Stiekem zou ik dit willen veranderen aan mijzelf

Je bent perfect zoals je bent. Iets wat ik met enige regelmaat probeer mezelf wijs te maken. Het heeft twee kanten, niemand is perfect maar voor jezelf kun je je wel perfect voelen. Ik struggle al jaaaaaren met een aantal zaken waar ik behoorlijk onzeker van kan worden. Sommige momenten is het up top en andere momenten valt het weer en kan ik prima met mijzelf door 1 door. Alles valt en staat met zelfliefde. Goed, dat is ander verhaal. Wel ga ik je meenemen in mijn onzekerheid wat betreft mijn lichaam en de dingen die daarbij horen.

Mijn lovehandles om maar meteen met de deur in huis te vallen. Zolang ik mij kan herinneren zitten die dingen daar. Toen ik veel sportte waren ze aanzienlijk geslonken. Maar 5 zwangerschappen heeft ook niet erg veel goeds gedaan voor dit stukje van mijn lijf. Working on it. Maar neemt niet weg dat ik ze het liefst het raam uit zou gooien. Ze gewoon super onhandig. Een high waisted jeans? Schrijf dat maar op je buik. Past net niet. Nou zijn bepaalde oefenin…

Parfum nieuws - Nieuwe zomerse geuren

 photo CoolWaterManandWomanIntotheOcean_zpsa1641f8b.jpg
Ook al is het nog geen zomer en hebben wij alleen nog maar kunnen proeven van de sneeuw, regen en mist, ik wil toch vandaag met jullie een aantal nieuwe geuren doorlopen die perfect zijn voor de lente/zomer. Alleen al bij het zien van de flacons krijg ik al helemaal de kriebels om op het strand te gaan liggen.
Davidoff

 photo CoolWaterManandWomanIntotheOcean_zpsa1641f8b.jpg

Ik ben een grote fan van Davidoff! De parfums lijken allemaal erg veel op elkaar, maar toch net een tikkeltje anders. Behalve de druppelvormige flesjes voor de ladies. Davidoff is hard opweg met het uitbreiden van hun heerlijke geuren.

Davidoff Cool Water Into the Ocean,  een compleet nieuwe geurlijn die je nog meer doet verlangen naar de zee. Duik mee in deze heerlijke geuren. Niet alleen de dames worden blij, maar ook de heren kunnen weer naar hartenlust snuffelen aan Davidoff Into the Ocean. Cool Water Man Into the Ocean heeft een zee-akkoord, mandarijn en grapfruit als topnoten. In het hart vind je basilicum en salie en als basis jeneverbessen.

Davidoff Cool Water Woman Into the Ocean bevat muntbladeren, meloen en ananas in de top. In het hart waterviooltjes en als basis iris.Alleen al bij het opnoemen van de noten in beide geuren zou ik al een duik willen nemen!
COOL WATER Woman Into The Ocean 100 ml € 46
 COOL WATER Into the Ocean 125 ml € 46

Vanaf eind maart verkrijgbaar bij de geautoriseerde Davidoff Fragrances parfumerieën en warenhuizen.


My Little Chloé's
 photo MyLittleChloeacuteacutesthecollection_zps0d4219a3.jpg
Half April ligt er een erg bijzondere limited edition mini's van Chloé in de schappen. De 3 mini geuren zijn exacte kopie's van de grotere flacons, Chloé Signatuur, Love Chloé en L'eau de Chloé. Alle 3 de mini's bevatten 20ml.  Zijn ze niet ontzettend schattig? Deze lieve kleintjes worden in de winkels op een humoristische wijze gepresenteerd op een goudkleurige schommel. Ik ben verliefd!

chloé signatuur 20 ml Є 36
l´eau de chloé 20 ml Є 36
love chloé 20 ml Є 36

MY LITTLE CHLOÉs zijn vanaf half april 2013 exclusief bij de bijenkorf en via www.bijenkorf.nl verkrijgbaar

Roberto Cavalli


 photo RobertoCavalliAcquaflacon75ml_zps5f5c3eb1.jpg
Roberto Cavalli komt half April met een heerlijke nieuwe Eau de Toilette, Aqua. Een geur waar ik ontzettend benieuwd naar ben na het lezen van het bericht over de nieuwe eau de toilette. Het middenlandse-zeegebied was de inspiratie bron voor de nieuwste geur. Een echte bloemengeur met als topnoot aquatische jasmijn. Lelietjes van dalen vind je in het hart en in de basis sensuele noten van muskus. Match made in heaven!

Naast de Eau de toilette heeft Roberto Cavalli ook een shower gel en bodylotion in dezelfde lijn. 
Eau de Toilette 30 ml € 43 50 ml € 61  75 ml € 80
Perfumed Shower Gel 150 ml € 22,50
Perfumed Body Lotion 150 ml € 22,50

ROBERTO CAVALLI ACQUA is vanaf half april 2013 verkrijgbaar bij de geautoriseerde Roberto Cavalli Fragrances parfumerieën en warenhuizen.
Jill Sander Sun
 photo JilSanderSUNDAYWOMENMEN_zps509dc88a.jpg
Jill Sander Sun, wie kent deze heerlijke geuren niet? Let the summer begin. Sinds een paar jaar brengt Jill Sander een limited edition damesgeur uit, maar deze keer komen ze ook met een geur speciaal voor hem. De geuren dragen de namen Sun Day en Sun Day Men. De topnoot van Sun is mandarijn, gevolgd in het hart door tiarabloesem en als basis vanille. Sun Day Men begint met zee-akkoord als topnoot met daarna groene appel in het hart en als afsluiter benzoe als basisnoot. Beide geuren, zonnig, bloemig fruitig. 

JIL SANDER SUN DAY 100 ml € 39,50
JIL SANDER SUN DAY MEN 125 ml € 59

Vanaf maart 2013 verkrijgbaar bij de geautoriseerde Jil Sander Fragrances parfumerieën en warenhuizen. JIL SANDER


Ben jij van plan 1 van bovenstaande geuren aan te schaffen?