Stiekem zou ik dit willen veranderen aan mijzelf

Je bent perfect zoals je bent. Iets wat ik met enige regelmaat probeer mezelf wijs te maken. Het heeft twee kanten, niemand is perfect maar voor jezelf kun je je wel perfect voelen. Ik struggle al jaaaaaren met een aantal zaken waar ik behoorlijk onzeker van kan worden. Sommige momenten is het up top en andere momenten valt het weer en kan ik prima met mijzelf door 1 door. Alles valt en staat met zelfliefde. Goed, dat is ander verhaal. Wel ga ik je meenemen in mijn onzekerheid wat betreft mijn lichaam en de dingen die daarbij horen.

Mijn lovehandles om maar meteen met de deur in huis te vallen. Zolang ik mij kan herinneren zitten die dingen daar. Toen ik veel sportte waren ze aanzienlijk geslonken. Maar 5 zwangerschappen heeft ook niet erg veel goeds gedaan voor dit stukje van mijn lijf. Working on it. Maar neemt niet weg dat ik ze het liefst het raam uit zou gooien. Ze gewoon super onhandig. Een high waisted jeans? Schrijf dat maar op je buik. Past net niet. Nou zijn bepaalde oefenin…

Get inspired - Koning(innedag) outfits

 photo tumblr_mlg0oeJQuP1r8irilo1_500_large_zps07067c3e.jpg

Nederland is al een paar weken in de ban van Koninginnedag of kunnen we beter zeggen, Koningdag? Dat bekt niet zo lekker he? Overal waar je kijkt zie je oranje, véél oranje. Nou vinden de fashionista's dat helemaal niet erg, aangezien wij ongestoord met oranje items kunnen lopen, dé trend kleur van de lente/zomer 2013.

Ook ik sta ieder jaar weer voor mijn kledingkast wat ik zal aantrekken, maar toch kom ik steeds weer bij mijn oh-zo leuke Hello Kitty t-shirt uit. -Ooit heb ik daar een artikel over gemaakt, maar kan heb nergens vinden(??)- en een simpele spijkerbroek. Ik kies altijd voor save, maar om toch een beetje in de oranje sferen te blijven lak ik mijn nagels in een oranje kleurtje en maak mijn outfit compleet met een aantal oranje accessoires.

Ik hoef niet perse groot uit te pakken en er zelf bij te lopen als een wandelende sinaasappel (lol), maar ik heb toch 2 leuke oranje outfits weten te maken die ik persoonlijk nog wel zou willen aantrekken. Ik heb bij beide outfits gekozen voor dezelfde jeans. Wil je één van de items bestellen? Klik op de link van je favoriet.