Doorgaan naar hoofdcontent

55DSL Spring/Summer 2013 Italy, Texas + Photo Contest

 photo 55DSL-2268_zps37026533.jpg

Weetje het nog? Alweer een jaar geleden schreef ik over de nieuwste lente-zomer campagne van 55DSL, genaamd Roma. Hier kun je de blogpost nog eens terug lezen. Het allerleukste aan nieuwe seizoenen zijn natuurlijk de nieuwste collecties. Ook het Italiaanse merk 55DSL blijft niet achter en komt met een gloednieuwe collectie en het daarbij horende campagne filmpje.

Net zoals vorig jaar heeft 55DSL weer een korte film gemaakt. Deze draagt de naam Italy, Texas en is geschoten in de U.S.A. Natuurlijk is de regie weer uit handen gegeven, deze keer aan de getalenteerde Ierse regisseur Aoife McArdle. Duim omhoog voor deze regisseur!  In de korte film zie een gedeelte van de nieuwste collectie. De dip dye top op de foto hieronder heeft mij ontzettend nieuwsgierig gemaakt naar meer!

De 55DSL korte film kun je hier bekijken. 

Bekijk hieronder de ge-wel-dige beelden van de 55DSL campagne.

 photo 55DSL-1000_zps11608dfc.jpg

 photo 55DSL-2341_zps06f96f93.jpg

 photo 55DSL-2528_zps11e1e3d8.jpg

 photo 55DSL-0911_zps721d3ecd.jpg

Photo contest

55DSL zoekt voor hun hefst/winter campange van 2013 een "behind the scenes" fotograaf! Je werkt dus mee aan de nieuwe campagne. Hoe gaaf is dat? Als je gek bent op fotograferen is deze contest helemaal weggelegd voor jou. Laat je inspireren door deze Italy, Texas campagne en stuur je mooiste foto's in. De winnaar zal krijgt ook nog een ere plek in  het volgende 55DSL magazine. Meer informatie of meedoen aan deze leuke contest? Dat kan hier. 

Wat vind jij van de nieuw campagne en ga je meedoen aan de photo contest? 


Advertorial

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.