Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Amarula voor mama

 photo Visual1_hoofdbanner_zps81fd4c9b.jpg
Aanstaande zondag 12 Mei gaan wij natuurlijk allemaal massaal onze mama's in de watten leggen. Cadeautjes, ontbijt op bed, verwennerij en lekkernij, maar daar hoort natuurlijk ook een verrukkelijk drankje bij. Dat mag best op zo'n speciale dag. Een lekker en origineel cadeau voor je mama, Amarula!

Amarula is een zachte exotische cream likeur, om je vingers bij af te likken. Deze heerlijke likeur kun je nuttigen als een drankje met ijsblokjes, maar wat dacht je van een overheerlijke cheesecake of een avond maaltijd met Amarula? Speciaal voor Moederdag heeft Amarula de website www.amarulamoederdag.nl gemaakt. Hier vind je onder andere erg lekkere recepten.Niet alleen kun je jezelf tot een keukenprinses ontpoppen met deze website, maar ook kun jij je hart laten spreken. Wil jij iets tegen de liefste vrouw van de wereld zeggen? Op de website kun je je wens insturen en je maakt kans op diversen té gekke prijzen. Zo kun je bijvoorbeeld kans maken op een 5 daagse reis naar Zuid Afrika. Hét land van Amarula! 

Hapjes met Amarula

Wil je alle recepten bekijken, je wens voor mama insturen en kans maken op leuke prijzen? Check - www.amarulamoederdag.nl

Een fles Amarula bevat 70cl, kost € 15.00 en is verkrijgbaar bij de slijterij. (Om een fles Amarula te mogen kopen moet je minimaal 18 jaar zijn)

Psst, je kan de fles Amarula voor je mama laten inpakken, maar het is natuurlijk leuker om je eigen persoonlijke inpakpapier te maken speciaal voor de allerliefste vrouw op deze wereld!

Advertorial