Doorgaan naar hoofdcontent

Ad - Gratis Libresse Design BlikjeMaandverband los meenemen in je tas, niet de meest ideale manier. Op school had ik er een hekel aan als je een schoolboek uit je tas haalt en er zo een vrolijk gekleurd papiertje inclusief maandverbandje aan blijft plakken.  Een onwijs rood hoofd tot gevolg. Altijd je tas meenemen naar de wc als je niet thuis bent of je tas ondersteboven moeten keren, omdat je je maandverband zoekt. Libresse komt weer met 5 leuke design blikjes speciaal voor je maandverband of inlegkruisjes.

Bij aankoop van een duopak maandverband en inlegkruisjes krijg je 1 gratis design blikje.Je wilt ze toch allemaal?  Deze keer is het thema van de ontzettend vrolijke blikjes "the spring 5 senses". The 5 senses staat natuurlijk voor de 5 zintuigen; zien, proeven, ruiken, voelen en horen.  5 blikjes met een vrouwelijke en ook lieve touch. De blikjes zijn toch ontzettend handig voor onderweg in je tas. Er past precies een maandverbandje in en zo is het natuurlijk helemaal niet erg als je maandverband perongeluk uit je tas rolt door het leuke blikje waar je maandverband in verpakt zit.

Wees er snel bij want op=op!

Wil je meer informatie over deze leuke blikjes, ga dan naar www.libresse.nl en zorg ook dat je lid wordt van de Libresse Facebookpagina voor leuke prijzen.

De 5 verschillende deign blikjes: 

 photo 1304-Blik_TodayTastesGood_3D_zps83dc754f.png
Taste


 photo 1304-Blik_LoveIs_3D_zps7bfab30c.png
Touch


 photo 1304-Blik_ISeeTheWorld_3D_zpsa60f42bb.png
See


 photo 1304-Blik_IHearBirds_3D_zps0f714b82.png
Hear


 photo 1304-Blik_GoodMorning_3D_zps88ac2084.png
SmellWelk design is jou favoriet en past het beste bij jou? 

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.