Even terug naar de basis

We kunnen niet meer zonder onze telefoon, dat tijdperk is inmiddels al een tijdje aangebroken. Weetje nog die goede oude tijd waarin een verjaardag echt een verjaardag was en je niet tegen de muur stond te lullen, de tijd waarin brieven en kaartjes versturen nog de normaalste zaak van de wereld was, die tijd waarin wij als mensen veel minder prikkels van buitenaf kregen? Ik betrapte mijzelf vorige week op het feit dat ik continu wordt getriggerd door mijn telefoon te pakken. Even snel, gewoon even snel kijken of ik iets heb gemist. Snel even kijken of er appjes binnen zijn gekomen..... Ik was het zat! Spuugzat. Ik besefte mij dat iedere keer die telefoon oppakken geen goed deed voor mijn hoofd en mijn humeur. We worden tegenwoordig in een ander zijn leven gezogen wat automatische betekend, een ander zijn zooi. Ik opende de afgelopen weken mijn eigen Instagram veel minder vaak omdat ik zo intens werd meegezogen in de negativiteit van anderen. Ik maakte een andere Instagram aan en ben da

Nieuw uiterlijk voor shewearsitlovely.nl + updateHet is je vast niet ontgaan dat shewearsitlovely.nl al een aantal dagen een compleet nieuw uiterlijk heeft, een ware make-over! Ik weet het, de laatste tijd heb ik toch heel wat geknoeid met de layout en de kleuren, maar iedere keer was het toch niet naar mijn zin. Het was het net niet. 2 weken geleden ben ik begonnen met het onderhanden nemen van Shewearsitlovely.nl en uiteindelijk ben ik best een beetje trots op het resultaat. 


Ik ben behind the scenes nog bezig met wat kleine aanpassingen, maar het grootste gedeelte is er. Zo wou ik mijn blog een beetje overzichtelijker maken. 
 photo Vastleggeninvolledigscherm24-3-2013231802bmp_zps988997ae.jpg
Om te beginnen met genummerde pagina's! Wat een uitvinding, dat ik dit niet eerder heb gedaan! Voor jullie is het nu een stuk makkelijker om te bladeren door de verschillende pagina's. Helemaal onderaan mijn blog vind je de genummerde pagina's. Dat is surfen geblazen!

Mijn logo/header mocht niet achter blijven en heb gekozen voor een lichte roze kleur met een girly uitstraling! Eigenlijk was ik wat kleine dingetjes aan het uitproberen, maar toen ik naar deze keek was ik opslag verliefd en dan is de keuze snel gemaakt.

 photo Vastleggeninvolledigscherm24-3-2013231845bmp_zps9eebb462.jpg

Ook het datum gedeelte heb ik aangepast, dit maakt de blogpost in zijn geheel een stuk overzichtelijker en een stuk minder rommeliger. De datum staat nu aan de linkerkant van de blogpost titel. Ook de titel balk heb ik aangepast met een lekker vrolijk, maar toch zacht kleurtje.De zoekfunctie heb ik ook meteen aangepast, zo is het voor jullie stukken makkelijker om oudere blogposts terug te zoeken of natuurlijk als je opzoek bent naar een specifieke blogpost.

Verder zul je vanaf je nu minder fashion voorbij zien gaan komen. De focus voor mij ligt op dit moment meer op beauty gebied en ik heb gemerkt dat jullie liever beauty posts lezen. Voor het fashion gedeelte, daar kom ik later nog op terug ;-) Ssssssssttt!

Mocht je zelf leuke input hebben wat betreft de inhoud (blogposts), de layout of zie je nog iets wat niet helemaal naar behoren werkt? Feel free om mij een mailtje te sturen. Alle input is gewenst!

Wat vinden jullie van het nieuwe uiterlijk en wat zou er nog anders kunnen?