Doorgaan naar hoofdcontent

Ad - Haarvrij de zomer in dankzij Philips Lumea


 photo Vastleggeninvolledigscherm10-4-2013140347bmp_zps16bd1c71.jpg
Vlijmscherpe Scheermesjes of juist ontzettend bot, stinkende ontharingscreme en die pijnlijke waxsessies, ik haat het zo! De zomer is in aantocht en dat betekent dat we allemaal weer massaal onze winterse teddy vacht weg moeten halen, want harige benen, oksels en een jungle op je bikinilijn is toch een no go? Er zijn zoveel verschillende middeltjes om haren weg te werken, maar toch komen ze altijd weer terug. Philips weet precies wat wij vrouwen willen en nodig hebben.


De Philips Lumea. Hét ontharingssysteem dat je haartjes niet meer terug laat komen. Veilig, snel, draadloos en het allerbelangrijkste, ontharen zonder pijn. Dat klinkt toch als een match made in heaven? Philips Lumea is niet alleen bedoeld voor het glad maken van de wollige beentjes, maar ook voor je bikinilijn, oksels en gezicht. Zo heb je maar 1 apparaat nodig in je badkamer en kun je alle overige middeltjes regelrecht in de prullenbak gooien.

<IMG SRC="http://ad.doubleclick.net/ad/N3027.289064.HOTPINKMEDIA.NL/B7498633.18;sz=1x1;ord=[timestamp]?" BORDER=0 WIDTH=1 HEIGHT=1 ALT="Advertisement"></A>

Hoe werkt het?
Philips Lumea werkt met lichtpulsen, IPL -Intense Pulsed Light. Het ontharingssysteem richt zachte lichtpulsen op de haarwortel, waarna deze in een rustfase komen De haartjes vallen daarna op natuurlijke wijze uit en het teruggroeien wordt voorkomen.

Een erg snelle manier om van die vervelende haartjes af te komen. Zo heb je voor 1 oksel maar 1 minuut nodig en voor je onderbenen 15 minuten. Sneller kan bijna niet en als dan de haartjes ook nog weg blijven? Ideaal! Na 4 tot 5 behandelingen is het verschil al duidelijk zichtbaar. Ik zeg, let the summer begin!

Voor meer informatie over de Philips Lumea verwijs ik je door naar de website.


Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.