trending topic te maken op Twitter? 
Waarom vind jij jouw moeder mooi? Vertel het haar en tweet je compliment met daarin hashtag: #mijnmamaismooi. Let's do it!
Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.