Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Ad - Gladde oksels met Dove Deodorant

 photo 54971093_F8_CMYK_100_ISO_zpscbce7512.jpg


Zodra er stoppeltjes onder onze armen tevoorschijn komen worden ze direct weggeschoren, want we willen natuurlijk geen dons bedje onder onze armen, maar wist je dat je oksels verzorgd zouden moeten worden? Nu de zomer voor de deur staat komen massaal de waxsessies, scheermesjes en ontharingscrèmes uit de kastjes voor optimale gladde oksels en Dove helpt daar een handje bij. Dat onze okselhuid erg gevoelig is en vooral na het scheren is algeheel bekend. Je kent ze wel, de rode bultjes en de verschrikkelijke jeuk zo nu en dan na het scheren, geen pretje. Door het scheren kunnen er kleine beschadigingen  aan de gevoelige okselhuid ontstaan, daardoor is de okselhuid ook vatbaarder voor irritaties, dus het verzorgen van je oksels is een echte pré

De Dove deodorant werkt 48 uur tegen zweet en geurtjes, maar is ook zacht voor de huid en verzorgend. Wist je dat de Dove deodorant ¼ aan hydraterende crème bevat? Maar ook extra vitamine E dat bekend staat om zijn huidverzorgende eigenschappen. Dove deodorant hydrateert de okselhuid, met als resultaat zichtbaar zachtere en gladdere oksels, in slechts 7 dagen.

 photo Vastleggeninvolledigscherm15-4-2013114301bmp_zps23cc47cf.jpg

Vind jij het net als vele andere vrouwen niet leuk dat bij het ontharen van oksels de gevoelige okselhuid geïrriteerd raakt? Bekijk dan de video van Dove en ontdek 4 feiten over het scheren van de oksels die elke vrouw zou moeten kennen.

Doe mee aan het grote Yunomi Okselonderzoek 
Natuurlijk wil je zachte en gladde oksels. Zeker nu het seizoen van tanktops en luchtige jurkjes er weer aan komt. Maar hoe goed zorg jij na het scheren voor je oksels - en hoe blij zijn ze daarmee? Doe mee aan het grote Yunomi okselonderzoek en ontdek hoe jij het doet in vergelijking met vrouwen in Nederland en de rest van de wereld. Je maakt daarmee ook nog eens kans op een heerlijk Dove-pakket. Klik hier om meteen mee te doen. 

Verzorg jij je gevoelige okselhuid?