Stiekem zou ik dit willen veranderen aan mijzelf

Je bent perfect zoals je bent. Iets wat ik met enige regelmaat probeer mezelf wijs te maken. Het heeft twee kanten, niemand is perfect maar voor jezelf kun je je wel perfect voelen. Ik struggle al jaaaaaren met een aantal zaken waar ik behoorlijk onzeker van kan worden. Sommige momenten is het up top en andere momenten valt het weer en kan ik prima met mijzelf door 1 door. Alles valt en staat met zelfliefde. Goed, dat is ander verhaal. Wel ga ik je meenemen in mijn onzekerheid wat betreft mijn lichaam en de dingen die daarbij horen.

Mijn lovehandles om maar meteen met de deur in huis te vallen. Zolang ik mij kan herinneren zitten die dingen daar. Toen ik veel sportte waren ze aanzienlijk geslonken. Maar 5 zwangerschappen heeft ook niet erg veel goeds gedaan voor dit stukje van mijn lijf. Working on it. Maar neemt niet weg dat ik ze het liefst het raam uit zou gooien. Ze gewoon super onhandig. Een high waisted jeans? Schrijf dat maar op je buik. Past net niet. Nou zijn bepaalde oefenin…

Ad - Gratis Libresse Design BlikjeMaandverband los meenemen in je tas, niet de meest ideale manier. Op school had ik er een hekel aan als je een schoolboek uit je tas haalt en er zo een vrolijk gekleurd papiertje inclusief maandverbandje aan blijft plakken.  Een onwijs rood hoofd tot gevolg. Altijd je tas meenemen naar de wc als je niet thuis bent of je tas ondersteboven moeten keren, omdat je je maandverband zoekt. Libresse komt weer met 5 leuke design blikjes speciaal voor je maandverband of inlegkruisjes.

Bij aankoop van een duopak maandverband en inlegkruisjes krijg je 1 gratis design blikje.Je wilt ze toch allemaal?  Deze keer is het thema van de ontzettend vrolijke blikjes "the spring 5 senses". The 5 senses staat natuurlijk voor de 5 zintuigen; zien, proeven, ruiken, voelen en horen.  5 blikjes met een vrouwelijke en ook lieve touch. De blikjes zijn toch ontzettend handig voor onderweg in je tas. Er past precies een maandverbandje in en zo is het natuurlijk helemaal niet erg als je maandverband perongeluk uit je tas rolt door het leuke blikje waar je maandverband in verpakt zit.

Wees er snel bij want op=op!

Wil je meer informatie over deze leuke blikjes, ga dan naar www.libresse.nl en zorg ook dat je lid wordt van de Libresse Facebookpagina voor leuke prijzen.

De 5 verschillende deign blikjes: 

 photo 1304-Blik_TodayTastesGood_3D_zps83dc754f.png
Taste


 photo 1304-Blik_LoveIs_3D_zps7bfab30c.png
Touch


 photo 1304-Blik_ISeeTheWorld_3D_zpsa60f42bb.png
See


 photo 1304-Blik_IHearBirds_3D_zps0f714b82.png
Hear


 photo 1304-Blik_GoodMorning_3D_zps88ac2084.png
SmellWelk design is jou favoriet en past het beste bij jou?