Dit zijn de tips voor een glow skin

Ik ben inmiddels een oudje aan het worden, 30 something. Ouder worden is an sich niet zo een probleem maar de huid drama die daarbij komt kijken. Nu ik de 30 ben gepasseerd besef ik mij maar al te goed hoe intens belangrijk een goede huidverzorging is. Je huid is je huisje waar je lang mee moet doen, take care of it! Ik begon wat laat met het ontdekken van gezichtsverzorging. Maar je bent nooit te laat.  Wanneer je mij dit een paar jaar geleden had verteld, had ik je uitgelachen. Denk ik. Skincare deed mij niet zoveel. Ik waste mijn gezicht met zeep, geen poespas met speciale middeltjes die vriendelijk zijn voor je huid, maar gewoon zeep. Tsja meer kon ik er ook niet van maken. Dag en nacht crème? Dat vond ik iets voor oudere mensen. Ik was nog niet zo oud dus dat heb ik helemaal niet nodig. Maar boy oh boy wat heb ik mijzelf vergist in deze materie van mijn brein...... Het verzorgen van je huid is zo zo zo intens belangrijk. Het kost je wat tijd om uit te vogelen hoe je dit het beste

100% Pure Arganolie + Win

 photo CIMG1041_zpsf0dc5a56.jpg

Ik denk dat iedereen wel eens heeft gehoord van het "wondermiddeltje" Arganolie, toch? Een olie die je voor alles omtrent je lichaam kunt gebruiken. De afgelopen weken heb ik de arganolie van top tot teen getest en vandaag lees je mijn bevindingen met dit product + zit er een leuke verrassing aan vast voor jullie. Nieuwsgierig geworden? Lees dan zeker even verder.

 photo CIMG1042_zps1e1f0a97.jpg

De inhoud van de flacon bestaat 100% uit pure arganolie, dus geen rare toevoegingen of dergelijke. Ook heeft deze flacon een Ecocert certificaat wat betekend dat het product natuurlijk en biologisch is. De flacon heeft een inhoud van 50ml wat op het eerste oog niet veel lijkt, maar na de arganolie een aantal weken te hebben getest, zit er nog ontzettend veel in de flacon. Je hebt dus maar een klein beetje nodig, ongeacht waar je de arganolie op je lichaam gebruikt.

 photo CIMG1043_zps892d5365.jpg

 photo CIMG1044_zps828b78ee.jpg

De ingrediëntenlijst blijft door alleen de arganolie erg leeg ;-) Op het etiket zie je de voorkeur om de arganolie voor 01 September 2014 helemaal op te maken.

Waar komt arganolie eigenlijk vandaan? 
Arganolie komt uit de noten van de arganboom. Uit deze noten wordt de arganolie geperst. Deze bomen vind je voornamelijk in het zuiden van Marokko. Stiekem, heel stiekem zou ik ook wel zo een leuke arganboom in mijn tuin willen ;-)

 photo CIMG1045_zpse547748b.jpg

Het doseren van de arganolie gaat erg gemakkelijk door het handige  pompje. Eigenlijk heb je maar 1 pompje nodig, dat is meer als genoeg, vooral voor je haar is dit voldoende zodat je geen vette coupe krijgt.

Wat mij eigenlijk direct opviel tijden het ruiken aan de olie, de geur. Een licht neutrale geur die voor iedereen wel aangenaam is. Een lichte noot-achtige geur. Een hele bekende geur, die ik eigenlijk niet 1,2,3 kan plaatsen. In ieder geval ben ik ontzettend blij met deze neutrale geur die niet te overheersend is.

 photo CIMG1046_zps57bb6676.jpg
Arganolie op mijn hand na 1 pompje

 photo CIMG1047_zpsba94d063.jpg
Arganolie op mijn hand uitgesmeerd

De olie voelt zijdezacht op je huid en wat eigenlijk direct opvalt tijdens het insmeren van de huid, de olie trekt ontzettend snel in. Bye bye lang wachten tot de kleertjes weer aan mogen. Dit vind ik écht een groot pluspunt. Daarbij voelt je huidje als nieuw na het insmeren/masseren. Zacht als babybilletjes!! Ik wil de hele tijd maar aan mijn eigen handen blijven voelen, zó onwijs zacht.

Arganolie kun je voor zo ontzettend veel verschillende dingen gebruiken. Zo kun je je lover ermee masseren, je huid insmeren, je nagelriemen een boost geven, als haar serum gebruiken, maar ook voor bijvoorbeeld striae of littekens is de arganolie goed te gebruiken. Neem maar eens een kijkje op arganwinkel.nl waar je ontzettend veel informatie vind over deze gouden olie.

Ook ik heb de arganolie in mijn haar gebruikt gedurende de weken. Als er een prijs te winnen was voor de grootste suikerspin coupe dan viel ik zeker in de prijzen haha. Ik heb ontzettend pluizig en droog haar. Na het douchen masseer ik de arganolie olie goed door mijn haren en eigenlijk merk je direct al een groot verschil. Geen droge strengen stro, maar gezonde en glanzende lokken. Let op dat je niet té veel gebruikt in je haar. Voor de droge plekken op mijn voeten heeft de arganolie ook meer dan goed zijn best gedaan!

Een wondermiddel uit een flesje, hoe is het mogelijk?! Sinds ik gebruik maak van Pure Arganolie kan ik niet meer zonder. Mocht je nog geen ervaring hebben met Arganolie dan zou ik bij deze de knoop doorhakken en een flacon aanschaffen op arganwinkel.nl. Je zult zien dat er niks gelogen is over de werking van arganolie.

Arganolie is te koop bij www.arganwinkel.nl voor een flacon van 50ml betaal je op dit moment geen € 23.50, maar € 17.95.

WIN WIN WIN

 photo CIMG1048_zps802515ca.jpg

Ik mag namens Arganwinkel.nl 3 van jullie blij maken met een klein flesje arganolie, who's in?! Wil jij kans maken op 1 van de 3 arganolie flesjes?

Volg shewearsitlovely.nl op Bloglovin
Like dit bericht op Bloglovin

Laat in een comment weten dat je meedoet met deze winactie en laat een geldig email adres achter zodat ik contact met je kan opnemen als je hebt gewonnen. Winnaars krijgen van mij persoonlijk bericht.

De winactie loopt tot 13 Juni