Doorgaan naar hoofdcontent

It's my 24th birthday!

 photo tumblr_m1phh0QIrI1qezzfso1_500_large_zps32908d6a.jpg

Yo shawty, it's my birthday haha! 29 Maart 1989 zag ik voor het eerst het daglicht. Vandaag ben ik 24 jaar oud geworden. Waarom gaat de tijd zo ontzettend snel? Ik kan mijn verjaardag van vorig jaar nog maar al te goed herinneren en nu zijn we alweer een jaar verder. Waar blijft de tijd?


Het is maar een getal, maar 24 komt voor mij toch wel eng dichtbij de 30 hoor haha. Nog maar 6 jaar dan ben ik geen twintiger meer, ohhh no daar wil ik eigenlijk nog even niet aan denken. Dit jaar doe ik niet veel speciaals aan mijn verjaardag. Er komt wat visite over de vloer, maar verder laat ik de dag voor wat het is. Natuurlijk gaan we het wel vieren met een lekker stuk taart en omdat een jarige jet toch altijd een kleine wens mag doen hoop ik dat het zonnetje zich vandaag een klein beetje laat zien!

Ook al ben ik vandaag jarig, ik deel ook een ontzettend gaaf, te gek, mega leuk cadeautje uit! Wie wat waar en hoe dat lees je vanmiddag, dus kom zeker nog even een keertje terug, want dit hebbeding wil je ├ęcht niet mislopen.

Ik zeg cheers ladies en wens jullie een hele fijne dag vandaag!

 photo 67cb25b6f598_large_zpsce6d4a9e.jpg


Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.