Even terug naar de basis

We kunnen niet meer zonder onze telefoon, dat tijdperk is inmiddels al een tijdje aangebroken. Weetje nog die goede oude tijd waarin een verjaardag echt een verjaardag was en je niet tegen de muur stond te lullen, de tijd waarin brieven en kaartjes versturen nog de normaalste zaak van de wereld was, die tijd waarin wij als mensen veel minder prikkels van buitenaf kregen? Ik betrapte mijzelf vorige week op het feit dat ik continu wordt getriggerd door mijn telefoon te pakken. Even snel, gewoon even snel kijken of ik iets heb gemist. Snel even kijken of er appjes binnen zijn gekomen..... Ik was het zat! Spuugzat. Ik besefte mij dat iedere keer die telefoon oppakken geen goed deed voor mijn hoofd en mijn humeur. We worden tegenwoordig in een ander zijn leven gezogen wat automatische betekend, een ander zijn zooi. Ik opende de afgelopen weken mijn eigen Instagram veel minder vaak omdat ik zo intens werd meegezogen in de negativiteit van anderen. Ik maakte een andere Instagram aan en ben da

Kleurrijk de lente in met Etos

 photo CIMG1005_zpsb50e14b0.jpg

Als er een drogist is waar ik het liefst iedere dag even zou willen snuffelen is het Etos. Ze verkopen prachtige merken, maar ook het Etos eigen merk mag niet ontbreken. De Etos cosmetica producten verrassen mij steeds weer, de producten worden beter, maar de prijzen blijven lekker laag. Etos heeft haar assortiment uitgebreid met een leuke en musthave lente collectie. Vandaag laat ik jullie daar 2 producten van zien waar jij je lente gevoel een flinke boost mee kunt geven.


 photo CIMG1006_zps389afceb.jpg

De 2 producten die ik onder handen heb genomen, of beter gezegd, "mij" onder handen hebben genomen haha. Waar ik het meest nieuwsgierig naar was, de Highliting Illuminizer. Daarbij de Intens Eyeshadow in kleurnummer 04.

 photo CIMG1007_zps127c86ae.jpg

Let's start with the Intense Eyeshadow in 04. Een zilver kleurige oogschaduw.

 photo CIMG1008_zpsa933db6c.jpg

Het doosje is vrij simpel, maar daar heb ik geen probleem mee. Je ziet direct welke kleur oogschaduw er in het doosje zit en het doosje is gemakkelijk open te maken.

 photo CIMG1009_zpseea4a968.jpg

Bij het openen van het doosje maakte mijn hart een sprongetje en kon niet wachten om te kleur te kunnen testen. De wafelstructuur vind ik erg leuk, dat maakt de oogschaduw helemaal af en geeft toch net dat beetje extra.

 photo CIMG1010_zps872f7541.jpg

Oelala, love it! Etos verteld dat de oogschaduw veel kleurpigment bevatten en ja, dat doen ze zeker. Zoals je kunt zien op de foto heeft de oogschaduw een grote hoeveel metallic glans wat natuurlijk gebaseerd is op de laatste trends. De oogschaduw is zacht en de pigmentatie is top. Hierboven heb ik mijn vinger 1 keer door de kleur gehaald, dat zegt wel genoeg toch?

De Etos Intense Eyeshadow is verkrijgbaar in 8 kleuren voor € 4.49. 

 photo CIMG1011_zps9c920faa.jpg

Dan de highlighter waar ik het meest benieuwd naar was. De Highlighting  Illuminizer zit in een kleine tube van 12ml. Dit is voor mij al een pluspunt. Hierdoor kan de tube gemakkelijk meegenomen worden in je tas.

 photo CIMG1012_zpsc3d99689.jpg

 photo CIMG1013_zpsf4a855d1.jpg

De opening heeft ook mijn aandacht getrokken. Door het mini mini gaatje kun je perfect doseren, waardoor je eigenlijk nooit té veel pakt. Dat brengt mij meteen bij het volgende, je hebt écht maar een klein beetje nodig voor je gezicht. Je kunt de highlighter gebruiken voor bijvoorbeeld onder je wenkbrauwen voor een open blik, je jukbeenderen om deze te acctentueren, maar ook je decolleté, schouder en armen kun je een kleine glans geven voor het echte lente gevoel.

 photo CIMG1014_zps6bd12d2b.jpg

Op de foto hierboven heb ik iets meer highlighter gepakt om jullie een goed beeld te kunnen geven.

 photo CIMG1015_zps5092dde3.jpg
De highlighter uitgesmeerd.

Zie je die prachtige gloed? Een gouden gloed met kleine shimmers voor dé perfecte lente look. De highlighter smeert makkelijk uit en blijft daarbij ook nog eens de gehele dag goed op je gezicht zitten. Zelf moet ik altijd erg goed boenen voordat alle shimmers compleet verdwenen zijn. 

De Etos Highlighting Illuminizer is verkrijgbaar voor € 2.99.

Dit waren nog maar 2 producten uit de gehele collectie.Een collectie waar het lentegevoel niet aan te ontsnappen is. Zo heb je ook nog de Metallic Eyepencils in 8 verschillende kleuren voor € 3.04, maar ook accessoires voor een complete lente look kun je bij Etos scoren. Wat dacht je van een fleurige sjaal, kleurrijke armbanden of een clutch met pailetten? It's up to you. 

Heb jij al iets uit de lente collectie van Etos aangeschaft of ben je dit nog van plan?