Stiekem zou ik dit willen veranderen aan mijzelf

Je bent perfect zoals je bent. Iets wat ik met enige regelmaat probeer mezelf wijs te maken. Het heeft twee kanten, niemand is perfect maar voor jezelf kun je je wel perfect voelen. Ik struggle al jaaaaaren met een aantal zaken waar ik behoorlijk onzeker van kan worden. Sommige momenten is het up top en andere momenten valt het weer en kan ik prima met mijzelf door 1 door. Alles valt en staat met zelfliefde. Goed, dat is ander verhaal. Wel ga ik je meenemen in mijn onzekerheid wat betreft mijn lichaam en de dingen die daarbij horen.

Mijn lovehandles om maar meteen met de deur in huis te vallen. Zolang ik mij kan herinneren zitten die dingen daar. Toen ik veel sportte waren ze aanzienlijk geslonken. Maar 5 zwangerschappen heeft ook niet erg veel goeds gedaan voor dit stukje van mijn lijf. Working on it. Maar neemt niet weg dat ik ze het liefst het raam uit zou gooien. Ze gewoon super onhandig. Een high waisted jeans? Schrijf dat maar op je buik. Past net niet. Nou zijn bepaalde oefenin…

Win - Nintendo 3DS XL + New Style Boutique

 photo CIMG0643_zps377006d5.jpg

Jullie lezen het goed, je maakt namelijk kans op een Nintendo 3DS XL + het spel New Style Boutique. Dit pareltje ligt al een tijdje voor één van jullie klaar, klaar om verzonden te worden. Ik wou hem al eerder online plaatsen, maar besloot toch nog even te wachten tot mijn verjaardag om dan deze geweldige actie online te plaatsen.

Als ik dit zo typ vind ik het al ontzettend spannend. Het is een geweldige actie mogelijk gemaakt door Nintendo en eigenlijk ook meteen de allerleukste die er tot nu toe online is gekomen.

We kennen natuurlijk allemaal de Nintendo DS, maar de 3DS XL gaat nog een paar stappen verder. Je kunt er ontzettend veel mee en zeg nou zelf, een spelletje spelen in 3D alsof je er zelf in zit is toch helemaal het einde?


 photo CIMG0642_zps1704ab82.jpg

Het beeldscherm van deze Nintendo is 90% groter dan zijn voorganger en de batterij gaat 20% langer mee. Je kunt er zelfs 3D films muziek op afspelen, wauw! Ook heeft de 3DS XL 3 ingebouwde camera's. Spelletjes spelen zonder een 3D brilletje, dat is toch té gek?

 photo CIMG0643_zpsd46f9396.jpg

 photo CIMG0644_zps29c8e996.jpg

 photo CIMG0646_zps1ee94972.jpg

Op de bovenstaande foto kun je goed zien dat de 3DS ook echt een 3D scherm heeft. Je moet het scherm wel rechthouden, anders kun je best zeeziek worden, haha.

 photo CIMG0647_zpsbdeb7525.jpg

Natuurlijk krijgt de lucky lady niet alleen de 3DS XL, maar ook het nieuwste spel, New Style Boutique. Als je dol bent op mode en altijd al hebt gedroomd van je eigen kledinzaakje dan is dit spel zeker de moeite waard. Je hebt een doel in het spel, je klanten helpen om de juiste outfit en accessoires te combineren. Je moet hierbij kijken naar de kleding die zij aan hebben en vanuit hier kun je een complete outfit voor de klant bij elkaar zoeken en zal de klant voldaan de winkel verlaten met een aantal volle kledingtassen. Nu ben je vast erg nieuwsgierig geworden?! Dat komt goed uit, want hieronder lees je precies je kans maakt op dit fantastische spel en de Nintendo 3DS XL.

♥ Like dit bericht op Bloglovin
♥ Volg Swil op Bloglovin (dit kan ook nakijken)
♥ Volg de Facebookpagina van Shewearsitlovely.nl
♥ Heb je twitter? Volg mij en Tweet  de volgende zin " Ik maak kans op een Nintendo 3DS XL + New Style Boutique op shewearsitlovely.nl RT @kimberlySWIL"

♥ Laat een comment achter met feedback voor mij. Wat kan beter op Swil? Wat wil je vaker zien of juist minder? Wat vind je van de layout? Dit zijn slechts enkele voorbeelden van feedback, ik ben benieuwd naar jullie feedback. Dit is wel een pre.

Deze winactie loopt tot 12 April en de winnares zal persoonlijk bericht ontvangen. Zorg dus dat je goed bereikbaar bent zodat ik je kan mailen als je gewonnen hebt.

Succes lovelies!