Stiekem zou ik dit willen veranderen aan mijzelf

Je bent perfect zoals je bent. Iets wat ik met enige regelmaat probeer mezelf wijs te maken. Het heeft twee kanten, niemand is perfect maar voor jezelf kun je je wel perfect voelen. Ik struggle al jaaaaaren met een aantal zaken waar ik behoorlijk onzeker van kan worden. Sommige momenten is het up top en andere momenten valt het weer en kan ik prima met mijzelf door 1 door. Alles valt en staat met zelfliefde. Goed, dat is ander verhaal. Wel ga ik je meenemen in mijn onzekerheid wat betreft mijn lichaam en de dingen die daarbij horen.

Mijn lovehandles om maar meteen met de deur in huis te vallen. Zolang ik mij kan herinneren zitten die dingen daar. Toen ik veel sportte waren ze aanzienlijk geslonken. Maar 5 zwangerschappen heeft ook niet erg veel goeds gedaan voor dit stukje van mijn lijf. Working on it. Maar neemt niet weg dat ik ze het liefst het raam uit zou gooien. Ze gewoon super onhandig. Een high waisted jeans? Schrijf dat maar op je buik. Past net niet. Nou zijn bepaalde oefenin…

Fanny Lyckam for Estradeur - My faves

 photo Vastleggeninvolledigscherm1-4-2013234150bmp_zpsdf6fc567.jpg

Wie kent haar niet, de altijd gorgeous looking Fanny Lyckamn. Een fashion blogster met een ge-wel-dige stijl. Ik weet zeker dat ze zelfs van een rol vuilniszakken nog een stylish outfit kan maken, haha. Ik ken haar blog nog niet erg lang, maar toen ik hem op Bloglovin voorbij zag komen was ik meteen verkocht. Rihanna is een een grote inspiratie bron en net als haar muze heeft Fanny een collectie voor Estradeur ontworpen.
In deze collectie kun je duidelijk zien dat ze geïnspireerd is door Rihanna haar stijl. Toen ik de sneek preview op Instagram zag wist ik dat ik de hele collectie wilde hebben. Dat is natuurlijk niet voor niets, want de hele collectie is om te smullen en helemaal in de trends van dit jaar. Ik kon dan ook niet wachten tot de collectie online te bewonderen was.

Toen was het zover en jaaaa, I'm soooo in love! Mijn favoriete items uit haar collectie laat ik vandaag aan jullie zien. Keuzes keuzes keuzes, maar misschien kunnen jullie mij helpen om de knoop door te hakken?

 photo Vastleggeninvolledigscherm1-4-2013234813bmp_zps9c01c310.jpg
De winter mag dan misschien al afgelopen zijn, koud is het zeker nog. Voor mij is dit dé perfecte trui en zoals Fanny op de foto links zelf de trui combineert vind ik ook erg gaaf en ideaal voor de iets oudere lente briesjes.

Awesome Chain Sweater € 109.00

 photo Vastleggeninvolledigscherm1-4-2013234637bmp_zps533fb48c.jpg

Oehala, dé Fuck pet! Deze stond meteen al bovenaan mijn wishlist. Ik ben eigenlijk niet iemand die petten draagt, maar voor deze beauty maak ik graag een uitzondering en ook helemaal volgens de laatste trends. Petten worden het dit jaar!

Fuck Cap € 27.95
 photo Vastleggeninvolledigscherm1-4-2013234909bmp_zpsb67dbe03.jpg
Oh en deze booties hebben mij bijna een hart verzakking bezorgt. Exemplaren die iedere mode lover in zijn collectie moet hebben toch? De gouden gespen maken de booties helemaal af. Stiekem ben ik al aan het nadenken over hoe ik ze kan combineren!

Heel Boot € 94.95

 photo Vastleggeninvolledigscherm1-4-2013235004bmp_zps4dd85eb5.jpg
Ik zou Kim niet zijn als ik het mooiste voor het laatste zou bewaren! Deze Platforms hebben nu al mijn hart veroverd. In mijn hoofd was ik de zwarte booties al aan het combineren, maar voor deze witte Spice Girls stijl platforms heb ik héél héél stiekem al een plekje vrij gemaakt in mijn schoenenkast, oeps!Of ik ze echt zou gaan dragen? Dat durf ik niet te zeggen, wel komen de platforms weer helemaal terug dus wie weet. Al zou ik ze alleen maar in mijn schoenenkast hebben staan, dan is Kim happy haha!

Killer Platform € 79.95

Heb jij iets gezien in de collectie wat je graag zou willen hebben? En welk item zou ik aan moeten schaffen van de bovenstaande?