Ad - Haarvrij de zomer in dankzij Philips Lumea


 photo Vastleggeninvolledigscherm10-4-2013140347bmp_zps16bd1c71.jpg
Vlijmscherpe Scheermesjes of juist ontzettend bot, stinkende ontharingscreme en die pijnlijke waxsessies, ik haat het zo! De zomer is in aantocht en dat betekent dat we allemaal weer massaal onze winterse teddy vacht weg moeten halen, want harige benen, oksels en een jungle op je bikinilijn is toch een no go? Er zijn zoveel verschillende middeltjes om haren weg te werken, maar toch komen ze altijd weer terug. Philips weet precies wat wij vrouwen willen en nodig hebben.


De Philips Lumea. Hét ontharingssysteem dat je haartjes niet meer terug laat komen. Veilig, snel, draadloos en het allerbelangrijkste, ontharen zonder pijn. Dat klinkt toch als een match made in heaven? Philips Lumea is niet alleen bedoeld voor het glad maken van de wollige beentjes, maar ook voor je bikinilijn, oksels en gezicht. Zo heb je maar 1 apparaat nodig in je badkamer en kun je alle overige middeltjes regelrecht in de prullenbak gooien.

<IMG SRC="http://ad.doubleclick.net/ad/N3027.289064.HOTPINKMEDIA.NL/B7498633.18;sz=1x1;ord=[timestamp]?" BORDER=0 WIDTH=1 HEIGHT=1 ALT="Advertisement"></A>

Hoe werkt het?
Philips Lumea werkt met lichtpulsen, IPL -Intense Pulsed Light. Het ontharingssysteem richt zachte lichtpulsen op de haarwortel, waarna deze in een rustfase komen De haartjes vallen daarna op natuurlijke wijze uit en het teruggroeien wordt voorkomen.

Een erg snelle manier om van die vervelende haartjes af te komen. Zo heb je voor 1 oksel maar 1 minuut nodig en voor je onderbenen 15 minuten. Sneller kan bijna niet en als dan de haartjes ook nog weg blijven? Ideaal! Na 4 tot 5 behandelingen is het verschil al duidelijk zichtbaar. Ik zeg, let the summer begin!

Voor meer informatie over de Philips Lumea verwijs ik je door naar de website.