Stiekem zou ik dit willen veranderen aan mijzelf

Je bent perfect zoals je bent. Iets wat ik met enige regelmaat probeer mezelf wijs te maken. Het heeft twee kanten, niemand is perfect maar voor jezelf kun je je wel perfect voelen. Ik struggle al jaaaaaren met een aantal zaken waar ik behoorlijk onzeker van kan worden. Sommige momenten is het up top en andere momenten valt het weer en kan ik prima met mijzelf door 1 door. Alles valt en staat met zelfliefde. Goed, dat is ander verhaal. Wel ga ik je meenemen in mijn onzekerheid wat betreft mijn lichaam en de dingen die daarbij horen.

Mijn lovehandles om maar meteen met de deur in huis te vallen. Zolang ik mij kan herinneren zitten die dingen daar. Toen ik veel sportte waren ze aanzienlijk geslonken. Maar 5 zwangerschappen heeft ook niet erg veel goeds gedaan voor dit stukje van mijn lijf. Working on it. Maar neemt niet weg dat ik ze het liefst het raam uit zou gooien. Ze gewoon super onhandig. Een high waisted jeans? Schrijf dat maar op je buik. Past net niet. Nou zijn bepaalde oefenin…

Get it now - Look-a-like louboutins bij hippe-schoenen.nl

 photo Vastleggeninvolledigscherm15-4-2013201416bmp_zps8ada8b3a.jpg
Eerder schreef ik al een blogpost over de schoenen webshop hippe-schoenen.nl. Dé webshop voor de laatste trends als het gaat om schoenmode en dat is nog niet alles, want deze shop staat bekend om haar fan-tas-tische portemonnee vriendelijke prijzen. Ik ben een groot fan van de webshop en zo dus ook mijn portemonnee. Voor de échte Louboutins moet je erg diep in je buidel tasten, maar Hippe-schoenen.nl heeft de look-a-likes voor een leuk prijsje!


Als er een paar schoenen boven aan mijn verlanglijstje staan zijn het wel Louboutins. Helaas heeft mijn portemonnee daar iets meer moeite mee, maar hey ik heb dé perfecte look-a-likes gevonden die mijn hartje als shoeaholic sneller heeft laten slaan.

 photo 17_5082447_zps907426e9.jpgTABOO POINTY HEEL MET STUDS 
"The pointy heel is een pump die helemaal van nu is. Vrouwen van nu dragen het liefst een eenvoudige classy pump met naaldhak en puntige voorkant. Wij houden van classy, maar vinden dat het wel een tikkeltje gedurfder kan, namelijk met studs. De Taboo is verkrijgbaar in 3 varianten. Zwart met zwarte studs, zwart met gouden studs en nude met nudekleurige studs. Deze pumps vallen naar maat."  € 39,95


 photo 119_9465808_zpse2928cdd.jpg

 photo 120_7685610_zps96f5c9d6.jpg

Bekijk alle 3 de paren hier.


 photo 11_5140622_zps7af219e9.jpg


STARLIGHT PEEPTOE PUMP MET STUDS 
"Hele mooie peep toe pump met studs. De kleur van de pumps is zwart en de studs zijn ook zwart, desalnietemin een uitstekende opvallende combinatie. Met de Starlight maak je je casual outfit echt af. Verkrijgbaarin het zwart met zwarte studs. De Starlight valt naar maat."  € 39,95

 photo 11_4122323_zps5dc67ac1.jpg

Bekijk de Starlight hier.

Wat? Maar € 39,95? that's right babes! 4 verschillende paren voor het meest leuke prijsje die je je maar kunt bedenken. Mijn favoriet? De starlight, geel van binnen en zwart van buiten. Love them big time.

Welke zou jij dragen?