Doorgaan naar hoofdcontent

Starting 30 day shred challenge

 photo tumblr_mhrjqjCRJu1rxvrlvo1_400_large_zpsa9e7fbd9.jpg

Het lijkt ineens een nieuw hype te zijn, de 30 Day Shred challenge van Jillian Michaels. Puur toeval dat ik deze challenge tegen kwam, maar nieuwsgierig was ik zeker. Ik begon aan mijn Google zoektocht en kwam uiteindelijk bij veel belovende resultaten uit. Niks kan mij meer tegenhouden, ik doe mee met de hype!

Ik ben altijd al met mijn body bezig geweest en heb al heel wat diĆ«ten versleten ;-) Voor mij leek niets helpen  en gaf het eigenlijk al vrij snel op. Naderhand is het vanzelf gegaan en viel ik +/- 10 kilo af. Eerlijk is eerlijk, dat was ook wel nodig (voor mijzelf). Ik voelde mij totaal niet lekker in mijn eigen lijf met als resultaat, dag in dag uit een vreselijk chagrijnige Kim. Toch is het mij gelukt ondanks dat ik een erg grote stress eter ben. Die kilo's vlogen eraf en ik voelde mij weer helemaal in mijn nopjes. Ik ben nu op een normaal gewicht voor mijn lengte, maar om mijn body zomer klaar te stomen begin ik vanaf vandaag met het 30 day shred programma


 photo Jillian_Michaels_30_Days_Shred-1-Optimized-1_zps3be606e5.jpg

Het 30 day shred programma is bedacht door Jillian Michaels. Je kent haar misschien wel van de buitenlandse televisie waarin zij mensen met overgewicht helpt om weer op het juiste gewicht te komen. Ze heeft een aantal dvd's op haar naam staan waaronder de 30 day shred. 

Eigenlijk is het vrij simpel. Het programma is voor 30 dagen en heeft 3 verschillende levels. Level 1, 2 en 3. Elk level doe je 10 dagen. Je begint dus bij level 1 en na 10 dagen begin je aan level 2 enzovoorts. Je bent dagelijks ongeveer een half uurtje zoet. Je kunt de dvd van Jillian aanschaffen, maar de filmpjes zijn ook te vinden op Youtube. 


Het enigste wat je nodig hebt is een gym matje en gewichtjes (te koop bij o.a Action). Wil je geen gewichten gebruiken, dan kun je er ook voor kiezen om bijvoorbeeld 2 water flesjes te gebruiken, 2 deodorant bussen of iets wat dicht in de buurt komt. Natuurlijk heb je ook sportkleding nodig. Het beste is om te kiezen voor een sportbroekje en een strak hemdje of topje. Sportschoenen mogen ook niet ontbreken, je wilt niet uitglijden ;-) 

Nou schijnt het dat je gewoon kunt blijven eten, maar je kunt er ook voor kiezen om toch iets gezonder te gaan eten en op te letten met je wat je eet. Geen vette hapjes na het trainen, haha!

 photo tumblr_m24fhgbrEE1rr38w6o1_500_large_zps01c74f15.jpg

Een makkelijker programma bestaat er niet toch? Of nou ja, makkelijk is een groot woord, maar iedere dag ben je 30 minuten bezig en dat lijkt mij toch goed vol te houden met een goede dosis moed. 

Vanaf vandaag begin ik met het 30 day shred programma en zal ik jullie om de 10 dagen, na elk level een update geven hoe het ervoor staat en of het mij goed af gaat. Laat je in ieder geval niet afschrikken door de filmpjes. Toen ik de filmpjes voor het eerst ging bekijken viel mijn mond open, maar je hebt ook maar 30 dagen de tijd. Oh, en denk nou niet ik zet het filmpje even op pauze om op adem te komen.... even door de zure appel heen bijten!

Had jij al eens over deze challenge gehoord? Mocht je dit samen willen doen, laat dit dan achter in de comments en wie weet kunnen wij elkaar er doorheen slepen!

Foto's: Weheartit

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.