Doorgaan naar hoofdcontent

Get inspired - Koning(innedag) outfits

 photo tumblr_mlg0oeJQuP1r8irilo1_500_large_zps07067c3e.jpg

Nederland is al een paar weken in de ban van Koninginnedag of kunnen we beter zeggen, Koningdag? Dat bekt niet zo lekker he? Overal waar je kijkt zie je oranje, véél oranje. Nou vinden de fashionista's dat helemaal niet erg, aangezien wij ongestoord met oranje items kunnen lopen, dé trend kleur van de lente/zomer 2013.

Ook ik sta ieder jaar weer voor mijn kledingkast wat ik zal aantrekken, maar toch kom ik steeds weer bij mijn oh-zo leuke Hello Kitty t-shirt uit. -Ooit heb ik daar een artikel over gemaakt, maar kan heb nergens vinden(??)- en een simpele spijkerbroek. Ik kies altijd voor save, maar om toch een beetje in de oranje sferen te blijven lak ik mijn nagels in een oranje kleurtje en maak mijn outfit compleet met een aantal oranje accessoires.

Ik hoef niet perse groot uit te pakken en er zelf bij te lopen als een wandelende sinaasappel (lol), maar ik heb toch 2 leuke oranje outfits weten te maken die ik persoonlijk nog wel zou willen aantrekken. Ik heb bij beide outfits gekozen voor dezelfde jeans. Wil je één van de items bestellen? Klik op de link van je favoriet.Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.