Even terug naar de basis

We kunnen niet meer zonder onze telefoon, dat tijdperk is inmiddels al een tijdje aangebroken. Weetje nog die goede oude tijd waarin een verjaardag echt een verjaardag was en je niet tegen de muur stond te lullen, de tijd waarin brieven en kaartjes versturen nog de normaalste zaak van de wereld was, die tijd waarin wij als mensen veel minder prikkels van buitenaf kregen? Ik betrapte mijzelf vorige week op het feit dat ik continu wordt getriggerd door mijn telefoon te pakken. Even snel, gewoon even snel kijken of ik iets heb gemist. Snel even kijken of er appjes binnen zijn gekomen..... Ik was het zat! Spuugzat. Ik besefte mij dat iedere keer die telefoon oppakken geen goed deed voor mijn hoofd en mijn humeur. We worden tegenwoordig in een ander zijn leven gezogen wat automatische betekend, een ander zijn zooi. Ik opende de afgelopen weken mijn eigen Instagram veel minder vaak omdat ik zo intens werd meegezogen in de negativiteit van anderen. Ik maakte een andere Instagram aan en ben da

Ad - Van Haren Trendreport voorjaar/zomer 2013

 photo Vastleggeninvolledigscherm15-4-201393109bmp_zps6af082d8.jpg

Shoes are a girls best friend. Je hebt er nooit genoeg en ze maken je outfit helemaal compleet. Voor een paar leuke en fashionable schoenen wil je natuurlijk niet al te diep moeten graven in je portemonnee. Kan het betaalbaar en toch trendy zijn? Eigenlijk is het antwoord heel simpel, Ja dat kan! Waar?  Dat lees je na de klik.
Mijn favoriete online en offline shop is Van Haren! Zij hebben een ontzettend uitgebreide trendy collectie voor fantastische prijzen. Ik koop ook maar al te graag mijn schoenen bij vanHaren. De Graceland collectie is helemaal té gek en allemaal volgens de laatste trends. Je kunt de trendy en betaalbare schoenen online bestellen vanuit je luie stoel zonder verzendkosten te hoeven betalen en wil je de schoenen terug sturen? Geen probleem, de retourkosten zijn ook gratis. Toch liever de schoenen passen in de winkel? Geen punt!

De trends van dit voorjaar, ik zet ze voor je op een rijtje. Laat je inspireren!

Pastel en Metallics
Dit voorjaar is er genoeg te showen, want de pasteltrend is er eentje met veel gezichten. De metallic details maken pastel ballerina’s, pumps en sneakers subtiel glamorous. Maak jij van je pump of schoudertas dé eyecatcher of combineer je met nog meer glans in je kleding en make-up? Of ga jij voor een van deze stijllen?
 photo t_p_detail_zps734513b0.png
 photo t_p_detail1_zpsde091501.pngStoere romantiek
Hoe geef je een eigen twist aan een trend die een tikkeltje extreem is? Door die stoere gewaagde schoen te combineren met je favoriete jeans! of wat dacht je van een zwart kanten jurkje? Zo ben je stoer en romantisch tegelijkertijd! Deze trend knipoogt naar de jaren tachtig, de periode waarin stijlicoon Madonna de look in hoogsteigen persoon uitvond. Bedelkettinkjes, donkere zonnebrillen, spikes en studs en kohlpotlood. Ze zijn terug, maar dan beter! Gewoon proberen dus...

 photo t_p_detail3_zps9462a2e3.png


 photo t_p_detail2_zpsba8fbc51.png


 Stars & stripes
Met een stars&stripes print zet je echt een fashion statement deze zomer. Steeds vaker zul je het op straatbeeld zien en de celebs lopen er mee weg. Je kunt je stars&stripes items makkelijk combineren met je basic kleding in de kast, zoals een jeans of felle top.
 photo t_p_detail4_zps94b69cec.png photo t_p_detail5_zps2f6185a1.png


Sneaker fashion
De sneakers blijven populair! Ze zijn sportief en trendy met heldere fluoriserende kleuren.
 photo t_p_detail6_zps167e70b7.png

 photo t_p_detail7_zps11a9791b.png


Wil jij de complete Graceland collectie van vanHaren bekijken klik dan hier.

Welke is jou favoriet?