Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Ad - Gratis Libresse Design BlikjeMaandverband los meenemen in je tas, niet de meest ideale manier. Op school had ik er een hekel aan als je een schoolboek uit je tas haalt en er zo een vrolijk gekleurd papiertje inclusief maandverbandje aan blijft plakken.  Een onwijs rood hoofd tot gevolg. Altijd je tas meenemen naar de wc als je niet thuis bent of je tas ondersteboven moeten keren, omdat je je maandverband zoekt. Libresse komt weer met 5 leuke design blikjes speciaal voor je maandverband of inlegkruisjes.

Bij aankoop van een duopak maandverband en inlegkruisjes krijg je 1 gratis design blikje.Je wilt ze toch allemaal?  Deze keer is het thema van de ontzettend vrolijke blikjes "the spring 5 senses". The 5 senses staat natuurlijk voor de 5 zintuigen; zien, proeven, ruiken, voelen en horen.  5 blikjes met een vrouwelijke en ook lieve touch. De blikjes zijn toch ontzettend handig voor onderweg in je tas. Er past precies een maandverbandje in en zo is het natuurlijk helemaal niet erg als je maandverband perongeluk uit je tas rolt door het leuke blikje waar je maandverband in verpakt zit.

Wees er snel bij want op=op!

Wil je meer informatie over deze leuke blikjes, ga dan naar www.libresse.nl en zorg ook dat je lid wordt van de Libresse Facebookpagina voor leuke prijzen.

De 5 verschillende deign blikjes: 

 photo 1304-Blik_TodayTastesGood_3D_zps83dc754f.png
Taste


 photo 1304-Blik_LoveIs_3D_zps7bfab30c.png
Touch


 photo 1304-Blik_ISeeTheWorld_3D_zpsa60f42bb.png
See


 photo 1304-Blik_IHearBirds_3D_zps0f714b82.png
Hear


 photo 1304-Blik_GoodMorning_3D_zps88ac2084.png
SmellWelk design is jou favoriet en past het beste bij jou?