Sex and the City eau de parfum - Hello lover

 photo KopievanCIMG0682_zpsed7732d8.jpg

Een parfum ontwikkeld ter ere van de liefde, dat is de nieuwste Sex and the City eau de parfum Hello Lover.  Deze nieuwste geur ligt al een tijdje in de schappen, maar is eigenlijk te fijn om er niet een post aan te wijden. Eerder schreef ik al over de Sex and the City parfums waar ik ontzettend enthousiast van werd. Deze post kun je hier terug lezen. Meer lezen over liefde in een flacon? Lees dan gauw verder.

 photo KopievanCIMG0682_zps8bf92966.jpgSinds het eerste contact met de Sex and the City eau de parfums ben ik verkocht! Ik gebruik de geuren regelmatig en was dan ook maar wat blij dat SATC weer met een nieuwe eau de parfum mijn hartje sneller kon doen slaan.

 photo CIMG0679_zpsfccde6d7.jpg

Hello Lover is een ode aan verliefd zijn en voor altijd verliefd blijven, want wie wil nou niet dat kriebelige vlindertjes gevoel zo lang mogelijk vasthouden in het verliefde buikje? Hello Lover is dan ook dé perfecte eau de parfum voor de échte lovebirds onder ons. De voorgaande geuren van Sex and the City brachten mijn hart al op hol, maar Hello Lover lust er helemaal pap van! photo CIMG0608_zpsfd22824b.jpg


 photo CIMG0680_zps914ad43c.jpg

De verpakking is omhulsd met het bekende Sex and the City handschrift en liefdevolle rode kusjes. Bij het zien van de verpakking krijg je het kriebelende gevoel van binnen. Ik heb een ontzettende zwak voor mooie verpakkingen en weggooien komt dan ook echt niet bij mij op ;-)

 photo CIMG0681_zpse4043e11.jpg

Dan de flacon.... isn't she lovely? De flacon is om verliefd op te worden. De vormgeving is hetzelfde als de voorgaande flacons uit de Sex an the City collectie en weer afgemaakt met een diamant vormige plactic dop. Krijg je al een beetje dat luxe gevoel? Een plaatjes tussen je parfum collectie. Verder heeft de flacon ook weer het ombre effect met wat feller roze naar licht roze en natuurlijk het bekende gouden Sex and the City logo op de voorkant!

 photo CIMG0682_zps21e0bc6a.jpg

 photo CIMG0683_zpsc90ccb2b.jpg

Het flacon kan nog zo mooi zijn, maar we zijn natuurlijk ook er nieuwsgierig naar dé geur zelf. Bij het openen van de diamanten dop komt er een heerlijke bloemige en vrouwelijke geur op je af. De fruitige topnoten zijn mandarijn en lychee met een pittig randje door de roze peperkorrels. Meiroos, wilde pioenrozen en kamperfoelie maken de hartnoten. De basisnoten cederhout, vanillebonen, amber en sandelhout maken de geur sensueel en ultraverleidelijk.

Een geur waar iedereen de hele dag wel aan zou willen ruiken en die zeker in de smaak zal vallen bij veel dames. Als je de geur opspuit ruikt hij wat zoeter en sterker, maar als is dit vervaagd blijft er een vrouwelijke en sensuele geur over die je vervolgens de hele dag door lichtjes blijft ruiken.

 photo CIMG0684_zps825f0343.jpg


Sex and the City Hello Lover is al verkrijgbaar bij diversen drogisterijen voor de prijs van € 17.50 (60ml). 

Heb jij al 1 van de geuren van de Sex and the City collectie geprobeerd?