It's my 24th birthday!

 photo tumblr_m1phh0QIrI1qezzfso1_500_large_zps32908d6a.jpg

Yo shawty, it's my birthday haha! 29 Maart 1989 zag ik voor het eerst het daglicht. Vandaag ben ik 24 jaar oud geworden. Waarom gaat de tijd zo ontzettend snel? Ik kan mijn verjaardag van vorig jaar nog maar al te goed herinneren en nu zijn we alweer een jaar verder. Waar blijft de tijd?


Het is maar een getal, maar 24 komt voor mij toch wel eng dichtbij de 30 hoor haha. Nog maar 6 jaar dan ben ik geen twintiger meer, ohhh no daar wil ik eigenlijk nog even niet aan denken. Dit jaar doe ik niet veel speciaals aan mijn verjaardag. Er komt wat visite over de vloer, maar verder laat ik de dag voor wat het is. Natuurlijk gaan we het wel vieren met een lekker stuk taart en omdat een jarige jet toch altijd een kleine wens mag doen hoop ik dat het zonnetje zich vandaag een klein beetje laat zien!

Ook al ben ik vandaag jarig, ik deel ook een ontzettend gaaf, te gek, mega leuk cadeautje uit! Wie wat waar en hoe dat lees je vanmiddag, dus kom zeker nog even een keertje terug, want dit hebbeding wil je ├ęcht niet mislopen.

Ik zeg cheers ladies en wens jullie een hele fijne dag vandaag!

 photo 67cb25b6f598_large_zpsce6d4a9e.jpg