Deze tijdschriften uit de 90's kennen we allemaal nog wel

Wat zeggen de 90's kids ervan als we de Break Out en de Hitkrant weer nieuw leven in blazen? Iedereen geboren in de jaren 90 weet precies wat ik bedoel. Ik knipte alles uit deze twee tijdchriften en de posters hing ik op in mijn kamer. Genieten! Ik ben eigenlijk wel heel erg benieuwd wie de tijdschriften van vroeger nog weet te herinneren. Ik ga je mijn favorieten van vroeger vertellen. Vroeger was ik een echt lees meisje meisje. Ik verslond boeken als Kippenvel, Carry Slee en Jip en Janneke. Ik vond eigenlijk alles leuk, zolang er maar letters in stonden. Lezen kon ik als een malle. Wie kan zich nog de boeken abonnementen herinneren? Zo had ik bijvoorbeeld een abonnement gekregen van mijn ouders op de bekende Barbie boeken. Dat was gezellig iedere maand. Een mooi roze brievenbus pakketje. Ik had de hele collectie compleet. Geen idee wat ermee is gebeurd, maar hoe tof was het geweest als mijn eigen meisjes ook compleet verliefd waren geworden op deze boekjes. Daarnaast heeft de vr…

De leukste sportschoenen

 photo Vastleggeninvolledigscherm11-4-2013103532bmp_zps89920305.jpg

Sinds ik intensief bezig met sporten heb ik een grote zwak voor sportschoenen. Alle kleuren van regenboog, hoe leuk staat dat in je kamer of kledingkast? Vooral sinds ik de sport oefeningen zelf doe van Cassey (Blogilates). Zij heeft ze écht in alle kleuren die je je maar kunt bedenken. Niet alleen zijn sportschoenen voor het sporten erg leuk en belangrijk voor je voeten, ook is het een hot item in de mode wereld. Vandaag zet ik een paar lovely sportschoenen op een rijtje die je tijdens het sporten kunt dragen, maar ook onder je doodgewone jeans.

Als ik eenmaal voor schoenen aan het kijken ben is het alsof er een leeuw is ontsnapt uit de dierentuin, niet te houden. Ik ben een serieuze shoe-a-holic! Met schoenen ben ik niet erg moeilijk, ik vind alles leuk. Het enigste paar schoeisel(?) wat je ver bij mij uit de buurt moet houden zijn Crocks... brrrr! Maar goed, met ballerina's of pumps kun je niet gaan sporten.

Nu tijdens het sporten draag ik of sokken of loop ik op blote voeten. Ik weet het, niet goed en zo slecht voor je voeten. Daarom is mijn zoektocht naar dé perfecte sportschoen bij deze van start gegaan. Het valt mij eigenlijk erg tegen als ik in webshops rondneus naar ideale, maar ook nog leuke uitziende sportschoenen.

 photo Vastleggeninvolledigscherm11-4-2013105229bmp_zps432bc489.jpg

Bovenstaande pareltjes waren de leukste die ik tot nu toe heb kunnen vinden. Kun je zien dat ik gek ben op roze? haha! Lime groen doet het bij mij ook altijd erg goed. Het middelste paartje zou ik ook gewoon normaal wel aan kunnen trekken.

Van boven naar beneden:
Reebok Realflex Fusion Tr € 90.00 
Nike Wmns Nike Free Run +3 € 110.00 
Nike Wmns Nike Dual Fusion Run € 80.00

Sportschoenen schaf je natuurlijk niet zomaar aan. het ligt er helemaal aan wat je wilt gaan doen op sport gebied. Ga je bijvoorbeeld hardlopen? Dan zijn daar ook weer speciale schoenen voor. Fitnesschoenen worden erg veel aanschaft en onder fitness vallen veel verschillende activiteiten. Zo heb je pilates, cardio, steps en dans workouts. Je moet in ieder geval letten op de volgende punten:

> Pasvorm
> Ventilatie
> Demping
> Stabiliteit


 photo Vastleggeninvolledigscherm11-4-2013110938bmp_zpsbd9bfbf1.jpg

Als je mij beetje kent en mij al langer volgt dan weet je ook dat ik het leukste altijd voor het laatst bewaard. Ze zeggen niet voor niets, save the best for last. Deze beauties, ik kan mijn ogen er niet vanaf houden. Alles klopt aan de schoen en nu rest mij nog maar 1 ding, vriendlief erg lief aankijken haha! Omdat ik zo een gigantische twijfelaar ben hebben de schoenen al ruim 5 keer in mijn winkelmandje gelegen....

Nike Free Running + 2 Pink Trainers € 111.61

Zit er een paar tussen die jij graag zou willen hebben?