Doorgaan naar hoofdcontent

Win - I love...Spa Beauty pakket

 photo KopievanCIMG0659_zps8012a09e.jpg

Deze winactie lag al een even op de planning, maar door omstandigheden kon ik hem niet eerder online plaatsen, maar dat vergeten we snel want vandaag maak jij kans op een I love...Spa Beauty pakket!!! Nee, niet 1 product maar de complete nieuwe lijn die verkrijgbaar is bij Douglas. Een spa at home, that's want we want!
Geen dure uitstapjes meer naar wellness centrums, maar gewoon in je eigen badkamer. Met deze producten waan je je compleet in een wellness centrum! Ik was al bekend met de producten van I love.. maar deze complete lijn heeft mij ook ontzettend nieuwsgierig gemaakt. Wel kan ik je vast verklappen dat de geuren verrukkelijk zijn! Ook de verpakkingen zijn zoals altijd weer top en de verschillende teksten op de producten maken het helemaal af.


 photo CIMG0658_zps44be7c23.jpg

Laten we eens kijken wat je allemaal in het pakket kunt vinden voor lekkers.

 photo CIMG0657_zpsa8259fcb.jpg

Als eerst de Beautiful Bath & Body Oil. I love...to feel velvety soft skin

 photo CIMG0656_zps9770d704.jpg

Heavenly Body Lotion. I love... to feel silky soft skin

 photo CIMG0655_zps29636f8e.jpg

Cooling Leg & Foot Gel. I love... to feel footloose & fancy free

 photo CIMG0654_zps67cd755c.jpg

Deliciously Soft Sugar Scrub. I love... to scrub a-dub dub

 photo CIMG0653_zps8f9c4a49.jpg

Relaxing Bath Soak. I love...to just drift away

 photo CIMG0652_zps6aa2f7f9.jpg

Producten om je van top tot teen te verwennen als bij een echt oord.
Het I love... Spa Beauty pakket heeft een waarde van € 50,00 en alle producten zijn fullsize.

WIN
Om kans te maken op dit geweldige pakket volg je onderstaande stappen. Pas als je alles stappen hebt toegepast maak jij kans op het I love... pakket.

♥ Volg shewearsitlovely.nl op Bloglovin en like dit artikel. (Dit zal gecontroleerd worden door middel van een screenshot)

♥ Like Douglas en Shewearsitlovely.nl op Facebook

♥ Laat een reactie onder dit artikel achter waarom juist jij degene bent die dit pakket zou verdienen. Je mag natuurlijk ook meedoen voor iemand anders, bijvoorbeeld je moeder, oma of beste vriendin. Laat in het daarvoor bestemde vakje je email adres in, dus niet in het comment gedeelte zelf. Alleen ik kan de mail adressen zien.

Deze actie loopt tot Donderdag 14 Februari (valentijnsdag). De winnaar krijgt van mij persoonlijk bericht.

Succes sweeties XOX

Kun jij niet wachten en wil je de producten zelf bestellen? Surf dan naar de website van Douglas.

Deze actie is mogelijk gemaakt door parfumerie Douglas.


Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.