Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Esprit - Jeans met print trend

 photo PicMonkeyCollageesprit_zpsc178df71.jpg

Morgen begint officieel de lente, maar meneer winter laat ons nog even flink bibberen, maar dat weerhoud ons er natuurlijk niet van om alvast in de lente/zomer stemming te komen en hoe kun je dit nou beter doen dan je lente/zomer garderobe alvast een flinke boost te geven en de trends van dit seizoen alvast toe te passen in je kledingkast.

Esprit weet precies hoe zij de hartjes van fashionista's sneller moet laten kloppen. Sinds kort heeft Esprit een trend blog waar de laatste trends besproken worden en meteen raak je geïnspireerd voor een complete outfit. Één van de trends die voorbij kwam is de jeans met print trend. Afgelopen seizoen waren deze skinny jeans met vrolijk gekleurde bloemen en camouflage print al niet weg te denken, maar ook aankomend seizoen mag je weer dolgelukkig rond lopen in jeans met leuke printjes.

Ik ben helemaal gek op de trend en heb dan ook een paar leuke jeans met printjes in mijn kledingkast liggen.  Nou hebben wij natuurlijk allemaal een goed excuus om voor aankomend seizoen lekker te gaan shoppen en je kledingkast een flinke boost te geven. Esprit bied een fijn assortiment als het gaat om jeans met print, betaalbaar, stijlvol en trendy. Je vind bij Esprit verschillende modellen met erg leuke printjes waarbij je eindeloos kunt combineren. Mijn favoriet uit de collectie is de camouflage jeans.


 photo PicMonkeyCollageesprit2_zps148dfa2c.jpg

Esprit behoort tot 1 van mijn favoriete shops, het liefst shop ik dan ook in hun online webshop waar ik meteen inspiratie krijg voor diversen outfits en je krijgt ook direct advies welke items het beste bij bijvoorbeeld de door jou uitgekozen jeans passen. Handig! De kleding is van ongelooflijk goede kwaliteit en betaalbaar voor iedereen, maar dat natuurlijk niet alleen. Esprit speelt perfect in op de laatste trends, als de jeans met printjes en dat maakt hun label ook direct erg fashionable.

Als je opzoek bent naar de laatste trend op fashion gebied zou ik je zeker aanraden om een kijkje te nemen op de trend blog van Esprit om je te laten inspireren!

 photo Vastleggeninvolledigscherm20-3-2013171321bmp_zps7cc277df.jpg

Natuurlijk ben ik zelf ook helemaal los gegaan in de webshop na het lezen van hun trend blog over de jeans met print. Ik heb gekozen voor de camouflage jeans. Deze kun je op zoveel verschillende manieren combineren, stoer, maar ook netjes. Ik heb daarbij gekozen voor wat lichtere items, want de sombere dagen hebben we natuurlijk wel een beetje gehad. Witte sneakers afgestemd met een witte riem.Daarbij een lichtbruine blouse die je los kunt laten hangen en aan de voorkant een stukje tussen je riem en jeans kunt stoppen. Daaroverheen heb ik gekozen voor een fashionable blazer die je ook eventueel dicht kunt ritsen en natuurlijk om de outfit helemaal af te maken, een gouden horloge, de finishing touch!

Advertorial