Even terug naar de basis

We kunnen niet meer zonder onze telefoon, dat tijdperk is inmiddels al een tijdje aangebroken. Weetje nog die goede oude tijd waarin een verjaardag echt een verjaardag was en je niet tegen de muur stond te lullen, de tijd waarin brieven en kaartjes versturen nog de normaalste zaak van de wereld was, die tijd waarin wij als mensen veel minder prikkels van buitenaf kregen? Ik betrapte mijzelf vorige week op het feit dat ik continu wordt getriggerd door mijn telefoon te pakken. Even snel, gewoon even snel kijken of ik iets heb gemist. Snel even kijken of er appjes binnen zijn gekomen..... Ik was het zat! Spuugzat. Ik besefte mij dat iedere keer die telefoon oppakken geen goed deed voor mijn hoofd en mijn humeur. We worden tegenwoordig in een ander zijn leven gezogen wat automatische betekend, een ander zijn zooi. Ik opende de afgelopen weken mijn eigen Instagram veel minder vaak omdat ik zo intens werd meegezogen in de negativiteit van anderen. Ik maakte een andere Instagram aan en ben da

55DSL Spring/Summer 2013 Italy, Texas + Photo Contest

 photo 55DSL-2268_zps37026533.jpg

Weetje het nog? Alweer een jaar geleden schreef ik over de nieuwste lente-zomer campagne van 55DSL, genaamd Roma. Hier kun je de blogpost nog eens terug lezen. Het allerleukste aan nieuwe seizoenen zijn natuurlijk de nieuwste collecties. Ook het Italiaanse merk 55DSL blijft niet achter en komt met een gloednieuwe collectie en het daarbij horende campagne filmpje.

Net zoals vorig jaar heeft 55DSL weer een korte film gemaakt. Deze draagt de naam Italy, Texas en is geschoten in de U.S.A. Natuurlijk is de regie weer uit handen gegeven, deze keer aan de getalenteerde Ierse regisseur Aoife McArdle. Duim omhoog voor deze regisseur!  In de korte film zie een gedeelte van de nieuwste collectie. De dip dye top op de foto hieronder heeft mij ontzettend nieuwsgierig gemaakt naar meer!

De 55DSL korte film kun je hier bekijken. 

Bekijk hieronder de ge-wel-dige beelden van de 55DSL campagne.

 photo 55DSL-1000_zps11608dfc.jpg

 photo 55DSL-2341_zps06f96f93.jpg

 photo 55DSL-2528_zps11e1e3d8.jpg

 photo 55DSL-0911_zps721d3ecd.jpg

Photo contest

55DSL zoekt voor hun hefst/winter campange van 2013 een "behind the scenes" fotograaf! Je werkt dus mee aan de nieuwe campagne. Hoe gaaf is dat? Als je gek bent op fotograferen is deze contest helemaal weggelegd voor jou. Laat je inspireren door deze Italy, Texas campagne en stuur je mooiste foto's in. De winnaar zal krijgt ook nog een ere plek in  het volgende 55DSL magazine. Meer informatie of meedoen aan deze leuke contest? Dat kan hier. 

Wat vind jij van de nieuw campagne en ga je meedoen aan de photo contest? 


Advertorial