Dit zijn de tips voor een glow skin

Ik ben inmiddels een oudje aan het worden, 30 something. Ouder worden is an sich niet zo een probleem maar de huid drama die daarbij komt kijken. Nu ik de 30 ben gepasseerd besef ik mij maar al te goed hoe intens belangrijk een goede huidverzorging is. Je huid is je huisje waar je lang mee moet doen, take care of it! Ik begon wat laat met het ontdekken van gezichtsverzorging. Maar je bent nooit te laat.  Wanneer je mij dit een paar jaar geleden had verteld, had ik je uitgelachen. Denk ik. Skincare deed mij niet zoveel. Ik waste mijn gezicht met zeep, geen poespas met speciale middeltjes die vriendelijk zijn voor je huid, maar gewoon zeep. Tsja meer kon ik er ook niet van maken. Dag en nacht crème? Dat vond ik iets voor oudere mensen. Ik was nog niet zo oud dus dat heb ik helemaal niet nodig. Maar boy oh boy wat heb ik mijzelf vergist in deze materie van mijn brein...... Het verzorgen van je huid is zo zo zo intens belangrijk. Het kost je wat tijd om uit te vogelen hoe je dit het beste

Ad - Gratis Libresse Design BlikjeMaandverband los meenemen in je tas, niet de meest ideale manier. Op school had ik er een hekel aan als je een schoolboek uit je tas haalt en er zo een vrolijk gekleurd papiertje inclusief maandverbandje aan blijft plakken.  Een onwijs rood hoofd tot gevolg. Altijd je tas meenemen naar de wc als je niet thuis bent of je tas ondersteboven moeten keren, omdat je je maandverband zoekt. Libresse komt weer met 5 leuke design blikjes speciaal voor je maandverband of inlegkruisjes.

Bij aankoop van een duopak maandverband en inlegkruisjes krijg je 1 gratis design blikje.Je wilt ze toch allemaal?  Deze keer is het thema van de ontzettend vrolijke blikjes "the spring 5 senses". The 5 senses staat natuurlijk voor de 5 zintuigen; zien, proeven, ruiken, voelen en horen.  5 blikjes met een vrouwelijke en ook lieve touch. De blikjes zijn toch ontzettend handig voor onderweg in je tas. Er past precies een maandverbandje in en zo is het natuurlijk helemaal niet erg als je maandverband perongeluk uit je tas rolt door het leuke blikje waar je maandverband in verpakt zit.

Wees er snel bij want op=op!

Wil je meer informatie over deze leuke blikjes, ga dan naar www.libresse.nl en zorg ook dat je lid wordt van de Libresse Facebookpagina voor leuke prijzen.

De 5 verschillende deign blikjes: 

 photo 1304-Blik_TodayTastesGood_3D_zps83dc754f.png
Taste


 photo 1304-Blik_LoveIs_3D_zps7bfab30c.png
Touch


 photo 1304-Blik_ISeeTheWorld_3D_zpsa60f42bb.png
See


 photo 1304-Blik_IHearBirds_3D_zps0f714b82.png
Hear


 photo 1304-Blik_GoodMorning_3D_zps88ac2084.png
SmellWelk design is jou favoriet en past het beste bij jou?