Doorgaan naar hoofdcontent

Lovely Diary - Supertrash & Pakketjes

 photo CIMG0967_zps07b480f9.jpg

Oh oh oh, ik beloof het iedere keer weer om wekelijks mijn lovely diary terug te laten komen, maar stomme ik vergeet steeds om overal foto's van te maken. Na lange tijd weer eens een lovely diary hier. De afgelopen weken waren erg druk, mijn mailbox stroomde over, ik liep ontzettend achter met posts.Ik heb in ieder geval niet stil gezeten. Ik heb vandaag weer wat leuke foto's voor jullie en bij deze pinky promise ik jullie dat er vanaf nu iedere week een diary online zal komen

 photo CIMG0967_zps50a4b468.jpg

Ik heb een soort haat/liefde verhouding met de zwarte regenlaarsjes van Supertrash. Ik vind ze zó leuk, maar die verdomde strikjes vlieger er steeds af. Ik kreeg een nieuw setje toegestuurd. Het zal mij benieuwen hoelang deze erop blijven zitten.

 photo CIMG0964_zps36c65db5.jpg

In de post van gister liet ik jullie zien hoe je makkelijk zelf een ripped jeans kunt maken met een oude broek. Ik vond alleen de kleur van de broek niet erg leuk. Een fles dik bleek doet wonderen haha. Binnenkort zal ik een outfit plaatsen met deze broek. Het resultaat is onwijs leuk geworden!

 photo CIMG0962_zps542f5d91.jpg

De meest fijnste mascara die ik in tijden heb geprobeerd! Een borsteltje naar mijn hart en wimpers waar je u tegen zegt. Welke mascara dit is.... dat lees je volgende week.

 photo CIMG0961_zpse43b3d85.jpg

€ 5,- in een brief van Aviko! Wij halen vaak de zakjes kant en klare maaltijden van Aviko. Als wij dan geen tijd hebben om te koken is dat zó makkelijk en snel klaar. Laatst kochten wij een zak waar helemaal geen vlees in zat en van een maaltijd mag je toch wel verwachten dat er vlees in zit?! Ik schreef naar Aviko en een aantal dagen later vond ik deze brief in de brievenbus.

 photo CIMG0965_zps540ee4aa.jpg

Spiiiiiiiiierpijn!! Ik heb jullie al een klein beetje verteld over het Blogilates programma waar ik nu mee bezig ben. De post kun je hier lezen als je hem hebt gemist. Het is zwaar, echt zwaar, maar het resultaat is om een gat in de lucht te springen. Ik ben een happy girl. Ik kreeg ontzettend veel vragen over Blogilates en wat het precies is. Ik zal hier een losse post van maken.

 photo CIMG0966_zps7ea80aff.jpg

Moeders kwam laatst aanzetten met deze zwart/blauwe "fake" uggs. Ik ben er zo blij mee. Ze zitten echt heerlijk en scheef lopen? Nee op deze niet! Ze zitten en lopen erg fijn.

 photo CIMG0963_zps3b70a6d3.jpg

Van Sans Online kreeg ik cadeaubon om te besteden in hun shop voor mijn verjaardag. Altijd leuk! Ik had bovenstaande kledingstuk al een tijdje op het oog, maar twijfelde of ik hem wel zou aantrekken. Maandag keek ik in de shop en zag dat de prijs wel erg leuk was nu. Ook hierover lees je volgende week meer!

 photo CIMG0968_zps0bfa3c8b.jpg

Hooooray, eindelijk een webcam die zijn werk doet zoals het moet. Nu kan ik normaal filmpjes opnemen zonder dat ik ze 10 keer opnieuw moet doen door bijvoorbeeld lege batterijen haha. Fijn! Jullie kunnen dus leuke filmpjes verwachten. Suggesties zijn welkom :-)

 photo CIMG0969_zpsc927fa4f.jpg

Pakketjes pakketjes! Mijn hart slaat altijd even op hol als de postbode voor de deur staat met een lading pakketjes. Het voelt alsof je iedere dag jarig bent. Altijd weer een verassing als je de pakketjes openmaakt.

Hoe was jullie week? 

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.