Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Nagellak opberg ideetjes

 photo 9b856ac50898b5fa7fc775207d863e41_zps3df65de3.jpg

Iedereen heeft wel een aantal mooie nagellakjes tot haar beschikking. Als je je nagels iedere dag lakt is het niet erg praktisch om ze ver in een schoenendoos te verstoppen. Wat een gedoe! Nagellak flesjes zijn trouwens ook véél te leuk en mogen best gezien worden op een leuk plekje. Vandaag deel ik een aantal leuke opberg ideetjes met jullie. Get inspired!


 photo 2e29352486a18179065c3a5100e20428_zpsb599cca1.jpg

Heb je nog oude potjes staan waar bijvoorbeeld groente in heeft gezeten? Spoel ze om en sorteer je lakjes op kleur. Daarna stop je ze met een leuk effect in de glazen potten.


 photo 6c3b3121ee387d9219ec0293b5df3395_zps4d19fac9.jpg

Een ouderwetse snoeppot doet wonderen voor je lakjes. Net een plaatje uit een tijdschrift. Heb je nou geen plek voor alle lakjes in de snoeppot? No worries, kies je mooiste lakjes uit en deze stop je in de pot. 
 photo npstorage011_zps333dc52c.jpg

Dit idee sprak mij toch wel het meest aan. Ikea kennen we allemaal toch? Misschien weet je dan ook dat Ikea altijd cd/dvd kasten heeft in verschillende kleurtjes. Als echte nagellak-love stop je natuurlijk geen cd's of dvd's in de kast, maar je complete nagellak collectie! Ik ben gek op dit idee. 


 photo 9b856ac50898b5fa7fc775207d863e41_zpscc5b88f5.jpg

Weer een koekjes/snoeppot. Ook een erg leuk idee. Misschien niet erg handig als je snel een lakje moet hebben die onderin staat, maar leuk staat het zeker.


 photo DSCN0015_zps198db1c5.jpg

Ook 1 van mijn favorieten ideeën om je nagellak op te bergen. De rekjes op de foto zijn te koop bij Ikea. Normaal gesproken kun je in de plankjes kookboeken en/of tijdschriften kwijt, maar deze dame kwam op het idee om haar nagellak op de plankjes te zetten. Ik vind het leuk!


 photo IMG_5588_zps3c1782d8.jpg

Ohhh, en dan de laatste waar ik wel bij weg kan smelten! Deze dame weet precies hoe je op een geweldige manier ja lakjes kunt opbergen zodat ze ook nog gezien worden en dit idee is ook best easy cake te maken als je al een boekenkast hebt. I'm in love!

Een tal van manieren om je lakjes toch op een leuke manier op te bergen! Ik denk dat ik vriendlief maar aan het werk moet zetten voor een rek waar ik al mijn lakjes in uit kan stallen ;-)

Hoe berg jij je nagellak op? 

Beeld: Pinterest