Even terug naar de basis

We kunnen niet meer zonder onze telefoon, dat tijdperk is inmiddels al een tijdje aangebroken. Weetje nog die goede oude tijd waarin een verjaardag echt een verjaardag was en je niet tegen de muur stond te lullen, de tijd waarin brieven en kaartjes versturen nog de normaalste zaak van de wereld was, die tijd waarin wij als mensen veel minder prikkels van buitenaf kregen? Ik betrapte mijzelf vorige week op het feit dat ik continu wordt getriggerd door mijn telefoon te pakken. Even snel, gewoon even snel kijken of ik iets heb gemist. Snel even kijken of er appjes binnen zijn gekomen..... Ik was het zat! Spuugzat. Ik besefte mij dat iedere keer die telefoon oppakken geen goed deed voor mijn hoofd en mijn humeur. We worden tegenwoordig in een ander zijn leven gezogen wat automatische betekend, een ander zijn zooi. Ik opende de afgelopen weken mijn eigen Instagram veel minder vaak omdat ik zo intens werd meegezogen in de negativiteit van anderen. Ik maakte een andere Instagram aan en ben da

Win - I love...Spa Beauty pakket

 photo KopievanCIMG0659_zps8012a09e.jpg

Deze winactie lag al een even op de planning, maar door omstandigheden kon ik hem niet eerder online plaatsen, maar dat vergeten we snel want vandaag maak jij kans op een I love...Spa Beauty pakket!!! Nee, niet 1 product maar de complete nieuwe lijn die verkrijgbaar is bij Douglas. Een spa at home, that's want we want!
Geen dure uitstapjes meer naar wellness centrums, maar gewoon in je eigen badkamer. Met deze producten waan je je compleet in een wellness centrum! Ik was al bekend met de producten van I love.. maar deze complete lijn heeft mij ook ontzettend nieuwsgierig gemaakt. Wel kan ik je vast verklappen dat de geuren verrukkelijk zijn! Ook de verpakkingen zijn zoals altijd weer top en de verschillende teksten op de producten maken het helemaal af.


 photo CIMG0658_zps44be7c23.jpg

Laten we eens kijken wat je allemaal in het pakket kunt vinden voor lekkers.

 photo CIMG0657_zpsa8259fcb.jpg

Als eerst de Beautiful Bath & Body Oil. I love...to feel velvety soft skin

 photo CIMG0656_zps9770d704.jpg

Heavenly Body Lotion. I love... to feel silky soft skin

 photo CIMG0655_zps29636f8e.jpg

Cooling Leg & Foot Gel. I love... to feel footloose & fancy free

 photo CIMG0654_zps67cd755c.jpg

Deliciously Soft Sugar Scrub. I love... to scrub a-dub dub

 photo CIMG0653_zps8f9c4a49.jpg

Relaxing Bath Soak. I love...to just drift away

 photo CIMG0652_zps6aa2f7f9.jpg

Producten om je van top tot teen te verwennen als bij een echt oord.
Het I love... Spa Beauty pakket heeft een waarde van € 50,00 en alle producten zijn fullsize.

WIN
Om kans te maken op dit geweldige pakket volg je onderstaande stappen. Pas als je alles stappen hebt toegepast maak jij kans op het I love... pakket.

♥ Volg shewearsitlovely.nl op Bloglovin en like dit artikel. (Dit zal gecontroleerd worden door middel van een screenshot)

♥ Like Douglas en Shewearsitlovely.nl op Facebook

♥ Laat een reactie onder dit artikel achter waarom juist jij degene bent die dit pakket zou verdienen. Je mag natuurlijk ook meedoen voor iemand anders, bijvoorbeeld je moeder, oma of beste vriendin. Laat in het daarvoor bestemde vakje je email adres in, dus niet in het comment gedeelte zelf. Alleen ik kan de mail adressen zien.

Deze actie loopt tot Donderdag 14 Februari (valentijnsdag). De winnaar krijgt van mij persoonlijk bericht.

Succes sweeties XOX

Kun jij niet wachten en wil je de producten zelf bestellen? Surf dan naar de website van Douglas.

Deze actie is mogelijk gemaakt door parfumerie Douglas.