Even terug naar de basis

We kunnen niet meer zonder onze telefoon, dat tijdperk is inmiddels al een tijdje aangebroken. Weetje nog die goede oude tijd waarin een verjaardag echt een verjaardag was en je niet tegen de muur stond te lullen, de tijd waarin brieven en kaartjes versturen nog de normaalste zaak van de wereld was, die tijd waarin wij als mensen veel minder prikkels van buitenaf kregen? Ik betrapte mijzelf vorige week op het feit dat ik continu wordt getriggerd door mijn telefoon te pakken. Even snel, gewoon even snel kijken of ik iets heb gemist. Snel even kijken of er appjes binnen zijn gekomen..... Ik was het zat! Spuugzat. Ik besefte mij dat iedere keer die telefoon oppakken geen goed deed voor mijn hoofd en mijn humeur. We worden tegenwoordig in een ander zijn leven gezogen wat automatische betekend, een ander zijn zooi. Ik opende de afgelopen weken mijn eigen Instagram veel minder vaak omdat ik zo intens werd meegezogen in de negativiteit van anderen. Ik maakte een andere Instagram aan en ben da

Amarula voor mama

 photo Visual1_hoofdbanner_zps81fd4c9b.jpg
Aanstaande zondag 12 Mei gaan wij natuurlijk allemaal massaal onze mama's in de watten leggen. Cadeautjes, ontbijt op bed, verwennerij en lekkernij, maar daar hoort natuurlijk ook een verrukkelijk drankje bij. Dat mag best op zo'n speciale dag. Een lekker en origineel cadeau voor je mama, Amarula!

Amarula is een zachte exotische cream likeur, om je vingers bij af te likken. Deze heerlijke likeur kun je nuttigen als een drankje met ijsblokjes, maar wat dacht je van een overheerlijke cheesecake of een avond maaltijd met Amarula? Speciaal voor Moederdag heeft Amarula de website www.amarulamoederdag.nl gemaakt. Hier vind je onder andere erg lekkere recepten.Niet alleen kun je jezelf tot een keukenprinses ontpoppen met deze website, maar ook kun jij je hart laten spreken. Wil jij iets tegen de liefste vrouw van de wereld zeggen? Op de website kun je je wens insturen en je maakt kans op diversen té gekke prijzen. Zo kun je bijvoorbeeld kans maken op een 5 daagse reis naar Zuid Afrika. Hét land van Amarula! 

Hapjes met Amarula

Wil je alle recepten bekijken, je wens voor mama insturen en kans maken op leuke prijzen? Check - www.amarulamoederdag.nl

Een fles Amarula bevat 70cl, kost € 15.00 en is verkrijgbaar bij de slijterij. (Om een fles Amarula te mogen kopen moet je minimaal 18 jaar zijn)

Psst, je kan de fles Amarula voor je mama laten inpakken, maar het is natuurlijk leuker om je eigen persoonlijke inpakpapier te maken speciaal voor de allerliefste vrouw op deze wereld!

Advertorial