Doorgaan naar hoofdcontent

50 random facts about me

 photo PicMonkeyCollage23_zps5b18fa20.jpg

Shewearsitlovely.nl bestaat nu iets meer dan een jaar en eigenlijk weten jullie niet erg veel van mij. Op Facebook vroeg ik het al eerder of jullie het leuk zouden vinden om wat meer persoonlijke blogposts te lezen zodat jullie mij iets beter leren kennen. Vandaag bijt ik het spits af met 50 random facts over mij die jullie vast nog niet wisten.Here we go!

1 - Ik heb een hartvormige moedervlek op mijn buik aan de linkerkant. Vroeger was dit een doorn in mijn oog, dat ding hoorde niet bij mij. Nu ben ik er trots op!

2 - Mijn haar is van nature helemaal stijl.

3 - Vroeger zat ik op het Aoc, een agrarische school. Ik wou of hoefsmid worden of dierenarts assistente.

4 - Ik heb nog 2 zusjes van 17 en 10.

5 - Met spinnen moet je ver bij mij uit de buurt blijven, hoe klein ze ook zijn, ik heb een grote fobie voor deze engerds.

6 - Mijn tv cruch was vroeger Jim van Idols. Tsja, er waren genoeg dames die hem het einde vonden. Mijn dagboeken gingen alleen maar over hem, haha.

7 - Mijn favoriete kleuren zijn lime groen en roze

8 - Ik ben stapelgek op mijn poezen kindjes. Ze zijn mijn alles!

9 - Ik heb een grote zwak voor de grote gele M, Mac Donalds. Het zou zeker geen straf zijn als ik het iedere avond zou moeten eten.

10 - Al 23 jaar ben ik een echte gtst fanaat. Nog niet één aflevering heb ik gemist. Vroeger stond ik al klaar voor de tv, want goede tijden kwam op de buis.

11 - Ik ben nooit vies geweest van een lekker borreltje in het weekend, maar sinds een jaar heb ik daar totaal geen behoefte meer aan. Ik kan het prima gezellig maken met een glas cola.

12 - Als ik ergens een hekel aan heb is het een mayonaise. Ieeewwwl, ik gruwel ervan. Een kleine beetje op een frikandel speciaal is nog te doen, maar verder mag deze smurrie een eind bij mij uit de buurt blijven.

13 - Vroeger was ik gek op barbie's. Ik had er dan ook een hoop en niet alleen barbie's, maar ook barbieboeken. Een hele verzameling barbieboeken vond je in mijn slaapkamer.

14 - Ik hou er zo van, horror films! Hoe enger hoe beter. Ik durf ze niet alleen te kijken, alleen knus en dicht tegen vriendlief aan.

15 - Mochten wij playbacken op school? Kim was van de partij! Zo heb ik met andere klasgenootjes de spice girls een keer nagedaan, in mijn eentje stond ik te dansen als Britney, maar ook Anastacia en Shakira waren niet veilig voor mij.

16 - Verzot op chocolade met banaan vulling, jammer dat je deze nergens meer kunt krijgen.

17 - Ik ben ontzettend vergeetachtig. Ik moet alles opschrijven, want onthouden doe ik niet.

18 - Koffie? Niet mijn ding! Ik heb het altijd al vies gevonden, wel vaak genoeg geprobeerd, maar Douwe zou van mij niet rijk kunnen worden, haha!

19 - Als ik al mijn versprekingen op zou moeten schrijven, dan ben ik wel even bezig. Enig idee wat een spolle vaarkaart is? Of vauw peren? Juist ja.

20 - Ik ben een échte échte huis mus. Het liefst kruip ik samen met vriendlief lekker cosy onder een plaid op de bank.

21 - Rekenen is zo niet mijn ding en nooit geweest ook. Gelukkig hebben we tegenwoordig allemaal een rekenmachine op de telefoon.

22 - Ik heb vroeger heel wat paardrij wedstrijden gehad en ben zelfs een keer 3e geworden.

23 - Mijn girl crushes zijn Fanny Lyckman en Mila Kunis.

24 - Ik heb een handen was fobie. Als ik iets heb aangeraakt moet ik gelijk mijn handen wassen. Nu valt het reuze mee, maar ik heb periodes gehad dat ik echt om de haverklap bij de kraan stond.

