Even terug naar de basis

We kunnen niet meer zonder onze telefoon, dat tijdperk is inmiddels al een tijdje aangebroken. Weetje nog die goede oude tijd waarin een verjaardag echt een verjaardag was en je niet tegen de muur stond te lullen, de tijd waarin brieven en kaartjes versturen nog de normaalste zaak van de wereld was, die tijd waarin wij als mensen veel minder prikkels van buitenaf kregen? Ik betrapte mijzelf vorige week op het feit dat ik continu wordt getriggerd door mijn telefoon te pakken. Even snel, gewoon even snel kijken of ik iets heb gemist. Snel even kijken of er appjes binnen zijn gekomen..... Ik was het zat! Spuugzat. Ik besefte mij dat iedere keer die telefoon oppakken geen goed deed voor mijn hoofd en mijn humeur. We worden tegenwoordig in een ander zijn leven gezogen wat automatische betekend, een ander zijn zooi. Ik opende de afgelopen weken mijn eigen Instagram veel minder vaak omdat ik zo intens werd meegezogen in de negativiteit van anderen. Ik maakte een andere Instagram aan en ben da

Ad - Haarvrij de zomer in dankzij Philips Lumea


 photo Vastleggeninvolledigscherm10-4-2013140347bmp_zps16bd1c71.jpg
Vlijmscherpe Scheermesjes of juist ontzettend bot, stinkende ontharingscreme en die pijnlijke waxsessies, ik haat het zo! De zomer is in aantocht en dat betekent dat we allemaal weer massaal onze winterse teddy vacht weg moeten halen, want harige benen, oksels en een jungle op je bikinilijn is toch een no go? Er zijn zoveel verschillende middeltjes om haren weg te werken, maar toch komen ze altijd weer terug. Philips weet precies wat wij vrouwen willen en nodig hebben.


De Philips Lumea. Hét ontharingssysteem dat je haartjes niet meer terug laat komen. Veilig, snel, draadloos en het allerbelangrijkste, ontharen zonder pijn. Dat klinkt toch als een match made in heaven? Philips Lumea is niet alleen bedoeld voor het glad maken van de wollige beentjes, maar ook voor je bikinilijn, oksels en gezicht. Zo heb je maar 1 apparaat nodig in je badkamer en kun je alle overige middeltjes regelrecht in de prullenbak gooien.

<IMG SRC="http://ad.doubleclick.net/ad/N3027.289064.HOTPINKMEDIA.NL/B7498633.18;sz=1x1;ord=[timestamp]?" BORDER=0 WIDTH=1 HEIGHT=1 ALT="Advertisement"></A>

Hoe werkt het?
Philips Lumea werkt met lichtpulsen, IPL -Intense Pulsed Light. Het ontharingssysteem richt zachte lichtpulsen op de haarwortel, waarna deze in een rustfase komen De haartjes vallen daarna op natuurlijke wijze uit en het teruggroeien wordt voorkomen.

Een erg snelle manier om van die vervelende haartjes af te komen. Zo heb je voor 1 oksel maar 1 minuut nodig en voor je onderbenen 15 minuten. Sneller kan bijna niet en als dan de haartjes ook nog weg blijven? Ideaal! Na 4 tot 5 behandelingen is het verschil al duidelijk zichtbaar. Ik zeg, let the summer begin!

Voor meer informatie over de Philips Lumea verwijs ik je door naar de website.