Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Get it now - Look-a-like louboutins bij hippe-schoenen.nl

 photo Vastleggeninvolledigscherm15-4-2013201416bmp_zps8ada8b3a.jpg
Eerder schreef ik al een blogpost over de schoenen webshop hippe-schoenen.nl. Dé webshop voor de laatste trends als het gaat om schoenmode en dat is nog niet alles, want deze shop staat bekend om haar fan-tas-tische portemonnee vriendelijke prijzen. Ik ben een groot fan van de webshop en zo dus ook mijn portemonnee. Voor de échte Louboutins moet je erg diep in je buidel tasten, maar Hippe-schoenen.nl heeft de look-a-likes voor een leuk prijsje!


Als er een paar schoenen boven aan mijn verlanglijstje staan zijn het wel Louboutins. Helaas heeft mijn portemonnee daar iets meer moeite mee, maar hey ik heb dé perfecte look-a-likes gevonden die mijn hartje als shoeaholic sneller heeft laten slaan.

 photo 17_5082447_zps907426e9.jpgTABOO POINTY HEEL MET STUDS 
"The pointy heel is een pump die helemaal van nu is. Vrouwen van nu dragen het liefst een eenvoudige classy pump met naaldhak en puntige voorkant. Wij houden van classy, maar vinden dat het wel een tikkeltje gedurfder kan, namelijk met studs. De Taboo is verkrijgbaar in 3 varianten. Zwart met zwarte studs, zwart met gouden studs en nude met nudekleurige studs. Deze pumps vallen naar maat."  € 39,95


 photo 119_9465808_zpse2928cdd.jpg

 photo 120_7685610_zps96f5c9d6.jpg

Bekijk alle 3 de paren hier.


 photo 11_5140622_zps7af219e9.jpg


STARLIGHT PEEPTOE PUMP MET STUDS 
"Hele mooie peep toe pump met studs. De kleur van de pumps is zwart en de studs zijn ook zwart, desalnietemin een uitstekende opvallende combinatie. Met de Starlight maak je je casual outfit echt af. Verkrijgbaarin het zwart met zwarte studs. De Starlight valt naar maat."  € 39,95

 photo 11_4122323_zps5dc67ac1.jpg

Bekijk de Starlight hier.

Wat? Maar € 39,95? that's right babes! 4 verschillende paren voor het meest leuke prijsje die je je maar kunt bedenken. Mijn favoriet? De starlight, geel van binnen en zwart van buiten. Love them big time.

Welke zou jij dragen?