Even terug naar de basis

We kunnen niet meer zonder onze telefoon, dat tijdperk is inmiddels al een tijdje aangebroken. Weetje nog die goede oude tijd waarin een verjaardag echt een verjaardag was en je niet tegen de muur stond te lullen, de tijd waarin brieven en kaartjes versturen nog de normaalste zaak van de wereld was, die tijd waarin wij als mensen veel minder prikkels van buitenaf kregen? Ik betrapte mijzelf vorige week op het feit dat ik continu wordt getriggerd door mijn telefoon te pakken. Even snel, gewoon even snel kijken of ik iets heb gemist. Snel even kijken of er appjes binnen zijn gekomen..... Ik was het zat! Spuugzat. Ik besefte mij dat iedere keer die telefoon oppakken geen goed deed voor mijn hoofd en mijn humeur. We worden tegenwoordig in een ander zijn leven gezogen wat automatische betekend, een ander zijn zooi. Ik opende de afgelopen weken mijn eigen Instagram veel minder vaak omdat ik zo intens werd meegezogen in de negativiteit van anderen. Ik maakte een andere Instagram aan en ben da

Valentijnstips (door Lisa)

 photo thrh_zps1f8f56b9.png

Voor je het weet is het alweer de 14e van Februari. De dag om jou geliefde eens in het zonnetje te zetten. Maar ook de dag die hij wel eens kan gaan vergeten. Wij vrouwen zijn namelijk over het algemeen drukker bezig met valentijnsdag dan onze mannen. Hoe krijg je jouw vriend zo ver dat hij met een gitaar een serenade aan je brengt? Hieronder staan een aantal tips om er voor te zorgen dat jouw vriend dit jaar valentijnsdag absoluut niet zal vergeten.


1. Geef hem wat minder aandacht Alles valt of staat met een goede voorbereiding. Stuur hem eens geen antwoord op zijn onzinnige vraag via whatsapp en zeg aankomende week eens een afspraakje met hem af of kom later. Hij zal er hierdoor alles aan doen om jou op valentijnsdag voor zichzelf te hebben! Zorg er voor dat het heel subtiel is, want je vriend kan het ook verkeerd opvatten en je op valentijnsdag dumpen.

2. Verras hem! Zorg er voor dat je hem verrast aankomende week. Geef hem eens onverwacht een compliment of een subtiel zoentje. Zijn hart zal smelten als chocola voor de zon en hopelijk de romanticus in hem wakker maken. Als jouw vriend niet zo’n romanticus is dan mag het ook wel wat minder subtiel.

3. Uiterlijk Zorg er voor dat jij er tijdens jullie valentijnsdate onweerstaanbaar uit ziet. Koop een mooie nieuwe outfit en trek deze aan, samen met zijn favoriete geurtje. Dit zorgt er niet alleen voor dat hij jou als een prinses zal behandelen, het zorgt er ook voor dat je zelf lekker in je vel zit!

4. Kado voor hem Denk ook vooral aan hem. Als het goed is zijn jullie gek op elkaar, dus zorg er ook voor dat je het ideale kado voor hem hebt gekocht. Dat kan iets kleins zijn, zoals een hdmi kabel zodat hij zijn tablet op de tv aan kan sluiten, of iets groters. Dat hangt er net van af wat jullie gewend zijn om elkaar als kado te geven. Zorg er in ieder geval voor dat er geen groot verschil zit tussen wat jij hem geeft en wat je van hem krijgt. Het staat ietwat onhandig als hij iets heeft gekocht wat jij al heel lang hebben wil en jij voor hem een bosje bloemen hebt. Al zal dit eerder andersom gebeuren.

(Door Lisa)