Doorgaan naar hoofdcontent

Valentijnstips (door Lisa)

 photo thrh_zps1f8f56b9.png

Voor je het weet is het alweer de 14e van Februari. De dag om jou geliefde eens in het zonnetje te zetten. Maar ook de dag die hij wel eens kan gaan vergeten. Wij vrouwen zijn namelijk over het algemeen drukker bezig met valentijnsdag dan onze mannen. Hoe krijg je jouw vriend zo ver dat hij met een gitaar een serenade aan je brengt? Hieronder staan een aantal tips om er voor te zorgen dat jouw vriend dit jaar valentijnsdag absoluut niet zal vergeten.


1. Geef hem wat minder aandacht Alles valt of staat met een goede voorbereiding. Stuur hem eens geen antwoord op zijn onzinnige vraag via whatsapp en zeg aankomende week eens een afspraakje met hem af of kom later. Hij zal er hierdoor alles aan doen om jou op valentijnsdag voor zichzelf te hebben! Zorg er voor dat het heel subtiel is, want je vriend kan het ook verkeerd opvatten en je op valentijnsdag dumpen.

2. Verras hem! Zorg er voor dat je hem verrast aankomende week. Geef hem eens onverwacht een compliment of een subtiel zoentje. Zijn hart zal smelten als chocola voor de zon en hopelijk de romanticus in hem wakker maken. Als jouw vriend niet zo’n romanticus is dan mag het ook wel wat minder subtiel.

3. Uiterlijk Zorg er voor dat jij er tijdens jullie valentijnsdate onweerstaanbaar uit ziet. Koop een mooie nieuwe outfit en trek deze aan, samen met zijn favoriete geurtje. Dit zorgt er niet alleen voor dat hij jou als een prinses zal behandelen, het zorgt er ook voor dat je zelf lekker in je vel zit!

4. Kado voor hem Denk ook vooral aan hem. Als het goed is zijn jullie gek op elkaar, dus zorg er ook voor dat je het ideale kado voor hem hebt gekocht. Dat kan iets kleins zijn, zoals een hdmi kabel zodat hij zijn tablet op de tv aan kan sluiten, of iets groters. Dat hangt er net van af wat jullie gewend zijn om elkaar als kado te geven. Zorg er in ieder geval voor dat er geen groot verschil zit tussen wat jij hem geeft en wat je van hem krijgt. Het staat ietwat onhandig als hij iets heeft gekocht wat jij al heel lang hebben wil en jij voor hem een bosje bloemen hebt. Al zal dit eerder andersom gebeuren.

(Door Lisa)


Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.