Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Nieuw uiterlijk voor shewearsitlovely.nl + updateHet is je vast niet ontgaan dat shewearsitlovely.nl al een aantal dagen een compleet nieuw uiterlijk heeft, een ware make-over! Ik weet het, de laatste tijd heb ik toch heel wat geknoeid met de layout en de kleuren, maar iedere keer was het toch niet naar mijn zin. Het was het net niet. 2 weken geleden ben ik begonnen met het onderhanden nemen van Shewearsitlovely.nl en uiteindelijk ben ik best een beetje trots op het resultaat. 


Ik ben behind the scenes nog bezig met wat kleine aanpassingen, maar het grootste gedeelte is er. Zo wou ik mijn blog een beetje overzichtelijker maken. 
 photo Vastleggeninvolledigscherm24-3-2013231802bmp_zps988997ae.jpg
Om te beginnen met genummerde pagina's! Wat een uitvinding, dat ik dit niet eerder heb gedaan! Voor jullie is het nu een stuk makkelijker om te bladeren door de verschillende pagina's. Helemaal onderaan mijn blog vind je de genummerde pagina's. Dat is surfen geblazen!

Mijn logo/header mocht niet achter blijven en heb gekozen voor een lichte roze kleur met een girly uitstraling! Eigenlijk was ik wat kleine dingetjes aan het uitproberen, maar toen ik naar deze keek was ik opslag verliefd en dan is de keuze snel gemaakt.

 photo Vastleggeninvolledigscherm24-3-2013231845bmp_zps9eebb462.jpg

Ook het datum gedeelte heb ik aangepast, dit maakt de blogpost in zijn geheel een stuk overzichtelijker en een stuk minder rommeliger. De datum staat nu aan de linkerkant van de blogpost titel. Ook de titel balk heb ik aangepast met een lekker vrolijk, maar toch zacht kleurtje.De zoekfunctie heb ik ook meteen aangepast, zo is het voor jullie stukken makkelijker om oudere blogposts terug te zoeken of natuurlijk als je opzoek bent naar een specifieke blogpost.

Verder zul je vanaf je nu minder fashion voorbij zien gaan komen. De focus voor mij ligt op dit moment meer op beauty gebied en ik heb gemerkt dat jullie liever beauty posts lezen. Voor het fashion gedeelte, daar kom ik later nog op terug ;-) Ssssssssttt!

Mocht je zelf leuke input hebben wat betreft de inhoud (blogposts), de layout of zie je nog iets wat niet helemaal naar behoren werkt? Feel free om mij een mailtje te sturen. Alle input is gewenst!

Wat vinden jullie van het nieuwe uiterlijk en wat zou er nog anders kunnen?