Even terug naar de basis

We kunnen niet meer zonder onze telefoon, dat tijdperk is inmiddels al een tijdje aangebroken. Weetje nog die goede oude tijd waarin een verjaardag echt een verjaardag was en je niet tegen de muur stond te lullen, de tijd waarin brieven en kaartjes versturen nog de normaalste zaak van de wereld was, die tijd waarin wij als mensen veel minder prikkels van buitenaf kregen? Ik betrapte mijzelf vorige week op het feit dat ik continu wordt getriggerd door mijn telefoon te pakken. Even snel, gewoon even snel kijken of ik iets heb gemist. Snel even kijken of er appjes binnen zijn gekomen..... Ik was het zat! Spuugzat. Ik besefte mij dat iedere keer die telefoon oppakken geen goed deed voor mijn hoofd en mijn humeur. We worden tegenwoordig in een ander zijn leven gezogen wat automatische betekend, een ander zijn zooi. Ik opende de afgelopen weken mijn eigen Instagram veel minder vaak omdat ik zo intens werd meegezogen in de negativiteit van anderen. Ik maakte een andere Instagram aan en ben da

Win - Buddha to Buddha ring Ben t.w.v € 69,00

 photo Vastleggeninvolledigscherm11-4-2013165147bmp_zps6583ad8e.jpg

Deze winactie staat misschien tussen het rijtje, meest mooiste winacties tot nu toe! Buddha to Buddha is hét merk onder de sieraden. Ik ontving van Sieraden.com een shoptegoed. Deze kon ik voor mijzelf gebruiken, maar ik vind het toch leuker om 1 van jullie blij te maken en niet met zomaar een dingetje, neeee een échte Buddha to Buddha ring model Ben t.w.v € 69.00. Lees gauw verder.


Ik denk dat iedereen wel droomt van een Buddha to Buddha ring om zijn of haar vinger. het leukste aan deze sieraden, ze zijn allemaal unisex, dus voor mannen en vrouwen. Hoe gaaf is het dat je nu op www.shewearsitlovely.nl kans maakt op een geweldige ring? Ik zeg, gaan met die banaan.
 photo BTB542-18_zps97343fa6.jpg


Wat moet je doen om kans te maken? 

♥ Like de Facebook pagina van shewearsitlovely.nl

♥ Volg Shewearsitlovely.nl via Bloglovin en like dit artikel

♥ Heb je Twitter? Tweet dan de volgende zin "Ik maak kans op een Buddha to Buddha ring op www.shewearsitlovely.nl"

♥ Laat in een comment weten dat je meedoet en laat een geldig email adres in het daarvoor bestemde vakje zodat ik je kan bereiken als je hebt gewonnen.

De winactie loopt tot 25 April. De winnaar krijgt van mij persoonlijk bericht.


Attention: Ik zie het steeds vaker gebeuren hier en eerlijk gezegd ben ik het een beetje beu. Je kan mijn blogposts niet leuk vinden, maar dan vind je mijn winacties ook niet leuk, right? Als je Shewearsitlovely.nl alleen op Bloglovin en Facebook volgt voor de winacties om vervolgens weer te verdwijnen van de volger lijst als je niks hebt gewonnen dan hoef je niet mee te doen aan deze winactie.