Doorgaan naar hoofdcontent

Win - Nintendo 3DS XL + New Style Boutique

 photo CIMG0643_zps377006d5.jpg

Jullie lezen het goed, je maakt namelijk kans op een Nintendo 3DS XL + het spel New Style Boutique. Dit pareltje ligt al een tijdje voor één van jullie klaar, klaar om verzonden te worden. Ik wou hem al eerder online plaatsen, maar besloot toch nog even te wachten tot mijn verjaardag om dan deze geweldige actie online te plaatsen.

Als ik dit zo typ vind ik het al ontzettend spannend. Het is een geweldige actie mogelijk gemaakt door Nintendo en eigenlijk ook meteen de allerleukste die er tot nu toe online is gekomen.

We kennen natuurlijk allemaal de Nintendo DS, maar de 3DS XL gaat nog een paar stappen verder. Je kunt er ontzettend veel mee en zeg nou zelf, een spelletje spelen in 3D alsof je er zelf in zit is toch helemaal het einde?


 photo CIMG0642_zps1704ab82.jpg

Het beeldscherm van deze Nintendo is 90% groter dan zijn voorganger en de batterij gaat 20% langer mee. Je kunt er zelfs 3D films muziek op afspelen, wauw! Ook heeft de 3DS XL 3 ingebouwde camera's. Spelletjes spelen zonder een 3D brilletje, dat is toch té gek?

 photo CIMG0643_zpsd46f9396.jpg

 photo CIMG0644_zps29c8e996.jpg

 photo CIMG0646_zps1ee94972.jpg

Op de bovenstaande foto kun je goed zien dat de 3DS ook echt een 3D scherm heeft. Je moet het scherm wel rechthouden, anders kun je best zeeziek worden, haha.

 photo CIMG0647_zpsbdeb7525.jpg

Natuurlijk krijgt de lucky lady niet alleen de 3DS XL, maar ook het nieuwste spel, New Style Boutique. Als je dol bent op mode en altijd al hebt gedroomd van je eigen kledinzaakje dan is dit spel zeker de moeite waard. Je hebt een doel in het spel, je klanten helpen om de juiste outfit en accessoires te combineren. Je moet hierbij kijken naar de kleding die zij aan hebben en vanuit hier kun je een complete outfit voor de klant bij elkaar zoeken en zal de klant voldaan de winkel verlaten met een aantal volle kledingtassen. Nu ben je vast erg nieuwsgierig geworden?! Dat komt goed uit, want hieronder lees je precies je kans maakt op dit fantastische spel en de Nintendo 3DS XL.

♥ Like dit bericht op Bloglovin
♥ Volg Swil op Bloglovin (dit kan ook nakijken)
♥ Volg de Facebookpagina van Shewearsitlovely.nl
♥ Heb je twitter? Volg mij en Tweet  de volgende zin " Ik maak kans op een Nintendo 3DS XL + New Style Boutique op shewearsitlovely.nl RT @kimberlySWIL"

♥ Laat een comment achter met feedback voor mij. Wat kan beter op Swil? Wat wil je vaker zien of juist minder? Wat vind je van de layout? Dit zijn slechts enkele voorbeelden van feedback, ik ben benieuwd naar jullie feedback. Dit is wel een pre.

Deze winactie loopt tot 12 April en de winnares zal persoonlijk bericht ontvangen. Zorg dus dat je goed bereikbaar bent zodat ik je kan mailen als je gewonnen hebt.

Succes lovelies!

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.