25 - Ik ben gek op schriftjes, en notebooks. Bij de Action blijf ik dan ook altijd even staan bij het schap om te kijken welke ik nog niet heb.

26 - Kimberley in plaats van Kimberly, grrrrrrrr daar kan ik echt chagrijnig van worden. Vooral als mijn naam voor hun neus staat. Hetzelfde met mijn achternaam, Michaelis. Die kunnen mensen ook niet normaal uitspreken, zo moeilijk is hij toch niet? Haha!

27 - Mijn opleiding als helpende heb ik nooit afgemaakt. Waarom? Oude mensjes wassen is zó niet aan mij besteed. Ik ben blij dat er mensen zijn die dit doen hoor, maar voor mij is het niets.

28 - Ik ben erg traag van begrip. Niet altijd hoor, maar vaak wel. Als je mij iets verteld moet eerst het kwartje even vallen of ik begrijp het compleet verkeerd.

29 - Finding Nemo is mijn favoriet! Vanaf het moment dat deze film uit kwam kan ik er geen genoeg van krijgen.

30 - Op 29 Maart ben ik jarig. Jaja, nog 1 dagje en dan is Kim alweer 24 jaar oud.

31 - Ik drink bijna niets op een dag. Ook als ik op visite ben sla ik vaak over.

32 - Maar Energy Drink, daar mag je mij wel voor wakker maken. Het eerste wat ik dan ook 's morgens doe is een blikje energy pakken.

33 - Mensen denken vaak dat ik boos ben. Zo lijk ik dan te kijken, maar dat is mijn uitstraling. Ik kan er niks aan doen, haha.

34 - Vroeger had ik haar tot over mijn kont. Van de één op de andere dag kreeg ik het in mijn bol en moest alles eraf tot ik een bob over hield. Achteraf ontzettend veel spijt van en nu nog steeds.

35 - Zonder een riem om mijn broek voel ik mij naakt, maar echt. Zonder riem zul je mij dan ook niet zien. (rijm rijm)

36 - Ik vind het heerlijk als iemand mijn rug kriebelt. Daar kan ik echt van in slaap vallen.

37 - Haren kriebelen vind ik ook écht ontzettend lekker!

38 - Ik doe nergens maar dan ook nergens de dop op. Bijvoorbeeld op de tandpasta, ik vergeet het gewoon en vriendlief ergert zich er mateloos aan.

39 - Ik ben dol, maar dan ook echt dol op boedha's. Als ik iets tegenkom van boedha's moet en zal ik het hebben.

40 - Ik ben 23, maar als mensen aan mij vragen hoe oud ik ben en vertel mijn leeftijd gelooft niemand dat ik ook echt 23 ben. Dat beschouw ik dan maar als compliment ;-)

41 - Ik heb altijd koude handen en voeten.

42 - Films met water als The impossible zijn niet voor mij weggelegd. Ik weet niet wat het is, maar ik hou er echt niet van. Als ik een film met water kijk krijg ik het direct spaans benauwd.

43 - Ik ben een echt avond/nacht mens.

44 - Ik haat het om te moeten overgeven. Ik probeer het dan ook altijd meteen weg te duwen.

45 - Één van mijn grootste droom, een fashion blog. Ik ben altijd al gek geweest van mode, maar om een fashion blog op te zetten.... ik weet niet of ik het durf.

46 - Een grote kledingkast met chihuahua kleding voor mijn eigen chihuahua, wat lijkt mij dat geweldig!

47 - Al 7 jaar deel ik lief en leed met mijn liefde.

48 -  Jeen is mijn grote liefde en degene met wie ik oud wil worden.

49 - Ik ben gek op mosterd. Geef mij een lepel en een pot mosterd en ik eet hem zo leeg.

50 - Toen de clip van X-tina - Dirty net uit was stond ik iedere dag te dansen voor de tv om alle pasjes onder de knie te krijgen. Toen ik de hele clip mee kon dansen wou ik natuurlijk ook hetzelfde pakje als haar, je weet wel... dat pakje met de uitgesneden billen haha!

Zijn er dingen die jij nog over mij zou willen weten? Als je de tag over wil nemen, be my guest!

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.