Doorgaan naar hoofdcontent

Get it now - Look-a-like louboutins bij hippe-schoenen.nl

 photo Vastleggeninvolledigscherm15-4-2013201416bmp_zps8ada8b3a.jpg
Eerder schreef ik al een blogpost over de schoenen webshop hippe-schoenen.nl. Dé webshop voor de laatste trends als het gaat om schoenmode en dat is nog niet alles, want deze shop staat bekend om haar fan-tas-tische portemonnee vriendelijke prijzen. Ik ben een groot fan van de webshop en zo dus ook mijn portemonnee. Voor de échte Louboutins moet je erg diep in je buidel tasten, maar Hippe-schoenen.nl heeft de look-a-likes voor een leuk prijsje!


Als er een paar schoenen boven aan mijn verlanglijstje staan zijn het wel Louboutins. Helaas heeft mijn portemonnee daar iets meer moeite mee, maar hey ik heb dé perfecte look-a-likes gevonden die mijn hartje als shoeaholic sneller heeft laten slaan.

 photo 17_5082447_zps907426e9.jpgTABOO POINTY HEEL MET STUDS 
"The pointy heel is een pump die helemaal van nu is. Vrouwen van nu dragen het liefst een eenvoudige classy pump met naaldhak en puntige voorkant. Wij houden van classy, maar vinden dat het wel een tikkeltje gedurfder kan, namelijk met studs. De Taboo is verkrijgbaar in 3 varianten. Zwart met zwarte studs, zwart met gouden studs en nude met nudekleurige studs. Deze pumps vallen naar maat."  € 39,95


 photo 119_9465808_zpse2928cdd.jpg

 photo 120_7685610_zps96f5c9d6.jpg

Bekijk alle 3 de paren hier.


 photo 11_5140622_zps7af219e9.jpg


STARLIGHT PEEPTOE PUMP MET STUDS 
"Hele mooie peep toe pump met studs. De kleur van de pumps is zwart en de studs zijn ook zwart, desalnietemin een uitstekende opvallende combinatie. Met de Starlight maak je je casual outfit echt af. Verkrijgbaarin het zwart met zwarte studs. De Starlight valt naar maat."  € 39,95

 photo 11_4122323_zps5dc67ac1.jpg

Bekijk de Starlight hier.

Wat? Maar € 39,95? that's right babes! 4 verschillende paren voor het meest leuke prijsje die je je maar kunt bedenken. Mijn favoriet? De starlight, geel van binnen en zwart van buiten. Love them big time.

Welke zou jij dragen?


Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.