Doorgaan naar hoofdcontent

Nieuw uiterlijk voor shewearsitlovely.nl + updateHet is je vast niet ontgaan dat shewearsitlovely.nl al een aantal dagen een compleet nieuw uiterlijk heeft, een ware make-over! Ik weet het, de laatste tijd heb ik toch heel wat geknoeid met de layout en de kleuren, maar iedere keer was het toch niet naar mijn zin. Het was het net niet. 2 weken geleden ben ik begonnen met het onderhanden nemen van Shewearsitlovely.nl en uiteindelijk ben ik best een beetje trots op het resultaat. 


Ik ben behind the scenes nog bezig met wat kleine aanpassingen, maar het grootste gedeelte is er. Zo wou ik mijn blog een beetje overzichtelijker maken. 
 photo Vastleggeninvolledigscherm24-3-2013231802bmp_zps988997ae.jpg
Om te beginnen met genummerde pagina's! Wat een uitvinding, dat ik dit niet eerder heb gedaan! Voor jullie is het nu een stuk makkelijker om te bladeren door de verschillende pagina's. Helemaal onderaan mijn blog vind je de genummerde pagina's. Dat is surfen geblazen!

Mijn logo/header mocht niet achter blijven en heb gekozen voor een lichte roze kleur met een girly uitstraling! Eigenlijk was ik wat kleine dingetjes aan het uitproberen, maar toen ik naar deze keek was ik opslag verliefd en dan is de keuze snel gemaakt.

 photo Vastleggeninvolledigscherm24-3-2013231845bmp_zps9eebb462.jpg

Ook het datum gedeelte heb ik aangepast, dit maakt de blogpost in zijn geheel een stuk overzichtelijker en een stuk minder rommeliger. De datum staat nu aan de linkerkant van de blogpost titel. Ook de titel balk heb ik aangepast met een lekker vrolijk, maar toch zacht kleurtje.De zoekfunctie heb ik ook meteen aangepast, zo is het voor jullie stukken makkelijker om oudere blogposts terug te zoeken of natuurlijk als je opzoek bent naar een specifieke blogpost.

Verder zul je vanaf je nu minder fashion voorbij zien gaan komen. De focus voor mij ligt op dit moment meer op beauty gebied en ik heb gemerkt dat jullie liever beauty posts lezen. Voor het fashion gedeelte, daar kom ik later nog op terug ;-) Ssssssssttt!

Mocht je zelf leuke input hebben wat betreft de inhoud (blogposts), de layout of zie je nog iets wat niet helemaal naar behoren werkt? Feel free om mij een mailtje te sturen. Alle input is gewenst!

Wat vinden jullie van het nieuwe uiterlijk en wat zou er nog anders kunnen? 


Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.