Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Hema nieuw in het assortiment - Long Lasting Lipcolour & Caring Topcoat

 photo CIMG0584_zpsfa7ba099.jpg

Mijn liefde voor Hema cosmetica producten begint steeds meer en meer te groeien. Hema begint dit jaar helemaal goed door een aantal nieuwe producten aan het make-up assortiment toe te voegen. In het nieuwe assortiment vind je o.a Long Lasting Lipcolour in verschillende kleuren en een Caring Topoat om je lippen een geweldige en langdurige glans te geven.

Razend enthousiaste ben ik meteen begonnen met het testen van de Long Lasting Lipcolour in kleur 108. Een Felrode kleur!

 photo CIMG0587_zps150e8c45.jpg

Wat meteen opvalt aan de buitenkant, de lipcolour lijkt op een lipgloss. Persoonlijk vind ik dit altijd fijner aanbrengen op de lippen dan een stick. De huls is vrij stevig, alleen de huls van de topcoat is iets minder als je het mij vraagt. De huls is niet stevig en er rammelt iets van binnen. Wat het is? I don't know! Maar goed, het gaat om het effect wat de topcoat moet brengen.

 photo CIMG0588_zpsf78689ea.jpg

Wannabe lipgloss! Zoals je ziet is de lipcolour voorzien van een sponsapplicator. Deze buigt tevens ook mee tijdens het aanbrengen van de kleur op je lippen, fijn!

 photo CIMG0589_zps9e90ebea.jpg

 photo CIMG0591_zps1e52b521.jpg

De topcoat is wittig van kleur, precies zoals het zou moeten zijn en dat maakt mij alleen nog maar nieuwsgieriger naar het resultaat op de lippen. Wat ook een pluspunt is, de topcoat heeft geen geur.

 photo CIMG0651_zps236ee808.jpg

Laten we snel naar de lip swatches gaan kijken.........

 photo Vastleggeninvolledigscherm6-2-2013193233bmp_zps0901c86f.jpg

Whoei! That's a deep red colour! Stomme ik... ik ben helemaal vergeten om een foto te maken met alleen de lipcolour op mijn lippen zonder topcoat. In ieder geval, op de bovenste foto draag ik de lipcolour met daaroverheen de topcoat en op de onderste foto was het bijna bedtijd en zoals je ziet is de kleur nog steeds niet weg op mijn lippen en zelf na flink boenen was de kleur niet van mijn lippen af te krijgen. Laten we dus gerust zeggen dat dit de meest perfect budget lipcolour is die ik tot nu toe in mijn handen heb gehad. 

De lipcolour doet mij erg denken aan een lipstain. Eigenlijk heeft deze lipcolour dezelfde werking. Hij trekt na het opsmeren direct in in je lippen en er blijft een mat rode kleur over. Ook mooi! Na het aanbrengen van de topcoat is hij écht perfect. De topcoat blijft echt niet de hele dag op je lippen zitten. 1 keer bijsmeren is genoeg. 

Conclusie, de lipcolour overleeft een ontbijt, tussendoortje en avondmaal + diversen drankjes als thee, limonade en energydrink. It's amazing if you ask me! Long Lasting? YES! 

Nu vraag je je vast af wat je voor de lipcolour betaald? 
 • Long Lasting Lipcolour € 4.00
 •Caring Topcoat € 3.00

Beide producten zijn al verkrijgbaar bij Hema. De Lipcolour is verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren. 

Heb jij al eens een make-up product van Hema geprobeerd? Wat vind jij van de producten?