Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Get inspired - Koning(innedag) outfits

 photo tumblr_mlg0oeJQuP1r8irilo1_500_large_zps07067c3e.jpg

Nederland is al een paar weken in de ban van Koninginnedag of kunnen we beter zeggen, Koningdag? Dat bekt niet zo lekker he? Overal waar je kijkt zie je oranje, véél oranje. Nou vinden de fashionista's dat helemaal niet erg, aangezien wij ongestoord met oranje items kunnen lopen, dé trend kleur van de lente/zomer 2013.

Ook ik sta ieder jaar weer voor mijn kledingkast wat ik zal aantrekken, maar toch kom ik steeds weer bij mijn oh-zo leuke Hello Kitty t-shirt uit. -Ooit heb ik daar een artikel over gemaakt, maar kan heb nergens vinden(??)- en een simpele spijkerbroek. Ik kies altijd voor save, maar om toch een beetje in de oranje sferen te blijven lak ik mijn nagels in een oranje kleurtje en maak mijn outfit compleet met een aantal oranje accessoires.

Ik hoef niet perse groot uit te pakken en er zelf bij te lopen als een wandelende sinaasappel (lol), maar ik heb toch 2 leuke oranje outfits weten te maken die ik persoonlijk nog wel zou willen aantrekken. Ik heb bij beide outfits gekozen voor dezelfde jeans. Wil je één van de items bestellen? Klik op de link van je favoriet.