Even terug naar de basis

We kunnen niet meer zonder onze telefoon, dat tijdperk is inmiddels al een tijdje aangebroken. Weetje nog die goede oude tijd waarin een verjaardag echt een verjaardag was en je niet tegen de muur stond te lullen, de tijd waarin brieven en kaartjes versturen nog de normaalste zaak van de wereld was, die tijd waarin wij als mensen veel minder prikkels van buitenaf kregen? Ik betrapte mijzelf vorige week op het feit dat ik continu wordt getriggerd door mijn telefoon te pakken. Even snel, gewoon even snel kijken of ik iets heb gemist. Snel even kijken of er appjes binnen zijn gekomen..... Ik was het zat! Spuugzat. Ik besefte mij dat iedere keer die telefoon oppakken geen goed deed voor mijn hoofd en mijn humeur. We worden tegenwoordig in een ander zijn leven gezogen wat automatische betekend, een ander zijn zooi. Ik opende de afgelopen weken mijn eigen Instagram veel minder vaak omdat ik zo intens werd meegezogen in de negativiteit van anderen. Ik maakte een andere Instagram aan en ben da

Win - Nintendo 3DS XL + New Style Boutique

 photo CIMG0643_zps377006d5.jpg

Jullie lezen het goed, je maakt namelijk kans op een Nintendo 3DS XL + het spel New Style Boutique. Dit pareltje ligt al een tijdje voor één van jullie klaar, klaar om verzonden te worden. Ik wou hem al eerder online plaatsen, maar besloot toch nog even te wachten tot mijn verjaardag om dan deze geweldige actie online te plaatsen.

Als ik dit zo typ vind ik het al ontzettend spannend. Het is een geweldige actie mogelijk gemaakt door Nintendo en eigenlijk ook meteen de allerleukste die er tot nu toe online is gekomen.

We kennen natuurlijk allemaal de Nintendo DS, maar de 3DS XL gaat nog een paar stappen verder. Je kunt er ontzettend veel mee en zeg nou zelf, een spelletje spelen in 3D alsof je er zelf in zit is toch helemaal het einde?


 photo CIMG0642_zps1704ab82.jpg

Het beeldscherm van deze Nintendo is 90% groter dan zijn voorganger en de batterij gaat 20% langer mee. Je kunt er zelfs 3D films muziek op afspelen, wauw! Ook heeft de 3DS XL 3 ingebouwde camera's. Spelletjes spelen zonder een 3D brilletje, dat is toch té gek?

 photo CIMG0643_zpsd46f9396.jpg

 photo CIMG0644_zps29c8e996.jpg

 photo CIMG0646_zps1ee94972.jpg

Op de bovenstaande foto kun je goed zien dat de 3DS ook echt een 3D scherm heeft. Je moet het scherm wel rechthouden, anders kun je best zeeziek worden, haha.

 photo CIMG0647_zpsbdeb7525.jpg

Natuurlijk krijgt de lucky lady niet alleen de 3DS XL, maar ook het nieuwste spel, New Style Boutique. Als je dol bent op mode en altijd al hebt gedroomd van je eigen kledinzaakje dan is dit spel zeker de moeite waard. Je hebt een doel in het spel, je klanten helpen om de juiste outfit en accessoires te combineren. Je moet hierbij kijken naar de kleding die zij aan hebben en vanuit hier kun je een complete outfit voor de klant bij elkaar zoeken en zal de klant voldaan de winkel verlaten met een aantal volle kledingtassen. Nu ben je vast erg nieuwsgierig geworden?! Dat komt goed uit, want hieronder lees je precies je kans maakt op dit fantastische spel en de Nintendo 3DS XL.

♥ Like dit bericht op Bloglovin
♥ Volg Swil op Bloglovin (dit kan ook nakijken)
♥ Volg de Facebookpagina van Shewearsitlovely.nl
♥ Heb je twitter? Volg mij en Tweet  de volgende zin " Ik maak kans op een Nintendo 3DS XL + New Style Boutique op shewearsitlovely.nl RT @kimberlySWIL"

♥ Laat een comment achter met feedback voor mij. Wat kan beter op Swil? Wat wil je vaker zien of juist minder? Wat vind je van de layout? Dit zijn slechts enkele voorbeelden van feedback, ik ben benieuwd naar jullie feedback. Dit is wel een pre.

Deze winactie loopt tot 12 April en de winnares zal persoonlijk bericht ontvangen. Zorg dus dat je goed bereikbaar bent zodat ik je kan mailen als je gewonnen hebt.

Succes lovelies!