Even terug naar de basis

We kunnen niet meer zonder onze telefoon, dat tijdperk is inmiddels al een tijdje aangebroken. Weetje nog die goede oude tijd waarin een verjaardag echt een verjaardag was en je niet tegen de muur stond te lullen, de tijd waarin brieven en kaartjes versturen nog de normaalste zaak van de wereld was, die tijd waarin wij als mensen veel minder prikkels van buitenaf kregen? Ik betrapte mijzelf vorige week op het feit dat ik continu wordt getriggerd door mijn telefoon te pakken. Even snel, gewoon even snel kijken of ik iets heb gemist. Snel even kijken of er appjes binnen zijn gekomen..... Ik was het zat! Spuugzat. Ik besefte mij dat iedere keer die telefoon oppakken geen goed deed voor mijn hoofd en mijn humeur. We worden tegenwoordig in een ander zijn leven gezogen wat automatische betekend, een ander zijn zooi. Ik opende de afgelopen weken mijn eigen Instagram veel minder vaak omdat ik zo intens werd meegezogen in de negativiteit van anderen. Ik maakte een andere Instagram aan en ben da

Aks me anything you want

 photo CIMG1141_zpsa21e7de6.jpg

Toen ik vroeg om jullie feedback voor Swil werd er massaal gereageerd dat jullie meer persoonlijke blogs willen zien. Jullie vragen en ik doe. Af en toe komen er wel wat persoonlijke blogs voorbij, zoals het 50 random facts about me blog. Daar werd trouwens ook erg leuk op gereageerd. photo 9f650748b3c311e293ab22000a9f1919_7_zpsd5e23a63.jpg

Vandaag mag je mij het hemd van mijn lijf vragen. Persoonlijke vragen, vragen over mijn blog, you name it. De persoonlijke ask me anything blogs vind ik zelf ook altijd erg leuk om te lezen. Je krijgt een beter beeld bij de blogster/blogger en leert diegene meteen een beetje beter kennen.

Het lijkt mij erg leuk om de antwoorden op te nemen in een filmpje. Wat jullie? Ik zei laatst al dat ik straks meer filmpjes wil maken voor Swil. Ik probeer erna toe te werken dat er binnenkort 1 of 2 filmpjes per week online komen. Leuk!


Kom maar op met die vragen! 


 photo 60ade8ccb3d611e29e6f22000a9e2992_7_zpsb1ee7c6e.jpg