Doorgaan naar hoofdcontent

Ad - Gladde oksels met Dove Deodorant

 photo 54971093_F8_CMYK_100_ISO_zpscbce7512.jpg


Zodra er stoppeltjes onder onze armen tevoorschijn komen worden ze direct weggeschoren, want we willen natuurlijk geen dons bedje onder onze armen, maar wist je dat je oksels verzorgd zouden moeten worden? Nu de zomer voor de deur staat komen massaal de waxsessies, scheermesjes en ontharingscrèmes uit de kastjes voor optimale gladde oksels en Dove helpt daar een handje bij. Dat onze okselhuid erg gevoelig is en vooral na het scheren is algeheel bekend. Je kent ze wel, de rode bultjes en de verschrikkelijke jeuk zo nu en dan na het scheren, geen pretje. Door het scheren kunnen er kleine beschadigingen  aan de gevoelige okselhuid ontstaan, daardoor is de okselhuid ook vatbaarder voor irritaties, dus het verzorgen van je oksels is een echte pré

De Dove deodorant werkt 48 uur tegen zweet en geurtjes, maar is ook zacht voor de huid en verzorgend. Wist je dat de Dove deodorant ¼ aan hydraterende crème bevat? Maar ook extra vitamine E dat bekend staat om zijn huidverzorgende eigenschappen. Dove deodorant hydrateert de okselhuid, met als resultaat zichtbaar zachtere en gladdere oksels, in slechts 7 dagen.

 photo Vastleggeninvolledigscherm15-4-2013114301bmp_zps23cc47cf.jpg

Vind jij het net als vele andere vrouwen niet leuk dat bij het ontharen van oksels de gevoelige okselhuid geïrriteerd raakt? Bekijk dan de video van Dove en ontdek 4 feiten over het scheren van de oksels die elke vrouw zou moeten kennen.

Doe mee aan het grote Yunomi Okselonderzoek 
Natuurlijk wil je zachte en gladde oksels. Zeker nu het seizoen van tanktops en luchtige jurkjes er weer aan komt. Maar hoe goed zorg jij na het scheren voor je oksels - en hoe blij zijn ze daarmee? Doe mee aan het grote Yunomi okselonderzoek en ontdek hoe jij het doet in vergelijking met vrouwen in Nederland en de rest van de wereld. Je maakt daarmee ook nog eens kans op een heerlijk Dove-pakket. Klik hier om meteen mee te doen. 

Verzorg jij je gevoelige okselhuid? 

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.