Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

55DSL Spring/Summer 2013 Italy, Texas + Photo Contest

 photo 55DSL-2268_zps37026533.jpg

Weetje het nog? Alweer een jaar geleden schreef ik over de nieuwste lente-zomer campagne van 55DSL, genaamd Roma. Hier kun je de blogpost nog eens terug lezen. Het allerleukste aan nieuwe seizoenen zijn natuurlijk de nieuwste collecties. Ook het Italiaanse merk 55DSL blijft niet achter en komt met een gloednieuwe collectie en het daarbij horende campagne filmpje.

Net zoals vorig jaar heeft 55DSL weer een korte film gemaakt. Deze draagt de naam Italy, Texas en is geschoten in de U.S.A. Natuurlijk is de regie weer uit handen gegeven, deze keer aan de getalenteerde Ierse regisseur Aoife McArdle. Duim omhoog voor deze regisseur!  In de korte film zie een gedeelte van de nieuwste collectie. De dip dye top op de foto hieronder heeft mij ontzettend nieuwsgierig gemaakt naar meer!

De 55DSL korte film kun je hier bekijken. 

Bekijk hieronder de ge-wel-dige beelden van de 55DSL campagne.

 photo 55DSL-1000_zps11608dfc.jpg

 photo 55DSL-2341_zps06f96f93.jpg

 photo 55DSL-2528_zps11e1e3d8.jpg

 photo 55DSL-0911_zps721d3ecd.jpg

Photo contest

55DSL zoekt voor hun hefst/winter campange van 2013 een "behind the scenes" fotograaf! Je werkt dus mee aan de nieuwe campagne. Hoe gaaf is dat? Als je gek bent op fotograferen is deze contest helemaal weggelegd voor jou. Laat je inspireren door deze Italy, Texas campagne en stuur je mooiste foto's in. De winnaar zal krijgt ook nog een ere plek in  het volgende 55DSL magazine. Meer informatie of meedoen aan deze leuke contest? Dat kan hier. 

Wat vind jij van de nieuw campagne en ga je meedoen aan de photo contest? 


Advertorial