Stiekem zou ik dit willen veranderen aan mijzelf

Je bent perfect zoals je bent. Iets wat ik met enige regelmaat probeer mezelf wijs te maken. Het heeft twee kanten, niemand is perfect maar voor jezelf kun je je wel perfect voelen. Ik struggle al jaaaaaren met een aantal zaken waar ik behoorlijk onzeker van kan worden. Sommige momenten is het up top en andere momenten valt het weer en kan ik prima met mijzelf door 1 door. Alles valt en staat met zelfliefde. Goed, dat is ander verhaal. Wel ga ik je meenemen in mijn onzekerheid wat betreft mijn lichaam en de dingen die daarbij horen.

Mijn lovehandles om maar meteen met de deur in huis te vallen. Zolang ik mij kan herinneren zitten die dingen daar. Toen ik veel sportte waren ze aanzienlijk geslonken. Maar 5 zwangerschappen heeft ook niet erg veel goeds gedaan voor dit stukje van mijn lijf. Working on it. Maar neemt niet weg dat ik ze het liefst het raam uit zou gooien. Ze gewoon super onhandig. Een high waisted jeans? Schrijf dat maar op je buik. Past net niet. Nou zijn bepaalde oefenin…

Valentijnstips (door Lisa)

 photo thrh_zps1f8f56b9.png

Voor je het weet is het alweer de 14e van Februari. De dag om jou geliefde eens in het zonnetje te zetten. Maar ook de dag die hij wel eens kan gaan vergeten. Wij vrouwen zijn namelijk over het algemeen drukker bezig met valentijnsdag dan onze mannen. Hoe krijg je jouw vriend zo ver dat hij met een gitaar een serenade aan je brengt? Hieronder staan een aantal tips om er voor te zorgen dat jouw vriend dit jaar valentijnsdag absoluut niet zal vergeten.


1. Geef hem wat minder aandacht Alles valt of staat met een goede voorbereiding. Stuur hem eens geen antwoord op zijn onzinnige vraag via whatsapp en zeg aankomende week eens een afspraakje met hem af of kom later. Hij zal er hierdoor alles aan doen om jou op valentijnsdag voor zichzelf te hebben! Zorg er voor dat het heel subtiel is, want je vriend kan het ook verkeerd opvatten en je op valentijnsdag dumpen.

2. Verras hem! Zorg er voor dat je hem verrast aankomende week. Geef hem eens onverwacht een compliment of een subtiel zoentje. Zijn hart zal smelten als chocola voor de zon en hopelijk de romanticus in hem wakker maken. Als jouw vriend niet zo’n romanticus is dan mag het ook wel wat minder subtiel.

3. Uiterlijk Zorg er voor dat jij er tijdens jullie valentijnsdate onweerstaanbaar uit ziet. Koop een mooie nieuwe outfit en trek deze aan, samen met zijn favoriete geurtje. Dit zorgt er niet alleen voor dat hij jou als een prinses zal behandelen, het zorgt er ook voor dat je zelf lekker in je vel zit!

4. Kado voor hem Denk ook vooral aan hem. Als het goed is zijn jullie gek op elkaar, dus zorg er ook voor dat je het ideale kado voor hem hebt gekocht. Dat kan iets kleins zijn, zoals een hdmi kabel zodat hij zijn tablet op de tv aan kan sluiten, of iets groters. Dat hangt er net van af wat jullie gewend zijn om elkaar als kado te geven. Zorg er in ieder geval voor dat er geen groot verschil zit tussen wat jij hem geeft en wat je van hem krijgt. Het staat ietwat onhandig als hij iets heeft gekocht wat jij al heel lang hebben wil en jij voor hem een bosje bloemen hebt. Al zal dit eerder andersom gebeuren.

(Door Lisa)