Doorgaan naar hoofdcontent

Hema nieuw in het assortiment - Long Lasting Lipcolour & Caring Topcoat

 photo CIMG0584_zpsfa7ba099.jpg

Mijn liefde voor Hema cosmetica producten begint steeds meer en meer te groeien. Hema begint dit jaar helemaal goed door een aantal nieuwe producten aan het make-up assortiment toe te voegen. In het nieuwe assortiment vind je o.a Long Lasting Lipcolour in verschillende kleuren en een Caring Topoat om je lippen een geweldige en langdurige glans te geven.

Razend enthousiaste ben ik meteen begonnen met het testen van de Long Lasting Lipcolour in kleur 108. Een Felrode kleur!

 photo CIMG0587_zps150e8c45.jpg

Wat meteen opvalt aan de buitenkant, de lipcolour lijkt op een lipgloss. Persoonlijk vind ik dit altijd fijner aanbrengen op de lippen dan een stick. De huls is vrij stevig, alleen de huls van de topcoat is iets minder als je het mij vraagt. De huls is niet stevig en er rammelt iets van binnen. Wat het is? I don't know! Maar goed, het gaat om het effect wat de topcoat moet brengen.

 photo CIMG0588_zpsf78689ea.jpg

Wannabe lipgloss! Zoals je ziet is de lipcolour voorzien van een sponsapplicator. Deze buigt tevens ook mee tijdens het aanbrengen van de kleur op je lippen, fijn!

 photo CIMG0589_zps9e90ebea.jpg

 photo CIMG0591_zps1e52b521.jpg

De topcoat is wittig van kleur, precies zoals het zou moeten zijn en dat maakt mij alleen nog maar nieuwsgieriger naar het resultaat op de lippen. Wat ook een pluspunt is, de topcoat heeft geen geur.

 photo CIMG0651_zps236ee808.jpg

Laten we snel naar de lip swatches gaan kijken.........

 photo Vastleggeninvolledigscherm6-2-2013193233bmp_zps0901c86f.jpg

Whoei! That's a deep red colour! Stomme ik... ik ben helemaal vergeten om een foto te maken met alleen de lipcolour op mijn lippen zonder topcoat. In ieder geval, op de bovenste foto draag ik de lipcolour met daaroverheen de topcoat en op de onderste foto was het bijna bedtijd en zoals je ziet is de kleur nog steeds niet weg op mijn lippen en zelf na flink boenen was de kleur niet van mijn lippen af te krijgen. Laten we dus gerust zeggen dat dit de meest perfect budget lipcolour is die ik tot nu toe in mijn handen heb gehad. 

De lipcolour doet mij erg denken aan een lipstain. Eigenlijk heeft deze lipcolour dezelfde werking. Hij trekt na het opsmeren direct in in je lippen en er blijft een mat rode kleur over. Ook mooi! Na het aanbrengen van de topcoat is hij ├ęcht perfect. De topcoat blijft echt niet de hele dag op je lippen zitten. 1 keer bijsmeren is genoeg. 

Conclusie, de lipcolour overleeft een ontbijt, tussendoortje en avondmaal + diversen drankjes als thee, limonade en energydrink. It's amazing if you ask me! Long Lasting? YES! 

Nu vraag je je vast af wat je voor de lipcolour betaald? 
 • Long Lasting Lipcolour € 4.00
 •Caring Topcoat € 3.00

Beide producten zijn al verkrijgbaar bij Hema. De Lipcolour is verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren. 

Heb jij al eens een make-up product van Hema geprobeerd? Wat vind jij van de producten? 

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.