Deze tijdschriften uit de 90's kennen we allemaal nog wel

Wat zeggen de 90's kids ervan als we de Break Out en de Hitkrant weer nieuw leven in blazen? Iedereen geboren in de jaren 90 weet precies wat ik bedoel. Ik knipte alles uit deze twee tijdchriften en de posters hing ik op in mijn kamer. Genieten! Ik ben eigenlijk wel heel erg benieuwd wie de tijdschriften van vroeger nog weet te herinneren. Ik ga je mijn favorieten van vroeger vertellen. Vroeger was ik een echt lees meisje meisje. Ik verslond boeken als Kippenvel, Carry Slee en Jip en Janneke. Ik vond eigenlijk alles leuk, zolang er maar letters in stonden. Lezen kon ik als een malle. Wie kan zich nog de boeken abonnementen herinneren? Zo had ik bijvoorbeeld een abonnement gekregen van mijn ouders op de bekende Barbie boeken. Dat was gezellig iedere maand. Een mooi roze brievenbus pakketje. Ik had de hele collectie compleet. Geen idee wat ermee is gebeurd, maar hoe tof was het geweest als mijn eigen meisjes ook compleet verliefd waren geworden op deze boekjes. Daarnaast heeft de vr…

It's my 24th birthday!

 photo tumblr_m1phh0QIrI1qezzfso1_500_large_zps32908d6a.jpg

Yo shawty, it's my birthday haha! 29 Maart 1989 zag ik voor het eerst het daglicht. Vandaag ben ik 24 jaar oud geworden. Waarom gaat de tijd zo ontzettend snel? Ik kan mijn verjaardag van vorig jaar nog maar al te goed herinneren en nu zijn we alweer een jaar verder. Waar blijft de tijd?


Het is maar een getal, maar 24 komt voor mij toch wel eng dichtbij de 30 hoor haha. Nog maar 6 jaar dan ben ik geen twintiger meer, ohhh no daar wil ik eigenlijk nog even niet aan denken. Dit jaar doe ik niet veel speciaals aan mijn verjaardag. Er komt wat visite over de vloer, maar verder laat ik de dag voor wat het is. Natuurlijk gaan we het wel vieren met een lekker stuk taart en omdat een jarige jet toch altijd een kleine wens mag doen hoop ik dat het zonnetje zich vandaag een klein beetje laat zien!

Ook al ben ik vandaag jarig, ik deel ook een ontzettend gaaf, te gek, mega leuk cadeautje uit! Wie wat waar en hoe dat lees je vanmiddag, dus kom zeker nog even een keertje terug, want dit hebbeding wil je ├ęcht niet mislopen.

Ik zeg cheers ladies en wens jullie een hele fijne dag vandaag!

 photo 67cb25b6f598_large_zpsce6d4a9e.jpg