Even terug naar de basis

We kunnen niet meer zonder onze telefoon, dat tijdperk is inmiddels al een tijdje aangebroken. Weetje nog die goede oude tijd waarin een verjaardag echt een verjaardag was en je niet tegen de muur stond te lullen, de tijd waarin brieven en kaartjes versturen nog de normaalste zaak van de wereld was, die tijd waarin wij als mensen veel minder prikkels van buitenaf kregen? Ik betrapte mijzelf vorige week op het feit dat ik continu wordt getriggerd door mijn telefoon te pakken. Even snel, gewoon even snel kijken of ik iets heb gemist. Snel even kijken of er appjes binnen zijn gekomen..... Ik was het zat! Spuugzat. Ik besefte mij dat iedere keer die telefoon oppakken geen goed deed voor mijn hoofd en mijn humeur. We worden tegenwoordig in een ander zijn leven gezogen wat automatische betekend, een ander zijn zooi. Ik opende de afgelopen weken mijn eigen Instagram veel minder vaak omdat ik zo intens werd meegezogen in de negativiteit van anderen. Ik maakte een andere Instagram aan en ben da

De leukste sportschoenen

 photo Vastleggeninvolledigscherm11-4-2013103532bmp_zps89920305.jpg

Sinds ik intensief bezig met sporten heb ik een grote zwak voor sportschoenen. Alle kleuren van regenboog, hoe leuk staat dat in je kamer of kledingkast? Vooral sinds ik de sport oefeningen zelf doe van Cassey (Blogilates). Zij heeft ze écht in alle kleuren die je je maar kunt bedenken. Niet alleen zijn sportschoenen voor het sporten erg leuk en belangrijk voor je voeten, ook is het een hot item in de mode wereld. Vandaag zet ik een paar lovely sportschoenen op een rijtje die je tijdens het sporten kunt dragen, maar ook onder je doodgewone jeans.

Als ik eenmaal voor schoenen aan het kijken ben is het alsof er een leeuw is ontsnapt uit de dierentuin, niet te houden. Ik ben een serieuze shoe-a-holic! Met schoenen ben ik niet erg moeilijk, ik vind alles leuk. Het enigste paar schoeisel(?) wat je ver bij mij uit de buurt moet houden zijn Crocks... brrrr! Maar goed, met ballerina's of pumps kun je niet gaan sporten.

Nu tijdens het sporten draag ik of sokken of loop ik op blote voeten. Ik weet het, niet goed en zo slecht voor je voeten. Daarom is mijn zoektocht naar dé perfecte sportschoen bij deze van start gegaan. Het valt mij eigenlijk erg tegen als ik in webshops rondneus naar ideale, maar ook nog leuke uitziende sportschoenen.

 photo Vastleggeninvolledigscherm11-4-2013105229bmp_zps432bc489.jpg

Bovenstaande pareltjes waren de leukste die ik tot nu toe heb kunnen vinden. Kun je zien dat ik gek ben op roze? haha! Lime groen doet het bij mij ook altijd erg goed. Het middelste paartje zou ik ook gewoon normaal wel aan kunnen trekken.

Van boven naar beneden:
Reebok Realflex Fusion Tr € 90.00 
Nike Wmns Nike Free Run +3 € 110.00 
Nike Wmns Nike Dual Fusion Run € 80.00

Sportschoenen schaf je natuurlijk niet zomaar aan. het ligt er helemaal aan wat je wilt gaan doen op sport gebied. Ga je bijvoorbeeld hardlopen? Dan zijn daar ook weer speciale schoenen voor. Fitnesschoenen worden erg veel aanschaft en onder fitness vallen veel verschillende activiteiten. Zo heb je pilates, cardio, steps en dans workouts. Je moet in ieder geval letten op de volgende punten:

> Pasvorm
> Ventilatie
> Demping
> Stabiliteit


 photo Vastleggeninvolledigscherm11-4-2013110938bmp_zpsbd9bfbf1.jpg

Als je mij beetje kent en mij al langer volgt dan weet je ook dat ik het leukste altijd voor het laatst bewaard. Ze zeggen niet voor niets, save the best for last. Deze beauties, ik kan mijn ogen er niet vanaf houden. Alles klopt aan de schoen en nu rest mij nog maar 1 ding, vriendlief erg lief aankijken haha! Omdat ik zo een gigantische twijfelaar ben hebben de schoenen al ruim 5 keer in mijn winkelmandje gelegen....

Nike Free Running + 2 Pink Trainers € 111.61

Zit er een paar tussen die jij graag zou willen hebben?