Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Valentijnstips (door Lisa)

 photo thrh_zps1f8f56b9.png

Voor je het weet is het alweer de 14e van Februari. De dag om jou geliefde eens in het zonnetje te zetten. Maar ook de dag die hij wel eens kan gaan vergeten. Wij vrouwen zijn namelijk over het algemeen drukker bezig met valentijnsdag dan onze mannen. Hoe krijg je jouw vriend zo ver dat hij met een gitaar een serenade aan je brengt? Hieronder staan een aantal tips om er voor te zorgen dat jouw vriend dit jaar valentijnsdag absoluut niet zal vergeten.


1. Geef hem wat minder aandacht Alles valt of staat met een goede voorbereiding. Stuur hem eens geen antwoord op zijn onzinnige vraag via whatsapp en zeg aankomende week eens een afspraakje met hem af of kom later. Hij zal er hierdoor alles aan doen om jou op valentijnsdag voor zichzelf te hebben! Zorg er voor dat het heel subtiel is, want je vriend kan het ook verkeerd opvatten en je op valentijnsdag dumpen.

2. Verras hem! Zorg er voor dat je hem verrast aankomende week. Geef hem eens onverwacht een compliment of een subtiel zoentje. Zijn hart zal smelten als chocola voor de zon en hopelijk de romanticus in hem wakker maken. Als jouw vriend niet zo’n romanticus is dan mag het ook wel wat minder subtiel.

3. Uiterlijk Zorg er voor dat jij er tijdens jullie valentijnsdate onweerstaanbaar uit ziet. Koop een mooie nieuwe outfit en trek deze aan, samen met zijn favoriete geurtje. Dit zorgt er niet alleen voor dat hij jou als een prinses zal behandelen, het zorgt er ook voor dat je zelf lekker in je vel zit!

4. Kado voor hem Denk ook vooral aan hem. Als het goed is zijn jullie gek op elkaar, dus zorg er ook voor dat je het ideale kado voor hem hebt gekocht. Dat kan iets kleins zijn, zoals een hdmi kabel zodat hij zijn tablet op de tv aan kan sluiten, of iets groters. Dat hangt er net van af wat jullie gewend zijn om elkaar als kado te geven. Zorg er in ieder geval voor dat er geen groot verschil zit tussen wat jij hem geeft en wat je van hem krijgt. Het staat ietwat onhandig als hij iets heeft gekocht wat jij al heel lang hebben wil en jij voor hem een bosje bloemen hebt. Al zal dit eerder andersom gebeuren.

(Door Lisa)