Even terug naar de basis

We kunnen niet meer zonder onze telefoon, dat tijdperk is inmiddels al een tijdje aangebroken. Weetje nog die goede oude tijd waarin een verjaardag echt een verjaardag was en je niet tegen de muur stond te lullen, de tijd waarin brieven en kaartjes versturen nog de normaalste zaak van de wereld was, die tijd waarin wij als mensen veel minder prikkels van buitenaf kregen? Ik betrapte mijzelf vorige week op het feit dat ik continu wordt getriggerd door mijn telefoon te pakken. Even snel, gewoon even snel kijken of ik iets heb gemist. Snel even kijken of er appjes binnen zijn gekomen..... Ik was het zat! Spuugzat. Ik besefte mij dat iedere keer die telefoon oppakken geen goed deed voor mijn hoofd en mijn humeur. We worden tegenwoordig in een ander zijn leven gezogen wat automatische betekend, een ander zijn zooi. Ik opende de afgelopen weken mijn eigen Instagram veel minder vaak omdat ik zo intens werd meegezogen in de negativiteit van anderen. Ik maakte een andere Instagram aan en ben da

Get inspired - Koning(innedag) outfits

 photo tumblr_mlg0oeJQuP1r8irilo1_500_large_zps07067c3e.jpg

Nederland is al een paar weken in de ban van Koninginnedag of kunnen we beter zeggen, Koningdag? Dat bekt niet zo lekker he? Overal waar je kijkt zie je oranje, véél oranje. Nou vinden de fashionista's dat helemaal niet erg, aangezien wij ongestoord met oranje items kunnen lopen, dé trend kleur van de lente/zomer 2013.

Ook ik sta ieder jaar weer voor mijn kledingkast wat ik zal aantrekken, maar toch kom ik steeds weer bij mijn oh-zo leuke Hello Kitty t-shirt uit. -Ooit heb ik daar een artikel over gemaakt, maar kan heb nergens vinden(??)- en een simpele spijkerbroek. Ik kies altijd voor save, maar om toch een beetje in de oranje sferen te blijven lak ik mijn nagels in een oranje kleurtje en maak mijn outfit compleet met een aantal oranje accessoires.

Ik hoef niet perse groot uit te pakken en er zelf bij te lopen als een wandelende sinaasappel (lol), maar ik heb toch 2 leuke oranje outfits weten te maken die ik persoonlijk nog wel zou willen aantrekken. Ik heb bij beide outfits gekozen voor dezelfde jeans. Wil je één van de items bestellen? Klik op de link van je favoriet.