Even terug naar de basis

We kunnen niet meer zonder onze telefoon, dat tijdperk is inmiddels al een tijdje aangebroken. Weetje nog die goede oude tijd waarin een verjaardag echt een verjaardag was en je niet tegen de muur stond te lullen, de tijd waarin brieven en kaartjes versturen nog de normaalste zaak van de wereld was, die tijd waarin wij als mensen veel minder prikkels van buitenaf kregen? Ik betrapte mijzelf vorige week op het feit dat ik continu wordt getriggerd door mijn telefoon te pakken. Even snel, gewoon even snel kijken of ik iets heb gemist. Snel even kijken of er appjes binnen zijn gekomen..... Ik was het zat! Spuugzat. Ik besefte mij dat iedere keer die telefoon oppakken geen goed deed voor mijn hoofd en mijn humeur. We worden tegenwoordig in een ander zijn leven gezogen wat automatische betekend, een ander zijn zooi. Ik opende de afgelopen weken mijn eigen Instagram veel minder vaak omdat ik zo intens werd meegezogen in de negativiteit van anderen. Ik maakte een andere Instagram aan en ben da

It's my 24th birthday!

 photo tumblr_m1phh0QIrI1qezzfso1_500_large_zps32908d6a.jpg

Yo shawty, it's my birthday haha! 29 Maart 1989 zag ik voor het eerst het daglicht. Vandaag ben ik 24 jaar oud geworden. Waarom gaat de tijd zo ontzettend snel? Ik kan mijn verjaardag van vorig jaar nog maar al te goed herinneren en nu zijn we alweer een jaar verder. Waar blijft de tijd?


Het is maar een getal, maar 24 komt voor mij toch wel eng dichtbij de 30 hoor haha. Nog maar 6 jaar dan ben ik geen twintiger meer, ohhh no daar wil ik eigenlijk nog even niet aan denken. Dit jaar doe ik niet veel speciaals aan mijn verjaardag. Er komt wat visite over de vloer, maar verder laat ik de dag voor wat het is. Natuurlijk gaan we het wel vieren met een lekker stuk taart en omdat een jarige jet toch altijd een kleine wens mag doen hoop ik dat het zonnetje zich vandaag een klein beetje laat zien!

Ook al ben ik vandaag jarig, ik deel ook een ontzettend gaaf, te gek, mega leuk cadeautje uit! Wie wat waar en hoe dat lees je vanmiddag, dus kom zeker nog even een keertje terug, want dit hebbeding wil je ├ęcht niet mislopen.

Ik zeg cheers ladies en wens jullie een hele fijne dag vandaag!

 photo 67cb25b6f598_large_zpsce6d4a9e.jpg