Dit zijn de tips voor een glow skin

Ik ben inmiddels een oudje aan het worden, 30 something. Ouder worden is an sich niet zo een probleem maar de huid drama die daarbij komt kijken. Nu ik de 30 ben gepasseerd besef ik mij maar al te goed hoe intens belangrijk een goede huidverzorging is. Je huid is je huisje waar je lang mee moet doen, take care of it! Ik begon wat laat met het ontdekken van gezichtsverzorging. Maar je bent nooit te laat.  Wanneer je mij dit een paar jaar geleden had verteld, had ik je uitgelachen. Denk ik. Skincare deed mij niet zoveel. Ik waste mijn gezicht met zeep, geen poespas met speciale middeltjes die vriendelijk zijn voor je huid, maar gewoon zeep. Tsja meer kon ik er ook niet van maken. Dag en nacht crème? Dat vond ik iets voor oudere mensen. Ik was nog niet zo oud dus dat heb ik helemaal niet nodig. Maar boy oh boy wat heb ik mijzelf vergist in deze materie van mijn brein...... Het verzorgen van je huid is zo zo zo intens belangrijk. Het kost je wat tijd om uit te vogelen hoe je dit het beste

Get it now - Look-a-like louboutins bij hippe-schoenen.nl

 photo Vastleggeninvolledigscherm15-4-2013201416bmp_zps8ada8b3a.jpg
Eerder schreef ik al een blogpost over de schoenen webshop hippe-schoenen.nl. Dé webshop voor de laatste trends als het gaat om schoenmode en dat is nog niet alles, want deze shop staat bekend om haar fan-tas-tische portemonnee vriendelijke prijzen. Ik ben een groot fan van de webshop en zo dus ook mijn portemonnee. Voor de échte Louboutins moet je erg diep in je buidel tasten, maar Hippe-schoenen.nl heeft de look-a-likes voor een leuk prijsje!


Als er een paar schoenen boven aan mijn verlanglijstje staan zijn het wel Louboutins. Helaas heeft mijn portemonnee daar iets meer moeite mee, maar hey ik heb dé perfecte look-a-likes gevonden die mijn hartje als shoeaholic sneller heeft laten slaan.

 photo 17_5082447_zps907426e9.jpgTABOO POINTY HEEL MET STUDS 
"The pointy heel is een pump die helemaal van nu is. Vrouwen van nu dragen het liefst een eenvoudige classy pump met naaldhak en puntige voorkant. Wij houden van classy, maar vinden dat het wel een tikkeltje gedurfder kan, namelijk met studs. De Taboo is verkrijgbaar in 3 varianten. Zwart met zwarte studs, zwart met gouden studs en nude met nudekleurige studs. Deze pumps vallen naar maat."  € 39,95


 photo 119_9465808_zpse2928cdd.jpg

 photo 120_7685610_zps96f5c9d6.jpg

Bekijk alle 3 de paren hier.


 photo 11_5140622_zps7af219e9.jpg


STARLIGHT PEEPTOE PUMP MET STUDS 
"Hele mooie peep toe pump met studs. De kleur van de pumps is zwart en de studs zijn ook zwart, desalnietemin een uitstekende opvallende combinatie. Met de Starlight maak je je casual outfit echt af. Verkrijgbaarin het zwart met zwarte studs. De Starlight valt naar maat."  € 39,95

 photo 11_4122323_zps5dc67ac1.jpg

Bekijk de Starlight hier.

Wat? Maar € 39,95? that's right babes! 4 verschillende paren voor het meest leuke prijsje die je je maar kunt bedenken. Mijn favoriet? De starlight, geel van binnen en zwart van buiten. Love them big time.

Welke zou jij dragen?