Even terug naar de basis

We kunnen niet meer zonder onze telefoon, dat tijdperk is inmiddels al een tijdje aangebroken. Weetje nog die goede oude tijd waarin een verjaardag echt een verjaardag was en je niet tegen de muur stond te lullen, de tijd waarin brieven en kaartjes versturen nog de normaalste zaak van de wereld was, die tijd waarin wij als mensen veel minder prikkels van buitenaf kregen? Ik betrapte mijzelf vorige week op het feit dat ik continu wordt getriggerd door mijn telefoon te pakken. Even snel, gewoon even snel kijken of ik iets heb gemist. Snel even kijken of er appjes binnen zijn gekomen..... Ik was het zat! Spuugzat. Ik besefte mij dat iedere keer die telefoon oppakken geen goed deed voor mijn hoofd en mijn humeur. We worden tegenwoordig in een ander zijn leven gezogen wat automatische betekend, een ander zijn zooi. Ik opende de afgelopen weken mijn eigen Instagram veel minder vaak omdat ik zo intens werd meegezogen in de negativiteit van anderen. Ik maakte een andere Instagram aan en ben da

Originele valentijnscadeaus bij Groupon

Eerder heb ik al tips gegeven hoe je zelf iets leuk kan maken voor je liefje in dit artikel, maar nu heb ik ook wat tips voor jullie voor andere originele valentijncadeaus. Als je weleens hebt gehoord van Groupon, dan weet je dat Groupon.nl een aanbiedingen website is, waar je kortingsbonnen kunt vinden voor verschillende uitjes en dergelijke.

Nou klinkt een kortingsbon kopen voor Valentijnsdag wellicht niet zo heel romantisch, maar ze hebben ter ere van valentijnsdag echt leuke aanbiedingen online gezet! Er is een speciale webshop gecreeerd met alle valentijnsaanbiedingen op een rij.

 photo groupon_zps483c1b40.jpg
Wil je graag een weekendje weg met je liefje, kun je nu bijvoorbeeld een deal kopen voor een romantisch weekendje weg in Brugge. Het verblijf is geldig tussen 5 februari en 31 augustus (dus prima voor Valentijnsdag!).

Ga je liever romantisch dineren in eigen land, dan kun je ook een leuke restaurantdeal aanschaffen. Op dit moment staan er 4 restaurantdeals online, verschillend van een 3- tot een 5 –gangendiner. Wanneer je de deal aanschaft ontvang je een email met je kortingscode en instructies en kun je een tafel reserveren voor jou en je liefje.

 photo grouponbloemen_zps5ad80c91.jpg

Geef je liever iets traditioneels als een bosje bloemen, dan is daar ook een deal voor. Zo is er nu een deal waar je voor slechts €5,- een bosje tulpen (dat is toch wel origineler dan rozen!) inclusief persoonlijke boodschap kunt laten verzenden naar je liefje. Eerlijk is eerlijk, dit is wel een HELE handige deal voor de luie donders onder ons; je hoeft niet zelf naar de bloemenwinkel!

Vind je valentijnsdag maar een groot commercieel gedoe, of heb je gewoonweg geen liefje maar heb je wel interesse in leuke kortingsbonnen, kun je natuurlijk ook de gewone aanbiedingen en kortingsbonnen bekijken, er zit vast wel iets voor je tussen!