Doorgaan naar hoofdcontent

Dove Beauty Blossom

 photo CIMG1051_zps9e3f2428.jpg

Stiekem kijk ik altijd uit naar nieuwe seizoenen, want nieuwe seizoenen is nieuwe producten in de schappen van de drogisterijen. Buiten schijnt het zonnetje niet, dus laten wij het zonnetje in huis halen met de nieuwe Limited Edition van Dove, Beauty Blossom.

 photo CIMG1051_zps1a234d57.jpg

Als de de grijze wolken het straks toelaten kunnen wij weer volop genieten van het warme zonnetje op ons lichaam, maar vergeet je niet dat je je huid extra moet verzorgen tijdens de warme dagen? Je huid kan door de warmte van de zonnestralen sneller beschadigen of uitdrogen. Dit wil je natuurlijk voorkomen en daarom ligt Dove Beauty Blossom in de schappen. De Beauty Blossom lijn bestaat uit een Nourishing Body Lotion, Nourishing Body Wash en natuurlijk mag het potje Bodycrème niet ontbreken. Vandaag laat ik je kennismaken met deze verfrissende nieuwe limited edition producten van Dove.

 photo CIMG1052_zpsce0d2239.jpg

We beginnen met de bodycrème. Het welbekende ronde Dove potje. Uit duizenden te herkennen. De 2 voorgaande limited editions, Beauty Blossom en Wintercare hadden ook beide een bodycrème en daar was ik helemaal verliefd op.

 photo CIMG1053_zps729327ea.jpg

 photo CIMG1054_zps758c5c34.jpg
De ingrediënten 

 photo CIMG1056_zps1ebecc63.jpg

De folie die over de bovenkant van het potje heen zit vind ik echt geweldig. Ik vind het een must! Eerst pulkte ik de folie ervan af, maar nadat ik hem had meegenomen in mijn tas kwam ik er al snel achter dat je dit beter niet kunt doen ;-)

 photo CIMG1057_zps9fa3ba04.jpg

De geur die er naar je toe kruipt is natuurlijk Bloesem, een echte lente/zomer geur. Wel blijft de geur herkenbaar voor de grote Dove fans. Dove heeft altijd een fantastische geur aan haar producten, niet te missen. Deze bodycrème heet mijn hart weer verovert hoor. Ik heb vrij snel droge handen dus een ideaal proefpersoon om de bodycrème testen, haha. Ik ben overtuigd en deze crème heeft dan ook al zijn vaste plekje in mijn tas.

Dove Beauty Blossom Bodycrème € 2.33 (150ml)

 photo CIMG1058_zps6793d87d.jpg

Niet alleen een bodycrème is heerlijk voor je huidje, maar ook een lotion mag niet ontbreken in je badkamer. Vooral deze Bloesem Body Lotion niet, want wat issie lekker!!

 photo CIMG1059_zps073a5179.jpg

En met DeepCare, oh how i love it. DeepCare verzorgt en voed je huid optimaal en het leuke is ook nog dat deze lotion geschikt is voor alle huid types. Dat zie je niet zo erg vaak meer.

 photo CIMG1060_zps40ef0d25.jpg
De ingrediënten

 photo CIMG1061_zps0596604b.jpg

Ik wil toch even van de gelegenheid gebruiken maken om de vorm van de flacon van deze Body Lotion in het zonnetje te zetten haha. Er zit een soort -Twirl-achtige- vorm in de flacon waardoor hij onwijs lekker in de hand ligt. De geur van de Lotion is eigenlijk hetzelfde als van de crème, Bloesem it is. Ik vind het heerlijk om mijn lichaam na het douchen in te smeren met de body lotion. Een nog frisser gevoel en mijn huid voelt zacht maar ook verzorgd aan.

Dove Beauty Blossom Body Lotion € 7.11 (250ml)


 photo CIMG1062_zpsdf7b4484.jpg

Ik ben altijd in mijn nopjes als ik met Dove samen kan douchen. Zo ook met de Beauty Blossom Douchecrème. Vooral als het weer buiten nog niet is zoals wij het nu allemaal gehoopt hadden heb je toch je eigen kleine zonnestraaltje mee en vergeet je die donkere wolken.

 photo CIMG1063_zps93632c6d.jpg

Weer verzorgend en hydraterend, dat is de reden waarom Dove en ik onafscheidelijk zijn. Ik heb geen makkelijke huid -lees: droog- maar sinds ik Dove intensief gebruik of het nou met douchen of niet, merk ik een groot verschil dan voor verzorgende producten van Dove gebruikten.

 photo CIMG1064_zps80c52388.jpg
De ingrediënten

 photo CIMG1065_zpsa1af107f.jpg

Ohhh, die geur is hemels. Hij is net wat sterker dan van de lotion en de bodycrème. Gebruik je een douche puff onder de douche? Dan heb je een feestje! Veel schuim en een heerlijk naar bloesem ruikende badkamer. What else do we want?

Dove Beauty Blossom Body Wash € 3.55 (250ml)

 photo CIMG1066_zps725d6aa0.jpg
V.l.n.r: Bodycrème, Body Lotion en Body Wash

 photo CIMG1067_zpsf6433280.jpg

De Dove Beautgy Blossom producten zijn los verkrijgbaar, maar ook in leuke cadeasets. Leuk voor als je iemand op wil vrolijken, dat gaat zeker lukken met deze Beauty Blossom lijn. Je hebt een cadeauset met de strandtas die je hierboven ziet, douchecrème, bodycrème en caring lippenbalsem € 12.49 Deze is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat. In de andere cadeauset vind je een shower puff, douchecrème en bodycrème € 6.99

De Dove Beauty Blossom Limited Edition producten zijn verkrijgbaar bij drogisterijen.


Heb jij deze limited edition al geprobeerd? Ben je van plan de producten te proberen?  


Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.