Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Aks me anything you want

 photo CIMG1141_zpsa21e7de6.jpg

Toen ik vroeg om jullie feedback voor Swil werd er massaal gereageerd dat jullie meer persoonlijke blogs willen zien. Jullie vragen en ik doe. Af en toe komen er wel wat persoonlijke blogs voorbij, zoals het 50 random facts about me blog. Daar werd trouwens ook erg leuk op gereageerd. photo 9f650748b3c311e293ab22000a9f1919_7_zpsd5e23a63.jpg

Vandaag mag je mij het hemd van mijn lijf vragen. Persoonlijke vragen, vragen over mijn blog, you name it. De persoonlijke ask me anything blogs vind ik zelf ook altijd erg leuk om te lezen. Je krijgt een beter beeld bij de blogster/blogger en leert diegene meteen een beetje beter kennen.

Het lijkt mij erg leuk om de antwoorden op te nemen in een filmpje. Wat jullie? Ik zei laatst al dat ik straks meer filmpjes wil maken voor Swil. Ik probeer erna toe te werken dat er binnenkort 1 of 2 filmpjes per week online komen. Leuk!


Kom maar op met die vragen! 


 photo 60ade8ccb3d611e29e6f22000a9e2992_7_zpsb1ee7c6e.jpg