Doorgaan naar hoofdcontent

Win - Buddha to Buddha ring Ben t.w.v € 69,00

 photo Vastleggeninvolledigscherm11-4-2013165147bmp_zps6583ad8e.jpg

Deze winactie staat misschien tussen het rijtje, meest mooiste winacties tot nu toe! Buddha to Buddha is hét merk onder de sieraden. Ik ontving van Sieraden.com een shoptegoed. Deze kon ik voor mijzelf gebruiken, maar ik vind het toch leuker om 1 van jullie blij te maken en niet met zomaar een dingetje, neeee een échte Buddha to Buddha ring model Ben t.w.v € 69.00. Lees gauw verder.


Ik denk dat iedereen wel droomt van een Buddha to Buddha ring om zijn of haar vinger. het leukste aan deze sieraden, ze zijn allemaal unisex, dus voor mannen en vrouwen. Hoe gaaf is het dat je nu op www.shewearsitlovely.nl kans maakt op een geweldige ring? Ik zeg, gaan met die banaan.
 photo BTB542-18_zps97343fa6.jpg


Wat moet je doen om kans te maken? 

♥ Like de Facebook pagina van shewearsitlovely.nl

♥ Volg Shewearsitlovely.nl via Bloglovin en like dit artikel

♥ Heb je Twitter? Tweet dan de volgende zin "Ik maak kans op een Buddha to Buddha ring op www.shewearsitlovely.nl"

♥ Laat in een comment weten dat je meedoet en laat een geldig email adres in het daarvoor bestemde vakje zodat ik je kan bereiken als je hebt gewonnen.

De winactie loopt tot 25 April. De winnaar krijgt van mij persoonlijk bericht.


Attention: Ik zie het steeds vaker gebeuren hier en eerlijk gezegd ben ik het een beetje beu. Je kan mijn blogposts niet leuk vinden, maar dan vind je mijn winacties ook niet leuk, right? Als je Shewearsitlovely.nl alleen op Bloglovin en Facebook volgt voor de winacties om vervolgens weer te verdwijnen van de volger lijst als je niks hebt gewonnen dan hoef je niet mee te doen aan deze winactie. 


Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.