Dit zijn de tips voor een glow skin

Ik ben inmiddels een oudje aan het worden, 30 something. Ouder worden is an sich niet zo een probleem maar de huid drama die daarbij komt kijken. Nu ik de 30 ben gepasseerd besef ik mij maar al te goed hoe intens belangrijk een goede huidverzorging is. Je huid is je huisje waar je lang mee moet doen, take care of it! Ik begon wat laat met het ontdekken van gezichtsverzorging. Maar je bent nooit te laat.  Wanneer je mij dit een paar jaar geleden had verteld, had ik je uitgelachen. Denk ik. Skincare deed mij niet zoveel. Ik waste mijn gezicht met zeep, geen poespas met speciale middeltjes die vriendelijk zijn voor je huid, maar gewoon zeep. Tsja meer kon ik er ook niet van maken. Dag en nacht crème? Dat vond ik iets voor oudere mensen. Ik was nog niet zo oud dus dat heb ik helemaal niet nodig. Maar boy oh boy wat heb ik mijzelf vergist in deze materie van mijn brein...... Het verzorgen van je huid is zo zo zo intens belangrijk. Het kost je wat tijd om uit te vogelen hoe je dit het beste

Parfum nieuws - Nieuwe zomerse geuren

 photo CoolWaterManandWomanIntotheOcean_zpsa1641f8b.jpg
Ook al is het nog geen zomer en hebben wij alleen nog maar kunnen proeven van de sneeuw, regen en mist, ik wil toch vandaag met jullie een aantal nieuwe geuren doorlopen die perfect zijn voor de lente/zomer. Alleen al bij het zien van de flacons krijg ik al helemaal de kriebels om op het strand te gaan liggen.
Davidoff

 photo CoolWaterManandWomanIntotheOcean_zpsa1641f8b.jpg

Ik ben een grote fan van Davidoff! De parfums lijken allemaal erg veel op elkaar, maar toch net een tikkeltje anders. Behalve de druppelvormige flesjes voor de ladies. Davidoff is hard opweg met het uitbreiden van hun heerlijke geuren.

Davidoff Cool Water Into the Ocean,  een compleet nieuwe geurlijn die je nog meer doet verlangen naar de zee. Duik mee in deze heerlijke geuren. Niet alleen de dames worden blij, maar ook de heren kunnen weer naar hartenlust snuffelen aan Davidoff Into the Ocean. Cool Water Man Into the Ocean heeft een zee-akkoord, mandarijn en grapfruit als topnoten. In het hart vind je basilicum en salie en als basis jeneverbessen.

Davidoff Cool Water Woman Into the Ocean bevat muntbladeren, meloen en ananas in de top. In het hart waterviooltjes en als basis iris.Alleen al bij het opnoemen van de noten in beide geuren zou ik al een duik willen nemen!
COOL WATER Woman Into The Ocean 100 ml € 46
 COOL WATER Into the Ocean 125 ml € 46

Vanaf eind maart verkrijgbaar bij de geautoriseerde Davidoff Fragrances parfumerieën en warenhuizen.


My Little Chloé's
 photo MyLittleChloeacuteacutesthecollection_zps0d4219a3.jpg
Half April ligt er een erg bijzondere limited edition mini's van Chloé in de schappen. De 3 mini geuren zijn exacte kopie's van de grotere flacons, Chloé Signatuur, Love Chloé en L'eau de Chloé. Alle 3 de mini's bevatten 20ml.  Zijn ze niet ontzettend schattig? Deze lieve kleintjes worden in de winkels op een humoristische wijze gepresenteerd op een goudkleurige schommel. Ik ben verliefd!

chloé signatuur 20 ml Є 36
l´eau de chloé 20 ml Є 36
love chloé 20 ml Є 36

MY LITTLE CHLOÉs zijn vanaf half april 2013 exclusief bij de bijenkorf en via www.bijenkorf.nl verkrijgbaar

Roberto Cavalli


 photo RobertoCavalliAcquaflacon75ml_zps5f5c3eb1.jpg
Roberto Cavalli komt half April met een heerlijke nieuwe Eau de Toilette, Aqua. Een geur waar ik ontzettend benieuwd naar ben na het lezen van het bericht over de nieuwe eau de toilette. Het middenlandse-zeegebied was de inspiratie bron voor de nieuwste geur. Een echte bloemengeur met als topnoot aquatische jasmijn. Lelietjes van dalen vind je in het hart en in de basis sensuele noten van muskus. Match made in heaven!

Naast de Eau de toilette heeft Roberto Cavalli ook een shower gel en bodylotion in dezelfde lijn. 
Eau de Toilette 30 ml € 43 50 ml € 61  75 ml € 80
Perfumed Shower Gel 150 ml € 22,50
Perfumed Body Lotion 150 ml € 22,50

ROBERTO CAVALLI ACQUA is vanaf half april 2013 verkrijgbaar bij de geautoriseerde Roberto Cavalli Fragrances parfumerieën en warenhuizen.
Jill Sander Sun
 photo JilSanderSUNDAYWOMENMEN_zps509dc88a.jpg
Jill Sander Sun, wie kent deze heerlijke geuren niet? Let the summer begin. Sinds een paar jaar brengt Jill Sander een limited edition damesgeur uit, maar deze keer komen ze ook met een geur speciaal voor hem. De geuren dragen de namen Sun Day en Sun Day Men. De topnoot van Sun is mandarijn, gevolgd in het hart door tiarabloesem en als basis vanille. Sun Day Men begint met zee-akkoord als topnoot met daarna groene appel in het hart en als afsluiter benzoe als basisnoot. Beide geuren, zonnig, bloemig fruitig. 

JIL SANDER SUN DAY 100 ml € 39,50
JIL SANDER SUN DAY MEN 125 ml € 59

Vanaf maart 2013 verkrijgbaar bij de geautoriseerde Jil Sander Fragrances parfumerieën en warenhuizen. JIL SANDER


Ben jij van plan 1 van bovenstaande geuren aan te schaffen?