Doorgaan naar hoofdcontent

Amarula voor mama

 photo Visual1_hoofdbanner_zps81fd4c9b.jpg
Aanstaande zondag 12 Mei gaan wij natuurlijk allemaal massaal onze mama's in de watten leggen. Cadeautjes, ontbijt op bed, verwennerij en lekkernij, maar daar hoort natuurlijk ook een verrukkelijk drankje bij. Dat mag best op zo'n speciale dag. Een lekker en origineel cadeau voor je mama, Amarula!

Amarula is een zachte exotische cream likeur, om je vingers bij af te likken. Deze heerlijke likeur kun je nuttigen als een drankje met ijsblokjes, maar wat dacht je van een overheerlijke cheesecake of een avond maaltijd met Amarula? Speciaal voor Moederdag heeft Amarula de website www.amarulamoederdag.nl gemaakt. Hier vind je onder andere erg lekkere recepten.Niet alleen kun je jezelf tot een keukenprinses ontpoppen met deze website, maar ook kun jij je hart laten spreken. Wil jij iets tegen de liefste vrouw van de wereld zeggen? Op de website kun je je wens insturen en je maakt kans op diversen té gekke prijzen. Zo kun je bijvoorbeeld kans maken op een 5 daagse reis naar Zuid Afrika. Hét land van Amarula! 

Hapjes met Amarula

Wil je alle recepten bekijken, je wens voor mama insturen en kans maken op leuke prijzen? Check - www.amarulamoederdag.nl

Een fles Amarula bevat 70cl, kost € 15.00 en is verkrijgbaar bij de slijterij. (Om een fles Amarula te mogen kopen moet je minimaal 18 jaar zijn)

Psst, je kan de fles Amarula voor je mama laten inpakken, maar het is natuurlijk leuker om je eigen persoonlijke inpakpapier te maken speciaal voor de allerliefste vrouw op deze wereld!

Advertorial


Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.