Ad - Gratis Libresse Design BlikjeMaandverband los meenemen in je tas, niet de meest ideale manier. Op school had ik er een hekel aan als je een schoolboek uit je tas haalt en er zo een vrolijk gekleurd papiertje inclusief maandverbandje aan blijft plakken.  Een onwijs rood hoofd tot gevolg. Altijd je tas meenemen naar de wc als je niet thuis bent of je tas ondersteboven moeten keren, omdat je je maandverband zoekt. Libresse komt weer met 5 leuke design blikjes speciaal voor je maandverband of inlegkruisjes.

Bij aankoop van een duopak maandverband en inlegkruisjes krijg je 1 gratis design blikje.Je wilt ze toch allemaal?  Deze keer is het thema van de ontzettend vrolijke blikjes "the spring 5 senses". The 5 senses staat natuurlijk voor de 5 zintuigen; zien, proeven, ruiken, voelen en horen.  5 blikjes met een vrouwelijke en ook lieve touch. De blikjes zijn toch ontzettend handig voor onderweg in je tas. Er past precies een maandverbandje in en zo is het natuurlijk helemaal niet erg als je maandverband perongeluk uit je tas rolt door het leuke blikje waar je maandverband in verpakt zit.

Wees er snel bij want op=op!

Wil je meer informatie over deze leuke blikjes, ga dan naar www.libresse.nl en zorg ook dat je lid wordt van de Libresse Facebookpagina voor leuke prijzen.

De 5 verschillende deign blikjes: 

 photo 1304-Blik_TodayTastesGood_3D_zps83dc754f.png
Taste


 photo 1304-Blik_LoveIs_3D_zps7bfab30c.png
Touch


 photo 1304-Blik_ISeeTheWorld_3D_zpsa60f42bb.png
See


 photo 1304-Blik_IHearBirds_3D_zps0f714b82.png
Hear


 photo 1304-Blik_GoodMorning_3D_zps88ac2084.png
SmellWelk design is jou favoriet en past het beste bij jou?