Doorgaan naar hoofdcontent

Aks me anything you want

 photo CIMG1141_zpsa21e7de6.jpg

Toen ik vroeg om jullie feedback voor Swil werd er massaal gereageerd dat jullie meer persoonlijke blogs willen zien. Jullie vragen en ik doe. Af en toe komen er wel wat persoonlijke blogs voorbij, zoals het 50 random facts about me blog. Daar werd trouwens ook erg leuk op gereageerd. photo 9f650748b3c311e293ab22000a9f1919_7_zpsd5e23a63.jpg

Vandaag mag je mij het hemd van mijn lijf vragen. Persoonlijke vragen, vragen over mijn blog, you name it. De persoonlijke ask me anything blogs vind ik zelf ook altijd erg leuk om te lezen. Je krijgt een beter beeld bij de blogster/blogger en leert diegene meteen een beetje beter kennen.

Het lijkt mij erg leuk om de antwoorden op te nemen in een filmpje. Wat jullie? Ik zei laatst al dat ik straks meer filmpjes wil maken voor Swil. Ik probeer erna toe te werken dat er binnenkort 1 of 2 filmpjes per week online komen. Leuk!


Kom maar op met die vragen! 


 photo 60ade8ccb3d611e29e6f22000a9e2992_7_zpsb1ee7c6e.jpg


Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.