Even terug naar de basis

We kunnen niet meer zonder onze telefoon, dat tijdperk is inmiddels al een tijdje aangebroken. Weetje nog die goede oude tijd waarin een verjaardag echt een verjaardag was en je niet tegen de muur stond te lullen, de tijd waarin brieven en kaartjes versturen nog de normaalste zaak van de wereld was, die tijd waarin wij als mensen veel minder prikkels van buitenaf kregen? Ik betrapte mijzelf vorige week op het feit dat ik continu wordt getriggerd door mijn telefoon te pakken. Even snel, gewoon even snel kijken of ik iets heb gemist. Snel even kijken of er appjes binnen zijn gekomen..... Ik was het zat! Spuugzat. Ik besefte mij dat iedere keer die telefoon oppakken geen goed deed voor mijn hoofd en mijn humeur. We worden tegenwoordig in een ander zijn leven gezogen wat automatische betekend, een ander zijn zooi. Ik opende de afgelopen weken mijn eigen Instagram veel minder vaak omdat ik zo intens werd meegezogen in de negativiteit van anderen. Ik maakte een andere Instagram aan en ben da

Fanny Lyckam for Estradeur - My faves

 photo Vastleggeninvolledigscherm1-4-2013234150bmp_zpsdf6fc567.jpg

Wie kent haar niet, de altijd gorgeous looking Fanny Lyckamn. Een fashion blogster met een ge-wel-dige stijl. Ik weet zeker dat ze zelfs van een rol vuilniszakken nog een stylish outfit kan maken, haha. Ik ken haar blog nog niet erg lang, maar toen ik hem op Bloglovin voorbij zag komen was ik meteen verkocht. Rihanna is een een grote inspiratie bron en net als haar muze heeft Fanny een collectie voor Estradeur ontworpen.
In deze collectie kun je duidelijk zien dat ze geïnspireerd is door Rihanna haar stijl. Toen ik de sneek preview op Instagram zag wist ik dat ik de hele collectie wilde hebben. Dat is natuurlijk niet voor niets, want de hele collectie is om te smullen en helemaal in de trends van dit jaar. Ik kon dan ook niet wachten tot de collectie online te bewonderen was.

Toen was het zover en jaaaa, I'm soooo in love! Mijn favoriete items uit haar collectie laat ik vandaag aan jullie zien. Keuzes keuzes keuzes, maar misschien kunnen jullie mij helpen om de knoop door te hakken?

 photo Vastleggeninvolledigscherm1-4-2013234813bmp_zps9c01c310.jpg
De winter mag dan misschien al afgelopen zijn, koud is het zeker nog. Voor mij is dit dé perfecte trui en zoals Fanny op de foto links zelf de trui combineert vind ik ook erg gaaf en ideaal voor de iets oudere lente briesjes.

Awesome Chain Sweater € 109.00

 photo Vastleggeninvolledigscherm1-4-2013234637bmp_zps533fb48c.jpg

Oehala, dé Fuck pet! Deze stond meteen al bovenaan mijn wishlist. Ik ben eigenlijk niet iemand die petten draagt, maar voor deze beauty maak ik graag een uitzondering en ook helemaal volgens de laatste trends. Petten worden het dit jaar!

Fuck Cap € 27.95
 photo Vastleggeninvolledigscherm1-4-2013234909bmp_zpsb67dbe03.jpg
Oh en deze booties hebben mij bijna een hart verzakking bezorgt. Exemplaren die iedere mode lover in zijn collectie moet hebben toch? De gouden gespen maken de booties helemaal af. Stiekem ben ik al aan het nadenken over hoe ik ze kan combineren!

Heel Boot € 94.95

 photo Vastleggeninvolledigscherm1-4-2013235004bmp_zps4dd85eb5.jpg
Ik zou Kim niet zijn als ik het mooiste voor het laatste zou bewaren! Deze Platforms hebben nu al mijn hart veroverd. In mijn hoofd was ik de zwarte booties al aan het combineren, maar voor deze witte Spice Girls stijl platforms heb ik héél héél stiekem al een plekje vrij gemaakt in mijn schoenenkast, oeps!Of ik ze echt zou gaan dragen? Dat durf ik niet te zeggen, wel komen de platforms weer helemaal terug dus wie weet. Al zou ik ze alleen maar in mijn schoenenkast hebben staan, dan is Kim happy haha!

Killer Platform € 79.95

Heb jij iets gezien in de collectie wat je graag zou willen hebben? En welk item zou ik aan moeten schaffen van de bovenstaande?